Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto ih ne zadrzava vec koristi za transfer iz tacke A u tacku B :D Veca vrednost coina=manje cimanje

Povlacenje je radilo u junu prosle godine :) Doduse cekalo se nekih 20 dana ali je funkcionisalo.

:-devil-: Ako hoce da kupi za 30$ mogu i vece kolicine da se obezbede.

Ajmo molicu, svi clanovi foruma da ponude svoje razumno nerazumne cene za LTC. Uz dovitljivu zamerku, naravno, jer ljudi iskljucivo dolaze na forum o kriptovalutama da bi videli koliko kreativni mozete da budete.

evo ja bi prodao jedno 10 komada za nekih priblizno nerazumnih 25 usd po komadu hehe

pa i realno je prodati trenutno, za najmanje 22 dolara...

Ma dok god se Karpelesova lopovska njuska umesto u bukagijama bude drsko pojavljivala po intervjuima, nema napretka.
Ja cak pocinjem da verujem u teoriju po kojoj je covek izlobiran da sa pozicije trojanca uzdrma i maksimalno oteza i uspori ceo crypto projekat i to mi ima sve vise smisla.

Haha hehe prekinite inace sledi ban ban...
Ozbiljan sam!

Gox zivnuo, "juri" ka 500$ :p...

Vase misljenje ko je bolji da ne kazem sigurniji i operativniji BTC-e ili Vircurex

Ovo je bila najava:

http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1wtbiu/how_i_stole_roughly_100_btc_from_an_exchange_and/
"
Its not the computers you are racing against. It's the nosql db. And they are notoriously slow for reaching a consistent state. Namely if you write a new balance to it, other people that read the balance will get the old balance for some time. This mechanism is fine for updating your twitter feed or Facebook status, but when it comes to financial systems you would think they'd use sharded relational databases and optimistic locking. "Web scale" is the biggest bullshit excuse for developers to avoid having to learn how to normalize data for a relational database. Sql scales just fine, and the cost of wrapping your withdrawal BTC database update queries in a transaction is negligible."

Poslednja izmena:
Ajd jos jednom BTCe ili Vircurex

GOX btc 418$, btce 641$, bitstamp 669$

FacePalm.gif

Bio sam pre neki dan u Intesi da otvorim devizni racun i Visa Electron karticu, i jedna stvar me buni, dala mi je 2 papira i rece da njih moram da ponesem kad budem prvi put uplacivao pare na svoju karticu...
i da trebam da ih nosim ponekad kad traze... obzirom da ja necu uplacivati pare na tu karticu, vec bitstamp il sta vec budem koristio, onda ne kapiram sta sa tim papirima, pretpostavljam da je mislila, kad budem prvi put dizao lovu, da ih moram poneti... a to onda jos znaci da prvi put necu moci da dizem preko bankomata, vec moram kod njih na salter?

i drugo pitanje, kartica je kao sto se pricalo besplatna za odrzavanje, a kad dobijes neku uplatu na nju, oni ti skidaju 2%, a 0.10% na godisnjem nivou, jel tako?

Bio sam pre neki dan u Intesi da otvorim devizni racun i Visa Electron karticu, i jedna stvar me buni, dala mi je 2 papira i rece da njih moram da ponesem kad budem prvi put uplacivao pare na svoju karticu...
i da trebam da ih nosim ponekad kad traze... obzirom da ja necu uplacivati pare na tu karticu, vec bitstamp il sta vec budem koristio, onda ne kapiram sta sa tim papirima, pretpostavljam da je mislila, kad budem prvi put dizao lovu, da ih moram poneti... a to onda jos znaci da prvi put necu moci da dizem preko bankomata, vec moram kod njih na salter?

i drugo pitanje, kartica je kao sto se pricalo besplatna za odrzavanje, a kad dobijes neku uplatu na nju, oni ti skidaju 2%, a 0.10% na godisnjem nivou, jel tako?

jesi dobio broj?

I ja sam otvorio racun u Intesi u ponedeljak idem po pare sa Bitstampa mi legle, jel neko popunjavao papir o prilivu. I jel slucajno neko isao u opstinu da prijavi sam sebe za porez?

Kupujem dolare na BTC-e za 500EUR. Znaci oko 684$ po sadasnjem kursu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno