Šta je novo?

Targo Telekom

На претходној страни ставих линк ка теми у којој сам ставио слике радова испред моје зграде али ево једну ћу и овде турити.
Pogledajte prilog 133979
Ето, то је дубина на којој су каблови у микророву.

Асфалтирање, код мене сасвим лепо урађено, а ров је прав.
Pogledajte prilog 133980

Koja je ovo dubina na prvoj slici nije mi baš jasno o čemu je reč na slici?

Al' smarate sa dubinom... Hocete da vam kacim slike kako izgleda kada teskom mehanizacijom traju radovi, kopaju se rupe preko 5 metara dubine sa rovokopacem, i kako buzir optickog kabla stoji netaknut? Zapitajte se zasto sve vise u svetu ljudi vodovodne instalacije ne ukopavaju u zid, vec stoje spolja onako ruzno. Jer kad bude potrebno nesto da intervenisu nece morati da ruse pola kuce da bi dosli do cevi. E isto tako i ovo, ako nesto treba da se sredi dodje ekipa i precizno zavrsi posao za pola sata.

Najbolje da se otvori nova tema "Kopanje mikro rova dileme i zablude u vezi sa tim". :d:d:d

@Vuk

Otklonice se to sa novim update-om, ne zakidaju nego je taj kvar u pitanju. Bio je 13,6 ali kad sam presao u bridge mod, pojavio mi se taj manji UL i tako stoji, nisu uspeli da isprave. Uglavnom, veza je stabilna i ne puca i zadovoljava mi i taj UL, kod drugih provajdera ni blizu ovakve veze nisam imao i za vecu cenu.

Evo da te potsetim na test koji je postavio @Lega, veza istog tog Targa kako radi pod kvarom 🙂
To je paket 32/16: https://www.youtube.com/watch?v=jSrdEN_tqoI

A onaj @roadpacer kaze da nece da napusta Vektora jer mu nisu lepi mikro rovovi :d

Poslednja izmena:
Koja je ovo dubina na prvoj slici nije mi baš jasno o čemu je reč na slici?
Па, види, ја сам заправо
Snorks.png
и живим на дну Маријанске бразде тако да је ров дубок око једанаест километара.:d

Ваљда је слика сасвим јасна, ров је дубок колико да се стави разводна кутија а она није гаража ГСП-а него неколико центиметара висока.

ПС извињавам се због сарказма.🙁

Poslednja izmena:
Ja mislim da je montiranje kablova preko krovova ipak profesionalnije.

Ozivece tema za par dana jer nam stize cuveni FEBRUAR 😀

Možda u februaru prave stranku "Optičko uskrsnuće" pa pravac u mart na izbore.Ako je suditi po broju stranica na ovoj temi imaće puno glasača a tek gde su oni što ih skoro godinu dana čekaju na priključenje biće ihaj puno glasača.
Podparola sa inicijalima SS već imaju.

Poslednja izmena:
Mislis portparola?

Ko zna, možda je podparol onaj ispod neke parole 🙂

Ja stvarno ne razumem, čitam većinom strane forume i retko srećem takvu zlobu (mislim na tehničke forume) kao ovde. Ne mogu da dobijem optički net u mom kraju i sada ću da se molim bogu svaki dan da sve propadne, kada ja ne mogu da imam neće bre niko

A sta cemo sa belim listicima? :d

Poslednja izmena:
Ko zna, možda je podparol onaj ispod neke parole 🙂

Ja stvarno ne razumem, čitam većinom strane forume i retko srećem takvu zlobu (mislim na tehničke forume) kao ovde. Ne mogu da dobijem optički net u mom kraju i sada ću da se molim bogu svaki dan da sve propadne, kada ja ne mogu da imam neće bre niko

Ovde je obrnuto.

Ljude mole boga da ovi dođu kod njih ali ovi ne prilaze.Iz tog razloga znam par firmi koje su iznajmile stanove da postave servere na njihov net pa su posle morali opet da menjaju stanove jer je tu konkretno bilo problema sa onim čuvenim pločama.Sve je ovo zbog zločinačkih tarifa kod drugih operatera e sad ili su to normalne tarife ili targove ne valjaju jer da valjaju valjda bi se širili.

Poslednja izmena:
Bar ovde na forumu, nije utvrđena korelacija između famozne ploče i geografske lokacije.
A sumnjam da biznis korisnici imaju takve probleme. Ni Targo nije toliko nesposoban.

Taj član je pljuvao Targo na sva usta, a onda je ipak pokušao da postane korisnik, ali kasno. Od tada samo pljuje po TT, a vwrovatno ce ga uvesti kad krenu ponovo.

Ti su budale

Niti kapiraju sta znace beli listici, niti znsju njihov efekst

Mogu misliti kakav im je nivo tehnicke pismenosti onda

Mislim da si u pravu

Za vreme Tita najpametniji su otisli preko.

1990 najsposobniji su otišli preko.

Za vreme Nato bombardovanja najmudriji su otišli preko.

Ukupan zbir svih ovi je oko 5.500.000( pet i po miliona)

Sada su ovde ostali oni koje ti pominješ.

Poslednja izmena:
Mislim da si u pravu

Za vreme Tita najpametniji su otisli preko.

1990 najsposobniji su otišli preko.

Za vreme Nato bombardovanja najmudriji su otišli preko.

Ukupan zbir svih ovi je oko 5.500.000( pet i po miliona)

Sada su ovde ostali oni koje ti pominješ.

Nebi se bas slozio.

Ima to veze sa zivcima a ne pamecu ili inteligencijom.

90tih su otisli oni koji nisu uopste imali zivaca da trpe budalastinu svakodnevno pa onda na dalje ...

A ostali su oni koje ili ti nesto tu drzi ili imaju visak zivaca a ovde im jos uvek iz nekog razloga lepo ili oni treci koje vi pominjete 😀

imam problem sa targo
telekomom naime problem je sledeci po potpisivanju ugovora dobio 6 meseci besplatne usluge ali
po isteku 6 meseci nisu poslali ni jedan racun a s obzirom da sam bio u inostranstvu a ukucani stariji
koji se ne razumeju u to su cekali racune koji nikad nisu stigli da bi bili placeni s obzirom da se
starija majka ne razume koga treba da okrene i pita zasto racuni ne stizu nije ni mogla da stupi u
kontakt sa targom da vidi u cemu je problem...targo je naravno poslao odjednom sve racune i dug
od 10000rsd ....nemaju dokaz da nisu napravili gresku nece da daju potvrdu da su racuni poslati
....targo nije zeleo da izadje u susret i da se dogovorimo oko isplate vec su nudili neke rate od
3000rsd a s obzirom da sam ne zaposleno lice i nemam mogucnosti za placanje tolike sume novca
podneo sam zahtev da mi omoguce na 10 rata po 1000rsd da isplatim dug sto su oni naravno odbili
...da li ja kao korisnik usluge ostvarujem neka prava u ovom slucaju s obzirom da je sigurno da
racuni nisu stigli provereno je i u posti a oni ne zele da dostave dokaz o poslatim racunima vec tvrde
da je jedna stvar tj opomena pred iskljucenje koja je stigla validan racun ali i da jeste opet ostaje
pitanje zasto nijedan racun pre toga nije stigao a kada sam ih pitao zasto nisu iskljucili uslugu odg je
bio zbog njihove finoce ne iskljucuju do 5 meseci duga....pa mene je ta njihova finoca dovela do
ovog problema......a po zakonu ja ne moram da platim nista za sta ne dobijem racun....sto oni
objasnjavaju da sam ja morao da zovem njih itd .obratio sam se i ratelu ima li neko savet

Taj član je pljuvao Targo na sva usta, a onda je ipak pokušao da postane korisnik, ali kasno. Od tada samo pljuje po TT, a vwrovatno ce ga uvesti kad krenu ponovo.

Neka tako izvoljeva kod telekoma, Vektora, SBB... procitao sam taj post sa linka. Voleo bih da vidim i drugu stranu medalje, kakve usluge pruza taj gospodin koji se tako naduveno ponasa, a voleo bih da vidim i usluge svih onih koji Targu traze dlaku u jajetu. Nek se zale na ping Telekomu i ostalima... Ja sam vec negde napisao da bar 80% nasih domacih usluga ne mozes da dobijes kako treba i da se uglavnom radi o prevarama i podvaljivanjima. To je nasa opsta kultura, da zabijamo nos gde nam nije mesto a da ne radimo svoj posao kako treba. Ove zalbe i prituzbe na TT se uglavnom odnose na rad naseg domaceg osoblja te firme. Ko je traljavo uradio mikro rovove ? Pa domaci izvodjac, naravno, a TT im je platio da urade kako treba.

@milos88paviljon,
Nisu ti oni krivi. Ako si dobijao uslugu, red je i da je platis. Racun ti moze biti veci ako su ti vukli kabel kroz stan. Meni su postavili ruter u sobi do PC i racun mi je zbog toga bio veci za 5000 dinara, u to spada i materijal i rad domace firme koja im pruza usluge. 6 meseci si imao besplatno, dosta ti je, red je da im to platis a ne da se sa njima prepires.

imam problem sa targo...
Odgovor ces morati da potrazis od nekog pravnika, ali ovako, na prvu loptu, mislim da nemas osnova za zalbu. Ako si potpisao ugovor u kome je naveden rok i cena pruzanja usluge, obavezao si se da tu uslugu placas po uslovima iz ugovora, najverovatnije mesecno, cak i bez racuna. Takodje, ako u ugovoru ne pise drugacije, njihovo je pravo da te ne iskljuce i ako nisi placao racune. Ti si mogao da na potegnes pitanje raskida (opet po uslovima ugovora) ali to nisi ucinio, tako da im dugujes cak i ako nisi koristio uslugu.
Na kraju krajeva, kako se meni cini, moraces da platis. Mislim, cisto sumnjam da ce te Targo tuziti (iako sigurno dobijaju) jer su im racuni uglavnom u blokadi pa sve pare ionako odu u bunar. Posto im firma verovatno ide na dobos ( mesecima u nazad traze kupca ali im ne ide, niko ih nece) pitanje je kad bi ti dosao na red za naplatu. Opet, ako se nadje kupac, taj bi nasledio sve pa i tvoj dug tako da, kao sto rekoh, platices kad-tad.

Poslednja izmena:
Nemas ti nikakva prava nego da platis. Tvoja je nemarnost sto nisi uredno placao fiksni iznos, bilo njihovom uplatnicom, bilo opstom. Svako moze da kaze nisu mu stizali racuni, ti si u obavezi zbog sebe pre svega vec posle prvog propustenog racuna da ih pitas sto ne stizu. To da li si na putu, u komi ili sta god njih ne bi trebalo da interesuje.

Nazad
Vrh Dno