Eto, vidite šta je pametan čovek.Šimpanza bi 2 dana razmišljao, prodao Nokiu i reko ovde, da je WP8 najžešće *ranje...Jedan savet i od mene.Sve aplikacije i igrice naravno, skinite ručno sa Stora na računar u obliku .xap fajla.Prebačite to na SD karticu,(mora da bude zadnja verzija aplikacije, OBAVEZNO) i instalirajte na internu memoriju.Posle samo pobrišete te XAP-ove sa SD, a sačuvate one sa kompa.Ja sam tako komšiji oslobodio pola interne memorije.Pobrisao stare i instalirao sve ponovo.Pozdrav dobri ljudi, skoro sam uzeo l520 jer me malo smorio android, a čitao sam da ljudi hvale wp pa rekoh da probam... Posle par dana sam mislio da sam se zeznuo jer se telefon resetovao bar jednom dnevno...
Ovde sam pročitao da battery app može da pravi problem, ali kada sam je obrisao telefon je i dalje nastavio da se resetuje...
Onda sam malo stisnuo kontakte na samoj bateriji i evo već treći dan nemam taj problem 🙂
Možda nekome pomogne... A možete i stari način servisiranja nokie, parče papira između baterije i poklopca 🙂
Kada sam rešio problem resetovanja telefon me oduševio jer sve na njemu radi kada ti treba i nema force close!
Pa naravn😵va tema se nezvanično zove "bBattery drain by Ložač". 😉Eno najavili Battery sense integrisan u 8.1 😀
Biće detaljan prikaz koliko je koja aplikacija počupala od baterije. 🙂
Namerno pišem u ovoj temi, a ne u generalnoj. 😀
Upali se i kako ga posle gasiš???Ja samo kazem sta su po meni licno stvari koje nedostaju,sta se odmah bunite....ovo je tema o ovom telefonu i ja pisem svoje utiske,ne mogu da i ja pisem o curenju baterije kada je meni baterija ok 🙂
Evo jos jedne koja mi nije toliko bitna,ali je takodje bzvz,ne moze da se puni kada je ugasen,cim zakacim punjac,upali se. Jel tako kod svih ili sam ja nabo neki falican model?
Drago mi je da si sam došao do tog zaključka, i da nema više potrebe da te ubeđujemo da samo tripuješ.:wave:😀 ne pricam vise nista,sve je odlicno....
😀 ne pricam vise nista,sve je odlicno....
Ne slusaj ovog trola, ne znam sta lupeta, bas sam ja napisao sve sto mi je smetalo i sto sam primetio, samo tvoj 'problem' sa nemanjem restarta je bas bezveze i ne znam kako je to nesto sto 'svakodnevno koristis'..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari