Šta je novo?

LG Nexus 5

i ja sam porucio ,ukucao sam kod sa vauchera onaj ispod barkoda , nije mi umanjio cifru i dalje stoji 33k videcemo kad i ako donese...... ako mi ne prizna vaucher bolje da ne dolazi...

Ne moguce da nije privatio kod sa vaucera?
Malopre sam porucio, iskoristio kod sa vaucera (sve cifre sam uneo sa bar koda) i smanjena mi je suma za placanja za 10 000din.
Verovatno nisi uneo sve brojeve ispod bar koda na vauceru.

Dovoljno sam mozga upalio da shvatim da je vreme da pobegnem od jednog od najgorih telefona koje sam ikada imao to jest g2.. Za ostalo cemo se snadjemo a i vise volim da pitam nego da se posle hvatam za glavu :)

Pa nije valjda dotle doslo da je najgori.

A Djilke samo vreba iz potaje :d

Nego kakav ti je taj nexus jel ima nekih mana ili je sve kao sto bi trebalo da bude.

Sto se mana tice cini mi se da je opet falicni vibration motor.. Ostalo sve ok,i zvucnik mi je dista glasniji nego sto mi je bio na prethodnom n5. Sve u svemu ja sam zadovoljan :)

Sto se vibra motora tice za koji mesec cu da narucim zadnji beli deo a uz njega ide i vib motor pa ce valjda sve biti ok :)

otkazao sam prvu porudzbinu i kreirao novu sa i sad je sve ok, prosao je kod... ispod koda nisam uneo svoj broj telefona.... sad je sve ok.., videchemo....

Tu si trebao uneti broj od nekog s kim će ti biti besplatni razgovori. :D

Sasvim moguće da ti neće stići, isto sam naručio od tog prodavca pa mi stigao mail posle par dana da su uradili refund jer DHL neće da šalje kod nas. A šteta jer je bio baš dobar case na popustu od 75%.

Bas tako, i ja narucio sa nemackog Amazona, prosla uplata, ali javili da DHL ne salje u Srbiju (uradili refund), iako regularno ovde imamo DHL, sto sam im i rekao, ali se izvinili i kao nadaju se da ce nekada u buducnosti moci ovo ono...

Odradili su i meni refund. Naručio sam od korejaca na ebayu Spigen Slim Armor.

Imate test clanak na sajtu! Znam da su mnogi cekali, pa čisto da skrenem pažnju :)

Super test.. Samo ne znam kako da ostavim komentar ispod testa,no nebitno :)

Bolje da ne komentarišeš, tamo su komentari slični onima na mobilnom svetu :p

Ja cu biti zadovoljan ako baterija bude istog kapaciteta kao i kod konkurencije u tom trenutku,ne moramo preterivati!

Ko je rekao da mora ? Neki pijani rus.. ? Mislim da se nece ugasiti ali je sigurno da ce promeniti ime,jer nece moci da se zove nexus 6 a da ga nazivaju nexus 5s bilo bi glupo..

Ma znam.. Ali opet nebitno. Ljudi ne znaju sta ce da se desi za mesec dana a on zna za 2god. Vazi

Za sada je imao dosta tačnih informacija. Videćemo, ne bi on to napisao a da nema baš jaku podlogu.

Nexus je, po meni, nešto najbolje što se desilo Android svetu i bila bi ogromna šteta da se tek tako ugasi... Čak mi i menjanje imena nije dobro rešenje jer je brend Nexus izgrađen brend, kao Samsungova Galaxy linija. Još samo da stock Android kao OS dobije neke od funkcija koje imaju razni romovi i meni ne treba ništa više i nikad više

Jer je neki film ili serija zastitila to ime.. Tako sam citao na xda. Mada to ne znaci da google nece otkupiti prava na ime,videcemo

Pa ako bi LG opet pravio, mogao bi ga nazvati Optimus Nexus ili Nexus G :d

e taj :D

http://www.phonearena.com/news/Goog...s-revenue-while-Motorola-keeps-losing_id52034

"The big surprise for Google in Q4 2013 was that revenue growth wasn't driven by advertising for once, but from Google Play sales. Google's Chief Financial Officer Patrick Pichette gave quite a bit of credit to the Play Store saying that "revenue growth was driven by content and app sales" and that the strong demand for the Nexus 5 and Chromecast played a big part in pushing quarter-over-quarter growth. We've seen in various unofficial metrics that the Play Store revenue has been growing rapidly this past year, and this report serves as the official proof. "

mozda zbog ovoga ne odustanu jos dugo od nexus linije. prodaju dosta dobar telefon po ok ceni i onda drmaju kes na kupovine preko plej stora,sto nije losa strategija

doduše, google je već morao da plati da koristi ime nexus, koliko se sećam.

Poludeću dok mi stigne nexus. :D

doduše, google je već morao da plati da koristi ime nexus, koliko se sećam.

Poludeću dok mi stigne nexus. :D

tek ces da poludis kada stigne.. kada ga koristis imas osecaj kao da ti cita misli :) fazon otvori apk pre nego sto si stisnuo ikonicu,toliko je brz :D

Vrh Dno