Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Da.

U kakvom je okruzenju rig? To je previse za ovo doba godine.

meni je bojan.zex rekao da treba uvek drzati na 70 stepeni da bi se ventilator stedeo, znaci kad je -5 onda se smanji vent sto nize da ne prelaze 70C, jer kaze da su to bezbedne temeprature a da ventlator treba stedeti za leto

koliko je cena narode R9 270X a koliko R9 270 kod vas u srbiji i u cg ? cisto poredjenja radi posto nas ovamo u bih deru cenama

mislio sam ici na r9 270 3 komada... ali sad kad vidim razliku... a opet sad da podjem u cg ili srbiju puci cu tih 90ovako ili onako.

Nemas radi cega dolaziti u Cg sem da izbunaris mozda jednu kartu, ko zna koju.

Mozda u Srbiji bolje prodjes jer je daleko vece trziste.

Koji cgminer koristis? sa 3.7.2 treba da rade bez problema

Koristim guiminer, mada to nije tolko ni bitno. Meni ovaj error stoji u dev men u winu, a guiminer mi uopste i ne vidi grafiku, kao da je bez drivera.

sta ti je jevropa, htedoh obe da licitiram ali lik koji moze da mi ih donese mi u vecini slucajeva ne odgovara na vreme i licitacije isteknu tako da cu da ga menjam

Nesicu koliko sad uzimaju % na cenu za donosenje iz Nemacke , Austrije ... ? Ja sam narucivao pre 9 meseci bilo je oko 20% -30% na cenu

Stiglo mi je par Asus r270x-dc2t karti. Dajte mi neka vase idealne klokove i gui miner podesavanja. Nikada nisam koristio 270x. Na tc 15232 i klokovima 1020/1500 daje oko 419khs u guiminer alpha 0.04.
cg miner ne koristim, jer mi daju manji hash rate zbog uposlenih procesora za kopanje.

Stiglo mi je par Asus r270x-dc2t karti. Dajte mi neka vase idealne klokove i gui miner podesavanja. Nikada nisam koristio 270x. Na tc 15232 i klokovima 1020/1500 daje oko 419khs u guiminer alpha 0.04.
cg miner ne koristim, jer mi daju manji hash rate zbog uposlenih procesora za kopanje.
1130/1500 oko 480kh/s

Koliko karti ukupno teras Mige. I na kojoj ploci nesto me *****avaju ti Asusi pa da vidim sta i kako.

Pa jedan rig od 4 karte na ASUS M5A99X EVO ploci. ALi me zezaju slotovi na ploci izgleda, ne vidi jednu. Evo doneo sam jednu kod mene u stan da testiram. Nece preko 420 khs.

Poslednja izmena:
sta znaci to kada posle nekog vremena opadne hash rate na kartici sa 900 na 500 :p a temperatura nije preko 70c

sta znaci to kada posle nekog vremena opadne hash rate na kartici sa 900 na 500 :p a temperatura nije preko 70c

Proveri u event viewer-u da ti u nekom trenutku nije pukao Catalyst drajver. Verovatno jeste, što znači da si preterao sa klokom ili previše spustio napon (ili oba).

Reset računara će ti srediti privremeno, ali će ti u nekom trenutku ponovo pući drajver ako ne nađeš stabilna setovanja.

Poslednja izmena:
Pa jedan rig od 4 karte na ASUS M5A99X EVO ploci. ALi me zezaju slotovi na ploci izgleda, ne vidi jednu. Evo doneo sam jednu kod mene u stan da testiram. Nece preko 420 khs.

Flesuj bios, mada mozes probati i sa najnovijim sa sajta i evo dva seta podesavanja pa pokusaj.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=3618756

Inace, traze jako velik tc, barem ove moje 24000.
Ovo gore su podesavanja za smos pa mozes od njih krenuti.

Na Winu koristim 1050/1400 (cini mi se) jer jedino tad prihvataju 1.1v

Probaj 1080-1480, intenzitet 19, 15508 TC, 256 worksize, gpu threads 1. trebalo bi 455 da baci

koja je deff voltaza tih tvojih 270x Asus?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno