Šta je novo?

cd player, ima li smisla popravljati?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
sony cd player, model cdp-m48, kupljen preko limunda, prvi dan radio skroz ok, citao i original cd i rezance.... da bi sledeci dan poludeo i poceo totalno na sve da preskace, ubrzava, prebacuje vreme.,....
probao da mu ocistim socivo sa stapicem za usi i alkoholom, ali i dalje isto....
ima li ko ideju, isplati se to popravljati, ili nema svrhe, ili sta mu je uopste?
hvala za odgovore

Uvaljen ti je pokvaren uredjaj. Naravno da moze da se popravi ali je veliko pitanje koliko je isplatljivo i koji se laser koristi. Mislim da bi ti se vise isplatilo da ga bacis i uzmes novi posto ne verujem da si ga platio vise od 2000-2500 din.

Neće niko u gradu da servisira rezače. Meni se pre 2 godine odlomilo parče plastike pozadi na priključku za SATA kabl (u stvari bukvalno je plastika otpala i ostala uglavljena u kablu), i niko živ nije hteo to da popravlja.

Poslednja izmena:
Nije to rezac vec hi-fi komponenta.

slikaSony-CDP-M48-cd-plejer-za-samo-99-din--36040505v800h600.jpg

Pardon na grrešci, kucam sa Tapatalk-a pa nisam video podforum

nije mi samo jasno kako ga je maestio za prodaju da radi jedan dan ok, i onda zvizno?

Poslednja izmena:
s obzirom da sam plejer platio 1500din, i ako je crko laser. gledam sad po netu, ima da se kupi nov laser po prodavnicama, 1500-2000din.... jedino me buni, na internetu pise da je za model cdp-m48 laser kss-210a, a a unutra na laseru pise kss-240a.... i jedan i drugi ima da se nadju u prodaji, pa.....
kakvo je vase misljenej o tome?

Ako svaki cd pročita a zeza MOŽE biti i do transporta.
BTW, što ti čovek dade negativnu?

ma glupa prica totalno, poslali mu poruku od limundo tima da mi da negativnu, a meni iz totalno neznanog razloga banovali nalog trajno, kazu ne validni podaci.... ja im na mail koji su napisali poslao sken licne karte..... i ******i ne odgovaraju...... naterace me da sa ekipom iz MMA sale sa treninga odem malo na informativni razgovor u milentija popovica..... valjda ce onda odgovoriti na mail :)

btw, ja sam tu nesto probao da ocistim socivo, sad vise nista ne cita, juce je citao, ali preskakao, nemam pojma.... ako je stvarno ceo laser 2 soma, onda cu kupim nov i valjda sam miran onda.....

Iskreno cd plejer za 1500 u startu zvuci problematicno.

drugar mi sad podmazao osovinicu na kojoj je laser, i evo ga sat vremena vec radi ko sat...... :)

Pa nije skupo, cak je i isplativo kupovati cd plejere koji su podcjenjeni jer velika vecina prelazi na dak.
Za male pare se moze dobiti izuzetan kvalitet.

Super što je ipak bilo do transporta da nisi imao više ulaganja.
Na šta ćeš ga kačiti?

s obzirom da sam plejer platio 1500din, i ako je crko laser. gledam sad po netu, ima da se kupi nov laser po prodavnicama, 1500-2000din.... jedino me buni, na internetu pise da je za model cdp-m48 laser kss-210a, a a unutra na laseru pise kss-240a.... i jedan i drugi ima da se nadju u prodaji, pa.....
kakvo je vase misljenej o tome?

Moguce da je u nekom ranijem periodu budzen drugim laserom, to je ipak CD plejer star preko 25 godina.

Koliko god da je star isplati se naročito što kažem da im je pala cijena jer se ljudi oslobadjaju od toga, u smislu cd je prevazidjen format, pa se tako za malen novac dobije plejer u rangu ozbiljnih zvučnih kartica.

ma glupa prica totalno, poslali mu poruku od limundo tima da mi da negativnu, a meni iz totalno neznanog razloga banovali nalog trajno, kazu ne validni podaci.... ja im na mail koji su napisali poslao sken licne karte..... i ******i ne odgovaraju...... naterace me da sa ekipom iz MMA sale sa treninga odem malo na informativni razgovor u milentija popovica..... valjda ce onda odgovoriti na mail :)

Ja sam imao sličan problem, takođe zbog promene podataka kada sam se preselio i - banovali mi nalog. Posle godinu i po dana - zatreba meni Limundo. Ne budem lenj, jer me mrzi da čekam odgovor mail-om, pa okrenem telefonom njihovu podršku i devojka mi jako ljubazno i bez ikakvih scan-ova lične karte re-enable-uje nalog, još mi i kaže koje mi je korisničko ime, pošto sam zaboravio, a znao sam registracioni mail. Tako da...probaj telefonom, pa tek posle pajserom i kolenom. ;)

Nazad
Vrh Dno