Šta je novo?

Mozilla Firefox [FAQ u II postu]

Ja imam AB plus i apsolutno nikakvih problema nemam sa njim .

Da li nekome desava da u mu povremeno prilikom izbacivanja google rezultata masna slova?

oSVEHrQ.png

Od skoro mi se desava da umesto klasicnih reklama na Bench forumu dobijam ovo u attachu... Skenirano KAV-om, Malwarebytes AntiMalware-om, Windows defender-om i Trojan remover-om i nije nasao nista. Sta je u pitanju?
Drugo pitanje se odnosi na to da, kada misem stanem na neki link (isto Bench forum), ranije se otvorio baloncic gde je pisalo prvih par recenica sta je u tom threadu, a sada vise toga nema... Firefox verzija 27.0.1.

Prilozi

• bench.jpg
    bench.jpg
    326.7 KB · Pregleda: 103
Poslednja izmena:
Instalirao, ne radi... tj isto se ponasa kao i da nije instaliran add on, kad prevucem kursor preko nekog linka, samo trepne delic sekunde i nista...

Probaj adblockplus

Po prvi put imam problem sa Mozillom. U stvari ne znam da li je problem bas u njoj. Ali kad udjem u npr. flashscore.com totalno se uspori i onda se to usporavanje prebaci i na ostale sajtove. Nisam primetio da li jos neki sajt usporava, ali ovo intenzivno koristim i do sada je radio kao munja. Mozda je i do sajta problem, ali ne vidim da se neko zali na njega. Da li neko ima slican problem?

Po prvi put imam problem sa Mozillom. U stvari ne znam da li je problem bas u njoj. Ali kad udjem u npr. flashscore.com totalno se uspori i onda se to usporavanje prebaci i na ostale sajtove. Nisam primetio da li jos neki sajt usporava, ali ovo intenzivno koristim i do sada je radio kao munja. Mozda je i do sajta problem, ali ne vidim da se neko zali na njega. Da li neko ima slican problem?

Probaj soccerway.com

Hvala, ali ipak nije samo na flashscore-u, baguje i na jos nekim sajtovima, stvarno ne znam zasto.

Dešava se to i meni povremeno na laptopu gde imam win8.1. Pokušaj da promeniš opciju use hardware acceleration, možda to nešto promeni. Meni nije ali neki kažu da im je to rešilo problem usporavanja fajerfoksa.

Meni leti taj sajt na 8.1 na pentium 2020m , sigurno si instalirao 100 toolbarova , vidi zauzece procesora u task manager!

U poslednje vreme često se dešava da prilikom otvaranja stranice dobijem poruku u sekundi nakon klika "Server not found". Nakon što uradim Refresh jednom ili dva puta očita se, nema pravila koje su adrese u pitanju. Zna li neko u čemu je problem? Uvek koristim poslednje verzije.

Meni leti taj sajt na 8.1 na pentium 2020m , sigurno si instalirao 100 toolbarova , vidi zauzece procesora u task manager!

Ma jok, nemam ni jedan toolbar, nesto je do Mozile. Procesor pri pokretanju sajta skoci do oko 90%, ali se odmah vrati. Ali koci maksimalno. Kada na primer kliknem na neki par, pa otvori novi prozorcic onda jos vise ukoci, onda kliknem npr. na kvote ili tabelu i on pola minuta ucitava. Bas nervira...

Ma jok, nemam ni jedan toolbar, nesto je do Mozile. Procesor pri pokretanju sajta skoci do oko 90%, ali se odmah vrati. Ali koci maksimalno. Kada na primer kliknem na neki par, pa otvori novi prozorcic onda jos vise ukoci, onda kliknem npr. na kvote ili tabelu i on pola minuta ucitava. Bas nervira...

Virus?

Bas htedoh to napisem . Takodje sumnjam da je neki virus u pitanju , moze da bude i onaj bitcoin virus ...

Moguce, ali Panda i Malwrebyte su mi nasli nesto pre 10-ak dana i obrisano je. Cime mi predlazete da skeniram i da obrisem to?

Instalirao, s tim sto pokrecem samo prvi od 4 alata. Odmah na quick scan-u mi je nasao 20-ak objekata, medju kojim su se nalazila i imena nekih toolbarova koje sam ranije brisao npr. babilon i slicno, kao i mobogenie - neki program koji mi je neko drugi navukao u lt, ali sam mislio da je izbrisan. Sve pronadjeno je obrisano, ukljucujuci i neke kljuceve, medjutim i dalje nema poboljsanja u radu browsera. Sada sam ukljucio dubinsko skeniranje pa cu videti. Dobar alat u svakom slucaju, ali cemo videti da li ce resiti problem...

Kad izbriše sve što izbriše. Ako i dalje ne radi. Reinstalacija FF, s Revo Unistaller.

Nakon celokupnog skeniranja svih particija i ako ne pomogne ovo sto rece Dark Magician, imaces makar "cist komp" spreman za svezu reinstalaciju windowsa.

Ne mogu da verujem sta je kocilo. Skype click to call extension, na sta nisam uopste sumnjao, cim sam ga disable-vao firefox kao da je zivnuo. Videcu sad kako ce da radi, nadam se da je resen problem, ali videcu vremenom...

@ DeRadicci
Ne verujem bas da ce EEK bas toliko da s*ebe win.

Nisam mislio da ce da zezne windows, nego nakon svih skeniranja ces imati ociscen komp - pa ako ne nadjes resenje reinstalacija windowsa na kraju uvek pomogne. :)

To da :) Sta mislite o programima kao sto su adw cleaner, Avastov Browser cleanup, Toolbar cleaner i slicno, da li pomazu u ciscenu browsera od toolbarova i slicnih gluposti?

Nazad
Vrh Dno