Ljudi, POMOC!!!
imam gigabyte ga h61 dsh2 plocu, instalirao sam win7 x64, i kada ubodem asus 280x dc2t i kada ukljucim rig, sve radi od hardware-a ali mrtav monitor, mis i tastatura, tj nema slike...
izbacuje sliku na integr. grafiku pre nego sto ubodem 280x.... kad je ubodem, nema nigde slike, NI NA integr. NI preko 280x?
Molim za pomoc, vec dva dana radim, ovo mi je prvi rig i nikako da ga pustim u rad... nesto mi ne ide....
update-ovao sam win, ali nisam instalirao drivere za asus (catalist i sdk), jer radi samo pod integr grafikom, a tada nece da se instalira, a kada ubodem asusa ne radi nista (tj nema slike) i ne mogu da instaliram drivere...
Sta da radim?
Moras da update bios ploce koji ja jos nisam odradio nego sam Asusa prebacio na drugu plocu... ima ovde ljudi koji su tako resili problem...
sada sam pogledao malo na YT... ok, hvala, evo sada upravo to i radim... Sada cu da ga fleshnem.Idi na sajt proizvođača i skini poslednji bios.
Aj na PM gde su te BTC ploce na prodaju odmah za preuzimanje ? Ili vec nestalo.. kao i sve sto je potrebno za ovaj "biznis"![]()
Sve su se prodale u roku od 15 sati ,ja sam stigao 2 da narucim...
O ***. zar je toliko teško napraviti sopstveni ram?
Doduše, o**e su za šišanje.
Nešić je to držao i u drvenoj stolici i ništa mu nije falilo. Za sat-dva svako može da napravi ram.
ja sam se z*z*o dva dana oko rama.O ***. zar je toliko teško napraviti sopstveni ram?
Doduše, o**e su za šišanje.
Nešić je to držao i u drvenoj stolici i ništa mu nije falilo. Za sat-dva svako može da napravi ram.
@Premier - dobili su bili malu kolicinu ovih - 7k cena bila
i ti brate svasta pitas , majke mi ! pa pogledaj koliko grafika mozes da nakacis na nju plus dodatno napajanje za plocu ,. plus cena !
moze i u kutiju od pive ili kakvu gajbu da stavi . nego boga ti mogu li i te ekstendere sam da pravim? jos da se naucim proizvoditi graficke pa da se obogatim
Naravno, gajbice su više nego dobre.
http://www.cryptobadger.com/2013/04/build-a-litecoin-mining-rig-hardware/ - KORAK PO KORAK
![]()
Ekstendere moraš da kupiš, tu nemaš izbora.
PREJAKO!!! koliko kostaju ekstenderi? koliko mi tacno toga treba ako bih isao sa tri graficke?
PREJAKO!!! koliko kostaju ekstenderi? koliko mi tacno toga treba ako bih isao sa tri graficke?
Ne znam zasta pitas "toga"? Gajbica, para ili extendera?koliko mi tacno toga treba ako bih isao sa tri graficke?
Zavisi od koga kupiš.
Na sajtu koštaju 3-8$ (zavisi koji), a ovde kako te zavale preprodavci. Nemoj više od 10€ da plaćaš, mada je i to bezobrazno jaka cena.
Meni je naš kolega forumaš prodao po ceni za koju je i nabavio preko Kine. Ima i takvih ljudi, nisu svi preprodavci.![]()
Na sajtu koštaju 3-8$ (zavisi koji), a ovde kako te zavale preprodavci. Nemoj više od 10€ da plaćaš, mada je i to bezobrazno jaka cena.
Meni je naš kolega forumaš prodao po ceni za koju je i nabavio preko Kine. Ima i takvih ljudi, nisu svi preprodavci.![]()
Zavisi od koga kupiš.
Ja sam uzeo od dimketa rig za 20e i 4 extendera za 14e to je 76e,meni te pare 4x 280x prave za nedelju dana. Da sam cekao extendere iz kine 3 graficke bi mi stajale na polici jedno dve nedelje,a rig ko zna kad bi napravio posto nit imam alat,nit imam vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari