Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Meni je jutros radio pa sam prebacio neku sicu 4500 dzukaca .

Svaki put kada je i bio zastoj, uglavnom nisam bio zakinut, samo nije radila isplata... Posle toga manual payout i sve cool ...
imas srece..uvek rade istu foru..kad je zastoj kradu..od jutros radio 5 mh/s al nisam mogao da udjem jer im sajt ne radi ..i kad sam usao malopre ono samo 3700 dogeva confirmed a 0 uncofirmed

Meni obracunalo kopanje za ceo dan iako nisam mogao da pristupim sajtu. :)

imas srece..uvek rade istu foru..kad je zastoj kradu..od jutros radio 5 mh/s al nisam mogao da udjem jer im sajt ne radi ..i kad sam usao malopre ono samo 3700 dogeva confirmed a 0 uncofirmed

Sjajan coin. Ja samo zbog toga nemam nameru ikada vise da kopam dodge.

Kako znate da kradu? Nagrade su slučajne, mogu pool-ovi da uzmu ceo blok za sebe, pa da se pravdaju miner-ima kako nemaju sreće. :p I to je budućnost? Da je Bitcoin ovako počeo, propao bi načisto.

Aj nadji jedan.

Ne znam za vas sta i kako, ali kerovi mi za sad (vec nedelju dana rudarim na dogehouse) daju tacno duplo vise LTC (kad ih prebacim na coinedup i odmah menjam u LTC, ne interesuje me cena) u odnosu na coinotron gde inace rudarim LTC. Otprilike oko ponoci svakog dana prebacujem LTC na btc-e, tako da je lako proveriti. Dok traje, ne menjam nista.

A ovo sto ne moze da se pristupi sajtu... pa sta? Lepo pise da izracunava pplns, ili sta vec, i na kraju bude sve isplaceno. Workeri rade, sve se racuna, to je najbitnije.

Ma pusti ti njega neka kopa, verovatno on ima viska dzukela, pa voli da donira pool-u 5-10% iskopanog...

ja cu bogami da pocnem da kopam dogecoin, trenutno je isplatljiviji od ltc-a, te da iskoristim dokle traje, a nadam se da ce trajati sto duze.

Bre ja cu da batalim dog house dok se ne stabilizuju.Sa 2.5 Mhs brzinom samo 3700 za 7 sati od kad bi je bila poslednja automatska isplata.
Ne stima tu nesto...

ljudi,meni jos nisu ukrali ni jednom nista,a u par navrata sam i dobio nesto vise,nego sto sam proracunao,nzm zaista da li vas ovi na poolovima ne vole ili je u necemu drugom problem,ali nisam nikada imao problem,pa cak ni kada pukne pool...uvek su mi isplatili,par puta ceak i castili :) o dogehouse-u govorim...

Disregard moj poslednji post pogresno sam izracunao vreme :d
False alarm.
Sve Ok.
Ali evo jedne cudne stvari koja mi se desila na dogepoolgen, imao sam oko 5100, hocu da ih povucem ali jok sajt nestoo blokirao sta li je i isplata nikako da mi stigne sledecih 12 sati. Napominjem da su mi tih 5100 od ranije znaci nista nije u medjuvremenu kopano.
Sledeceg dana mi stize 6800 doge-a od njih, ali mi nikako nije jasno odakle onih 1700 ali dobro ne bunim se... ;)

Poslednja izmena:
Spori su, a kradu koliko i drugi oko 20%, kao los im pool luck, a i blokovi im nisu u proseku 500.000DOGE. U svakom slucaju 90-95% bolje nego LTC i pored sve kradje i otimacine. najvise nervira sporost i konstantan zagus poola. Neka digne jos jedan pool dogehouse2.org i pola nas otici ce tamo. garant saban ima neku masinu sa 4770k da vozi ceo pool, ako i to, da ne bude da celeron sve tera (ne bi me cudilo), pa ne stize da sracuna runde kad ima puno workera. Ima lupam 5000 radnika i 5000x dali nagradu na broj serova, pa broj workera. spor mu CPU, a s obzirom na sveopstu navalu na pool nece se skoro izvuci iz zaostatka sa racunanjem. Najlakse mu da sve ispod 100kh/s (ceo nalog) sutne sa poola, tako bi zigubio mozda 10% snage a smanjio broj workera za 30-40%, ako ne i vise.

Poslednja izmena:
Disregard moj poslednji post pogresno sam izracunao vreme :d
False alarm.
Sve Ok.
Ali evo jedne cudne stvari koja mi se desila na dogepoolgen, imao sam oko 5100, hocu da ih povucem ali jok sajt nestoo blokirao sta li je i isplata nikako da mi stigne sledecih 12 sati. Napominjem da su mi tih 5100 od ranije znaci nista nije u medjuvremenu kopano.
Sledeceg dana mi stize 6800 doge-a od njih, ali mi nikako nije jasno odakle onih 1700 ali dobro ne bunim se... ;)

pa tebe su castili vise nego mene...nije lepo,moracu da se zalim :d

ja stavio na doge hashfaster auto isplatu u novcanik na 1000 komada i mirna backa...

Namestio si da ti pool prvo šalje u wallet? Pa ti iz walleta na berzu.

Ne znam da li odmah da prodajem cena kako vidim raste. Realno nisam jos nigde ni napravio account na berzama za koje sam cuo...
Vi znaci kazete da je Vircurex najbolji?
Btw, trazi mi neki referral code na Vircurex...
Sta je to?
@COinHunter

Ne kapiram situaciju uopste, mozda je to nesto zaostalo pa su ga tek sad videli pa uplaitili (a proslo je bar 2-3 dana otkad sam tamo bio zadnji put), a mozda i ima i toga sto sam otisao na njihov chat i *****o podosta sto mi nema isplate... :D
Premda nijedan od Administratora mi nista nije odgovorio

Poslednja izmena:
to ne moras da stavis ali ako hoces mozes da upises ovaj broj 932-6320
to te pitaju da li ti je neko preporucioo njih i ko, ovaj gornji broj je moj, to ako uneses nista ne steti tvom nalogu niti ces imati problema, samo ja sto sam te "preporucio" dobijam neki % od tvoje trgovine, sto bi znacilo da mi cinis uslugu

Poslednja izmena:
to ne moras da stavis ali ako hoces mozes da upises ovaj broj 932-6320
to te pitaju da li ti je neko preporucioo njih i ko, ovaj gornji broj je moj, to ako uneses nista ne steti tvom nalogu niti ces imati problema, samo ja sto sam te "preporucio" dobijam neki % od tvoje trgovine, sto bi znacilo da mi cinis uslugu

To je fora sine, hoće da ti navuče rupu u novčanik da njemu idu tvoji koini :D

Clip_888888888888888881111111111111111.jpg 99999999999999999.jpg

Znaci u trenutku ovolika brzina,kako nije mi jasno diff od 1018.975 se menja na 1771.062 . Dok na LTC i ostalim valutama diff maltene bez promene.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
jel to oni neprijavljeni, što kopaju rupe? :D

Ne mogu da sinhronizujem wallet. Skinu sam poslednji v1.4.1.0-unk-beta i kada zavrsi sinhronizaciju ostaje poruka Out of Sync. Proverim u debug i na http://dogechain.info/chain/Dogecoin i ne slazu se blokovi kod mene nesto oko 52 hiljade ako se secam a na sajtu 73+. U appdata/roaming/dogecoin nema dogecoin.conf fajla, samo u folderu od samog walleta. Skinuo sam i dogecoin.conf koji su postovali u uputstvu ovde http://www.reddit.com/r/dogecoin/comments/1ug958/psa_dogecoin_wallet_version_14_released_you_must/
Sta sam sve probao:
1. Normalan sync nista nisam dirao - fail
2. Prekopirao dogecoin.conf iz walleta u roming/dogecoin - fail
3. Skinuo novi dogecoin.conf sa linka postovanog gore i stavio ga u roaming/dogecoin, a ostavio original u walletu - fail
4. Skinuo novi dogecoin.conf sa linka postovanog gore i stavio ga u roaming/dogecoin, i kopirao ga u wallet - fail

Nekoliko puta sync pocne i pise lepo da je ostalo 73195 i nesto blokova ali na kraju kad zavrsi skine tih 58000 i ne skida dalje a pise out of sync.

Trenutno synhronizujem sa fajlom dogecoin.conf samo u roaming/dogecoin a iz walleta sam ga obrisao.

Hilfe

Ma odmah na Vircurex, radi bez greske, nije to CrAptsy. :)

Prijatelju pa ne znas ti sta su muke.. ja se sad najezim kad cujem "virkureks" hahahhaha

Kad se samo setim naslova.. wallets compomited hahah a ja na dva acc imao za dobar a6 novine generacije hahahha 3 dana niti ko pise niti se javlja.. 4ti dan sve back online.. sve na mestu..

Iskren da budem ne bi mi svejedno ;)

Ja svaki dan povlacim sve sa vircurexa, znam za taj slucaj, nisu oni pouzdani, ali crAptsy, teko oni nisu. :D

Vrh Dno