Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Da su moje, preko 65c ne bi gledale. Po ne znam koju cijenu.
Salim se naravno.Zezas me!!!![]()
![]()
Malprije sam kontao kopati lijevi coin ali sam z..bo podesavanja,pa ne mogu da pokrenem cgminer...
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Users\PC-Hardware\Desktop\cgminer-3.7.2-windows\cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://stratum12.dogehouse.org:9091 -u zvole.1 -p 2 w 256 --thread-concurrency 8192 --intensity 13 -g 2 --temp-cutoff 72
st
http://forum.feathercoin.com/index.php?topic=2193.0E onda cu tako i uraditi, cisto da budem siguran.
Hvala na pomoci.
Treba mi info u vezi ekstendera bez molexa.
Naime, trenutno imam rigove sa po 4x asus 280x top karte, u pitanju su one najjeftinije ploce i procesori (msi h61m p23+celeron g1610) i to radi kao bombona na cm v1000 napajanju.
E sad, poceo sam intenzivnije da se bavim cpu miningom i uzeo sam 4x i5 4670k + gigabyte z87d3hp ploce + cm seidon 120v hladjenja. Posto CM V1000 nema teorije da izgura i5 + 4x r9 280x, planirao sam uzeti Super Flower 1300W Leadex Platinum (80+ titanium sertifikat) i napajati sve to. Ali najveci problem su mi extenderi i graficke koje imaju 8+6 pin konektore pa neretko vuku struju s ploce, koje su vec opterecene sa i5 na 4,5Ghz.
Dakle, ako bih uzeo recimo Asus-e R9 280X Matrix Platinum koji imaju 2x8 pin-a, da li bi ekstenderi bez molexa vukli struju sa ploce ili bi nju rasteretili a graficke se napajale samo preko pci-e konektora? Sada imam osecaj da ekstenderi vuku 20-30w za svaku graficku preko ploce, jer je ista malo toplija (ne vrela), a kada odvrnem graficke, usija se.
pa u naslovu pise Integrisan ATI HD 3000 - normalan rad ii R9 270 - mining, problem a ne intel hd 3000
RC 1.0 rig![]()
Utrosak za materijal:
2.80e letva 2.20m
0.50c metalne podloske za uglove
0.50c srafovi
Utroseno vrijeme: 2 sata zezanja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spojler pozadi se mozda seli dolje za napajanje a ovako bi sluzio da sakrijem i sredim kablove i ventilatore koje planiram iza kartica....
Predlozi?
Sugestije?
Zasto stedite na velicini riga, kod mene izmedju kartica tacno 12cm, da moze 12-tica vent da stane...
RC 1.0 rig![]()
Utrosak za materijal:
2.80e letva 2.20m
0.50c srafovi
![]()
![]()
![]()
![]()
Spojler pozadi se mozda seli dolje za napajanje a ovako bi sluzio da sakrijem i sredim kablove i ventilatore koje planiram iza kartica....
Predlozi?
Sugestije?
RC 1.0 rig![]()
Utrosak za materijal:
2.80e letva 2.20m
0.50c srafovi
![]()
![]()
![]()
![]()
Predlozi?
Sugestije?
+1Kad budes napravio novi ring, ove lepe fosne ostavi kad budes gradio kucu od prodstih novcica![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari