Šta je novo?

LG G2

Hvala.. jos jedno pitanje ne mogu da editujem nista u apn setingsu? Sta li raditi ?

Napravi novi

+1 :D

Ja nisam mogao da cekam bilo kakve popravke pa sam opet iskesirao samo sada crni model od 16gb sa telenor mreze. Ima li neko iskustva sa otkljucavanjem g2 preko ebaya?

^koristio za model iz vip mreže. Sve radi besprekorno. Za 1.9USD dobiješ sim free bez čačkanja po telefonu i servisu.

Ja nisam mogao da cekam bilo kakve popravke pa sam opet iskesirao samo sada crni model od 16gb sa telenor mreze. Ima li neko iskustva sa otkljucavanjem g2 preko ebaya?

Pojavilo se na xda neko uputstvo za oživljavanje brikovanih g2, kada nema ni download mod-a, ni recovery-ja, radi se iz linuksa, ne treba jtag, dovoljno je da vidi one particije.

Eh, video sam samo ne znam to da radim. Meni ga prijavljuje tj vidi ga racunar. Samo je problem sto mi ga je serviser zeznuo (doktor mobil kamenicka) tad je mogao da se upali i pokazivao je logo i boot security error. Kada sam preuzeo od njega nije mogao da se pali.

S obzirom da je N3 dobio 4.4 danas,vrlo je moguce da cemo i mi uskoro.evo najnovije vesti

LG G2 Android 4.4 KitKat Will Arrive Last Week of January, LG G Flex, G Pad 8.3 and Other Devices Skips Android 4.3

uploadfromtaptalk1390590692168.jpg

Sta je ovo sada ? Sto najgore ne radi mi hangouts dok ga ne updejtujem.. da mu odradim clear data i stop pa da probam opet ?

Edit. Nece ni tako

Poslednja izmena:
Morace da padne factory reset.. uvek neki problemi ***

Android je to,mora negde da zapuca.Ne verujem da je do samog telefona

Ako misliš na note 3, Poljaci su dobili 4.4 još pre 7 dana otprilike.

Za Poljake znam,mozda su danas pustili za ostale Evropljane.

Inace ovaj model je LG-u vodeci flagship,i poslednji voz da uhvate korak ka Samsungu,ne verujem da ce se kockati i da kasne puna dva meseca za Kit Kat (racunica pre sto su rekli kraj marta)

Ajde manite se više svih ostalih telefona sem G2 *** dosadni ste. Vidim došao KK za Note 3, a tema je toliko aktivna pršti sve. Mrči

A sto smo dosadni?
Zato sto ti tako kazes.
Opusti se i iskuliraj,normalno je da se povuce neka crta izmedju proizvodjaca.

Nema problema sve može da se reši.

Javljaju da je prso google mail i to najgore do sada ,vidim ja google play zakuco
Mislim sad je sve ok ali pre jedno sat nije bilo

Nazad
Vrh Dno