Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

drugačije meri :) jedno 5 manji od hashrate jel tako?

I kod mene je WU njesra, hash je oko 410 a WU 97..

Poslednja izmena:
Ponasate se k'o devojcice koje na vagi na Jupiteru vide da su se ugojile a ne kapiraju da vage mere tezinu a ne masu. Ako ne kapirate poentu, SHA3 i Script su Zemlja i Jupiter a WU je tezina.

jel merio neko koliko dobija novcica i sa kojom snagom?

4x280x 24h 20 novcica 1050 clock 352khs po karti .

sad probah da podesim kartice i nesto trotluju, na max1gh onom poolu sam, predjo na nesto drugo

Probaj:

cgminer-1gh-max.3.7.3\cgminer.exe --keccak --no-submit-stale -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 --gpu-engine 1050 --gpu-memclock 800 -g 1 -I 13 -u wallet -p x

I18 mozda na tvoju 290x al na 280x ce da puca ili hw greske da ima . Dovoljno mu je na I10 jer meni radi danima bez pucanja i bilo kakvih problema .

Jel zna neko podesavanja za 270 i 270 x ?

Ok tnx ;)

da i kod mene su na I10 cini mi se, ta su podesavanja radila pre, tj od pocetka dok sam kopao max posle sam prestao jedno vreme, i sad da se vratim patka, moguce da je trixx zezo stvari, restartovah komp i sad lepo radi sve

Predpostavio sam da treba komp da restartujes jer sam uzeo podesavanja od tebe i sve radi bez greske :p

I18 mozda na tvoju 290x al na 280x ce da puca ili hw greske da ima . Dovoljno mu je na I10 jer meni radi danima bez pucanja i bilo kakvih problema .

Još nije pukla niti jedna grafika danima (270, 280x i 290x), niti HW ali probaću i manji I.

edit: da, nema razlike, ostavljam I9. :wave:

Poslednja izmena:
Pod DDoS-om su... sa twittera: It is under constant DDoS, but it only means 3-5 minute hiccups from time to time. Our DDoS mitigation provider rocks.

Rocks ali sutra malo :)

koliko vidim zadnji blok razvijen pre 25 min..

edit: razbijen :)

Ja memoriju ne mogu da spustim ispod standardnih 1400...jel moguce da sam nekako namestio u biosu prilikom obaranja napona da memorija ne ide ispod 1400 u perfomance modu??

kako bre ne moze ispod 1400, stavi tixx pa pokusaj ponovo.

ma jok brate, ispod 1400 ne ide, to pokazuje i Afterburner i GPU-z

Grafikon pokaze trenutni pad za "GPU2 usage" kad probam da promenim iz Trixxa ili iz Afrerburnera, a memorija ne mrda sa 1400.

Poslednja izmena:
probaj da staviš kao cgminer parametar u bat. ja nisam mogao iz cgminera da menjam dok radi a inače uvek mogu. kad ga startujem sa gpu-memclock xxx ili kako već beše onda prihvati

Vrh Dno