Šta je novo?

Digitalne Valute u Srpskim medijima (zablude i istine)

a u tekstu kaze > trenutno na planeti postoji više od 100 digitalnih valuta – lajtkoin, federkoin, dougkoin ?
dougkoin?
buhahahahhaha

pa niko nije siguran kako se to čita :)
doug, dogi, doge, dodž, sve sam to čuo, od engleza naravno

pa niko nije siguran kako se to čita :)
doug, dogi, doge, dodž, sve sam to čuo, od engleza naravno

po srpskom -dogi
po opustenom srpskom - dodž
ALI DOUG, eee to je vec pretpostavljam neki napredniji jezik od ovog kojeg ja poznajem

i ja jos nisam cuo na nekom linku da ga englezi izgovaraju sa doug.. englezi, e sad neki tamo indijac sto prica engleski moze da ga nazove i drougn sto se mene tice nema problema :D

Poslednja izmena:

19:00

meni ovaj zvuči kao englez, a tebi?

19:00

meni ovaj zvuči kao englez, a tebi?

auu prijatelju, pa ne bih pusti klip ni da traje 2,5 min a ne 25.. Evo u pravu si to, nek ti bude nagrada zato sto si preslusao klip :)
a inace i ja ti mogu naci isto tako klipove i to mnogo njih gde ljudi jasno govore dogi coin, al stvarno mi nije bitno :)

Pa napisao sam ti 19:00 nisam očekivao ceo klip da gledaš *** :D

A inače epizoda je bila najava max coina, zato sam ga gledao tad :)

Па то је легитимна транскрипција у српском језику, не знам шта је смешно. Фонетско писање. Образуј се, пре него што почнеш некоме да се подсмеваш.

Isto kao sto svi pisu latinicu ili bar 99% a ti uleces ko grlom u jagode sa hiroglifima cirilicom???
Inace koga briga za bedni srbistanski jezik i pravopis ako rec gubi svaku smisao, jos malo pa ko nebeski hrvati da izmisljamo prevode za racunarsku terminologiju i zbunimo sve i sami sebe do ludosti....., sve samo zato da se pokazemo koliko smo glupi zajedno sa "bracom"

Жељко, ко ти је сада дрмао кавез? :D

Ја улећем са хијероглифима (тако се пише)??!
За остатак твоје поруке немам шта друго да кажем, осим: - Извини што си глуп.

Gosn lektore, pogresio si forum ;-)

Poslednja izmena:
B92 TV ispravno prenela vest o BTC u. Porez , roba i bla bla... Moj komentar. Ocekujte nagli skok. Cega god :)

Nazad
Vrh Dno