roadracer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2005
- Poena
- 650
Ne moze niko da kopa gde hoce, nego gde mu se kaze da moze i izda dozvola.
Ti to ozbiljno? Pa valjda ti je jasno da nisu imali nikakvu dozvolu za svoje kopanje.
Ne moze niko da kopa gde hoce, nego gde mu se kaze da moze i izda dozvola.
Zaboravljas kakvi su nam ostali provajderi, ovi bar nisu bahati. Idealnu uslugu jos nemamo, ali ova ponuda znatno odskace u pogledu cena/kvalitet. Sve je dobro planirano, sa minimalnim brojem zaposlenih i najmodernijom tehnikom i da im se nisu pojavili problemi sa ruterima i firmverom, podrska skoro da nebi bila ni potrebna. Ali kad je doslo dotle da sve proradi kako tako, ustelovace ga, ovo je jos uvek pocetak prikljucivanja klijenata.
Ovde su komentari bili da nemaju pare i da im je zato blokiran racun i da firma mora na prodaju. I sta sad bi, racun odblokiran. Znaci sve price oko toga sada padaju u vodu.
Za mikrorovove ne treba nikakva posebna dozvola. Zakon o planiranju i izgradnji ne obuhvata mikrorove. Pisano je više puta o tome. Plus, mikrovovi se kopaju na ~20cm, gde osim njih ne ide ništa drugo.
Nadji mi jednu ali samo jednu državu gde smeš da prekopavaš asvalt po tvojoj volji?
Telekom kopa jedan metar u dubinu, zna se sta je ukopano to je ukopano a ne sutra prva macketina kojoj se prikexx da otkopa rov i zamirise optiku.
Tipičan izum domaće ekonomske misli: dozvola na dozvolu a na dozvolu, dozvola za sve živo i sirotinja obavezno porez da plati ali na kopanje napravljenih puteva ne treba nikakva dozvola. Nadji mi jednu ali samo jednu državu gde smeš da prekopavaš asvalt po tvojoj volji? U stvari nadji mi jednu zemlju gde smeš da da pokušaš tako nešto a da odmah ne budeš uhapšen? Vi zbog interneta kopate po novom asvaltu??? hahhaha.
Vi niste država vi ste Alan Ford![]()
@Sky UK ja se samo pitam iz kog razloga uopšte dolaziš na ovu temu?
Evo da se javim i ja da cekam od Juna na prikljucenje. Nego da ne bi kopao sad po kompletnom threadu od 526 strana, ako moze neki tl;dr sta se desava sa njima ? Jel ih je kupio neko na kraju or ?
Ovo sto se tice dubine kopanja je cisto da jednom za svagda konstatujemo da je rov od metra bolji,sigurniji i kvalietniji od 10 cm dubine.
A ko je to polagao kablove na 10 cm dubine ? Vrati se malo unazad pa procitaj sta je Beks napisao o tome. Taj posao nisu radili poslasticari, vec ljudi kojima je to profesija.Ako ikada krenu sa prosirenjem necu bas cepidlaciti za 10cm dubine osim u slucaju da to bude razlog nekog buduceg prekidanja veze ako uopste dodjemo to lekcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari