Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ako si dobar korisnik kod operatera, ili uzimas kod nekog veceg prodavca (MediaMarkt, Saturn, Carphone Warehouse...), izaci ce ti u susret sigurno vise nego sto bi ovde i preko veze.

Pre ca mu uvaliti kineza nego sto ce mu uvaliti kraden, ako ima "full" opremu.
A cena nije nesto extremno niska, ali je ok.

Poslednja izmena:
http://www.androidauthority.com/galaxy-s4-black-edition-341346/

Samsung-Galaxy-S4-Black-Edition-1.jpg

Meni je ovo ekstra. :)

Samo da javim, ipak na kraju nisam kupio S4 zbog prodavacice koja mi je na pola puta do nje rekla da je izgubila tel..pa taj osjecaj ne zelite da znate prodjete preko 80km i onda vas nazove da nema tel, posao do prodavnice i kupio novi Nexus 4, za 300e a cijenio ga je vjerovali ili ne 442, ali malo cjenkanja i eto..prosto nevjerovatno sto rade po prodavnicama ovlascenim.. Tako da svima hvala :))

Samo da javim, ipak na kraju nisam kupio S4 zbog prodavacice koja mi je na pola puta do nje rekla da je izgubila tel..pa taj osjecaj ne zelite da znate prodjete preko 80km i onda vas nazove da nema tel, posao do prodavnice i kupio novi Nexus 4, za 300e a cijenio ga je vjerovali ili ne 442, ali malo cjenkanja i eto..prosto nevjerovatno sto rade po prodavnicama ovlascenim.. Tako da svima hvala :))

Ahahahahaha ja ne verujem :D
Neka te dobro služi nexus mašina :)

Pretplatio si debelo telefon.

Gde si ti TRENUTNO?:) Cenili ga 442e u prodavnici i snizili ti na 300e? Covece, pa idi ugovaraj drzavne poslove ;)

Hvala za sad je tel odlican nemam rijeci kako leti..Tel je kupljen u Zoki mobile u BD..16gb verzija, ko ne vjeruje neka podje i vidi ako je neko iz CG..Kad sam vidio cijenu 442e ja sam mislio da je greska..ali prosto nevjerovatno sto se radi sa cijenama kod nas, a u svaku dr prodavnicu u PG treba da se naruci tel i trazili su oko 320-350e..kod nas su tel preskupi..

*** ugasio mi se 3 puta za redom mob na 70% baterije, izvadim a ona se nadula:banghead:
Sta sad da radim, da ga nosim u bg electronic? Inace imam garantni list ali nemam racun, uzet je u telenor

Sta je to sa garantim listovima bez racuna? Cujem da na dosta mesta nisu dali fiskalni za telefon, a cak i u MTS-u nisam dobio novembra (doduse neki Havajac, pa mi nebitno).

Moraš dobiti fiskalni račun makar bio telefon i za dinar. Bolje traži od njih, jer od garancije nema ništa.

Mogao si nexus 5 za te pare :d

Ma dobio sam tako telefon od rodjaka, sa kutijom i bez racuna i punjaca, izgubio je to...a covek je sad u inostranstvu i nemam koga da cimam za racun
Koliko kosta original baterija kod njih, ako budem morao da platim?

Moraces da ih nazoves da vidis. Kontam da je oko 30e +/-

Ne treba ti racun, ja sam u mts uzeo i nosio u bg elektronik samo su mi trazili garantni list

Jednom mi nisu trazili, ali onda posle nekog vremena sam nosio dva telefona i onda su mi i taj drugi i treci put trazili racun. Zasto nemam pojma, ali trazili su.

Meni su rekli da za sitnije popravke u prvoj godini ne treba fiskalni dok za sve ostalo, narocito ako je stariji od godinu dana, treba.

Meni su rekli da za sitnije popravke u prvoj godini ne treba fiskalni dok za sve ostalo, narocito ako je stariji od godinu dana, treba.
Vrh!
Jedno pitanje, posto je u pitanju samo baterija moram li ostaviti telefon kod njih par dana, i u tom slucaju znaci moram da maknem root...

Ima li neko da zna neki nacin za unlock i da li poslij e toga normalno radi update ota i sl.?

Kazite mi kako da vratim moj fon na stock rom a da mi ne izbacuje uzastopno Odin Fail,na custom rom nema problema ali da ga vratim na stock nema sanse,probao i sa pit file ali jok,jel ima neke sanse? :(

Unlockovao sam i9505 sa Telenora pomoću koda - evo ga radi na mt:s-u bez problema... Pitanje koje imam za vas je, da li će taj sim unlock ostati kad ubacim CM 11 na telefon (ne volim ovaj touchwiz pa to ti je)...

Ostace ti trajno. Bar je takvo moje iskustvo sa kodovima. Mada, kaze covek sto otkljucava da moze da se desi retko da se ponovo zakljuca... Sto resavas ponovnim unosenjem istog koda :)

Vrh Dno