Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ma jesam... napisao sam vec, uradio sam factory reset, podigao klot rom, ali sam imao SIM lock, pa sam resio sve tek kasnije popodne kada sam stigao kuci.
Znaci sad sve funkcionise, na svu srecu, jesam izgubio sve sms-ove poslednjih mesec dana, ali ***a.. Jedino je ostalo pitanje zasto se to desilo, znaci bukvalno samo dodir na toogle i bootloop...

Koliko je normalno da pri prvom startovanju posle instalacije I9100 AOSP NeatROM v2.5 se ceka na startup sistema (neat krug sto se okrece).
Evo vec pola sata i nista,krug vrti i dalje.
Sta da radim?

Pa pola sata i nije normalno.
Jel si odradio sve wipeove koje treba, odnosno clean to install iz philza pa onda stavio kk recovery za flash ?

Popravio sam telefon. Imam mali servis blizu mene, i covek je imao kod sebe, odmah mi je zamenio (izaslo mi je 1500 din).
I sada se puni, izgleda da ni baterija nije riknula, nego se kompletno ispraznila, i trebalo je vremena da se napuni na par posto.

Tako da ova druga koju sam vec narucio, bice mi za hitne slucajeve.
Sto sam vec planirao da uradim.

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi da link za GalaxSim Unlock, vidim da je uklonjen sa prve strane, a ja sam ''zagubio'' .apk koji sam imao.

Poslednja izmena:
Imas na GP da skines...

jel zna neko u kom podfolderu se nalaze tapeti za wall, jer bi hteo preko root ex-a da ubacim neke druge,posto preko galerije brljavi ocu da mi ide preko celog ekrana

meni je ovaj aosp 2.5 neat skroz ok, radi brzo i stabilno, baterija je ako ne bolja, onda ista kao na 5.6, nisam primetio to da se sporije puni.
jedino što sam do sada primetio je da mi wifi radi samo na 2.4, a ne i na 5 GHz ali mi ne smeta.
sale, svaka čast

Jel se moze na aosp javljati na dolazni poziv home dugmetom?trazim tu opciju ali izgleda da nema.
I ovaj phonebook je nekako :thumbdown:koji vi koristite?

meni je ovaj aosp 2.5 neat skroz ok, radi brzo i stabilno, baterija je ako ne bolja, onda ista kao na 5.6, nisam primetio to da se sporije puni.
jedino što sam do sada primetio je da mi wifi radi samo na 2.4, a ne i na 5 GHz ali mi ne smeta.
sale, svaka čast

hvala :)

Konacno cu da stavljam Neat 5.6, pa da pitam da li ce mozda da napravi problem sto imam Apolo kernel?
Racunam da nece (posto je stock based), ali da pitam. Ne bih da opet moram da se zamajavam s telefonom bezveze.
Full-wipe cu da preskocim, jer me mrzi da opet vracam stvari. To cu posle kad budem probao AOSP Neat.

Full wipe moraš.

Pa svejedno će rom da prepuca svoj kernel preko. Ali možeš posle ponovo da staviš apolo

Nazad
Vrh Dno