Šta je novo?

TARGO Telekom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dostigla je frhunac. :d

Ima par "pametnih" da ne kazem kojih koji terorisu neke clanove brisu im postove zatvaraju teme i to sve BEZ RAZLOGA, pa su zato samovoljom zatvorili istu da se ne cuje istina.
Sta ces osetili se vazni jer imaju par dugmica vise. Verovatno ce mi obrisati post, samo nek mi kazu da li sam ovom porukom nekog uvredio, opsovao ili bilo sta drugo, za svaki slucaj pravim screen shot da imam, jer su se poneki bas osilili.

Isparila ko sam djavo bez nekog razloga :D

Pi bre ispade kao da imam samo jedan post bre xDDD

Hm, malo je glupo da jedini provajder koji pruža ftth nema temu na najvećem IT forumu, ali ko zna zašto je to dobro :)

Може ли се вратити стара тема?
Стварно не видим разлог за њено уклањање.

Ovo je ta najava za februar iz targa,nestaće svi problemi korisnika uklanjanjem teme.Jednostavno savršeno.

A da nije neko stavio link prema Herojskim delima Supermena, pa je panični cenzor malo previše uzbuđeno reagovao?

Šteta! Bilo je tu i korisnih stvari pored gomile šuma. Izgleda cenzura nema granice.

Nema, a poceli su da cenzurisu naveliko, samo da znate, ne mogu javno da pisem ko i sta jer se zna zbog cega, posle toga necu moci da pisem, inace stvarno je krenula cenzura, ne mogu da verujem sta se sad radi ovde.
Ajojjjj...

Hmm, pa sada videh da su nam i sve poruke koje smo pisali na temi izbrisani među brojevima postova. Dusmane, podeli slobodno, jesmo zabrazdili kao društvo ali da smo toliko otišli u cenzuru...

A da nije neko stavio link prema Herojskim delima Supermena, pa je panični cenzor malo previše uzbuđeno reagovao?

Čekaj, da li je to ona parodija na PPV u smetovima ?:d

Znam da je na mnogim forumima sličan sadržaj nestajao bez traga. Kim Džon bi bio ponosan, ljubi ga majka. :D

Poslednja izmena:
Ja bih savetovao, najiskrenije onom adminu ili moderatoru koji je obrsao temu da uzme cement, zalije noge betonom, i baci se sa bilo kog mosta u Beogradu po izboru. Zašto, pa shvatiće da će tako biti bolje za sve nas ostale. Uopšte se ne *****avam, zaista mislim da bi to trebalo da uradiš.

A u čemu je drama? Je l' neko vređao Vučića? :d

Vi ste pojedini bolesni, i to teško, čitate li šta pišete?
Rešićemo problem čim dobijem info što je tema obrisana.
Do tad oladite s prozivkama, mi ne radimo sa betonom.

Vracena je tema. Greskom je obrisana pri čišćenju iste . Mojom.
A pojedini odavde stvarno treba na lecenje.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno