Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je ovo skroz ocekivano. Ne znam koliko ce dugo padati i do koje cene ali znam da ce posle toga ici gore.

od danas do 10.2. vecina kineza nece raditi, tako da vam je to okvirni timeframe za privremeni poremecaj - pad, pa ko zna da trguje i da zaradi , srecno! :)

Meni je ovo skroz ocekivano. Ne znam koliko ce dugo padati i do koje cene ali znam da ce posle toga ici gore.

ako ti je očekivano pretpostavljam da si rasprodao sve što si imao i sad kupuješ po nižoj ceni (ili čekaš još nižu)?
jer ako nisi, glupo je pričati "znao sam očekivao sam" ko oni ćalci mapetovci sa terase ;)

ako ti je očekivano pretpostavljam da si rasprodao sve što si imao i sad kupuješ po nižoj ceni (ili čekaš još nižu)?
jer ako nisi, glupo je pričati "znao sam očekivao sam" ko oni ćalci mapetovci sa terase ;)

+1 Sajber = Calac mapetovac sa terase :D

Hahah... kolega irvase jesi ti isplatio svoje masine ili si tu negde?

btw sve mi se cini da polako ulazimo u mirniji period, period bedne isplativosti kada treba nashtekati sto vise raznih novcica i cekati veci pump... Moze da potraje, tako da, naoruzajte se strpljenjem :)

Hahah... kolega irvase jesi ti isplatio svoje masine ili si tu negde?

btw sve mi se cini da polako ulazimo u mirniji period, period bedne isplativosti kada treba nashtekati sto vise raznih novcica i cekati veci pump... Moze da potraje, tako da, naoruzajte se strpljenjem :)

Pozdrav kolega Sunce :D.

Nisam jos isplatio masine,daleko sam od toga jer sam do nedavno kupovao hardver. Sad povlacim rucnu,nema vise kupovine, racuni za struju ubijaju :D.

Ne bih se baš toliko "sprdao" jer koliko me sećanje služi SAJ još nijednom (u zadnjih 5 meseci) nije pogrešio u proceni...za ubuduće videćemo... :smoke:

Btc dif skocio za ~ 20%, bas da vidimo da li ce to malo da se odrazi na cenu u narednim danima....

normalno je ~20% za btc.
Jan 24 2014 2,193,847,870 22.59% 15,704,175 GH/s
Jan 13 2014 1,789,546,951 26.16% 12,810,076 GH/s
Jan 02 2014 1,418,481,395 20.12% 10,153,885 GH/s
Dec 21 2013 1,180,923,195 30.01% 8,453,378 GH/s
Dec 10 2013 908,350,862 28.41% 6,502,229 GH/s
Nov 29 2013 707,408,283 16.07% 5,063,826 GH/s
Nov 17 2013 609,482,680 19.29% 4,362,847 GH/s

HAHAHHa tek sad provalio SAJ-ov novi potpis.. hahahahahhah
covek bas resio da ga drzi za rec :D

Је л' зна неко зашто се на "coinedup.com" мења нон стоп депозит адреса ? Је л' могу да ставим једну која буде била на ауто исплату или не ?

pustite coveka, doge jeste trenutno najjaci, a sta ce biti u buducnosti, videcemo...

Је л' зна неко зашто се на "coinedup.com" мења нон стоп депозит адреса ? Је л' могу да ставим једну која буде била на ауто исплату или не ?

Možeš. Samo imaj srca nemoj nekim sitnim iznosima da ih bombarduješ :)

Da si citao moje postove poslednjih meseci znao bi i zasto sam rekao da je ocekivano i da me vise ne zanima trgovina. Ne muljam na berzi vec mesecima, odavno sam presao u torbare ;)

@dzonikg Ne znam dali si svestan ali ti se upravo tako ponasas, kao neko ko je zaradio prvi dinar i pdjednom je postao ekspert. Zato je vecini i smesno to sto pricas. Kako vreme bude prolazilo bice ti jasnije. Nema tu razloga da se ljutis svi smo ovde dobronamerni i sa zeljom da zaradimo.

Da si citao moje postove poslednjih meseci znao bi i zasto sam rekao da je ocekivano i da me vise ne zanima trgovina. Ne muljam na berzi vec mesecima, odavno sam presao u torbare ;)

@dzonikg Ne znam dali si svestan ali ti se upravo tako ponasas, kao neko ko je zaradio prvi dinar i pdjednom je postao ekspert. Zato je vecini i smesno to sto pricas. Kako vreme bude prolazilo bice ti jasnije. Nema tu razloga da se ljutis svi smo ovde dobronamerni i sa zeljom da zaradimo.

Slusaj ja sam izneo svoje misljenje u vezi coina..nisam citirao ni tebe niti bilo kog drugog a to sto si ti koji mi niti znas niti ja znam tebe stavio moje izneto misljenje u svoj potpis govori da sa tobom nije bas nesto u redu ..ocigledno mislis da si posisao svo znanje sveta i svako ko ne misli kao ti je smesan.

Uostalom ako znas engleski mozes da vidis da su developeri dogecoina na sve strane po medijima ..npr

http://www.smh.com.au/technology/te...ts-hottest-cryptocurrency-20140124-31d24.html
http://junkee.com/an-interview-with...in-the-internets-favourite-new-currency/27411
http://www.abc.net.au/pm/content/2013/s3931812.htm

ako mislis da su oni sto su gurnuli 70 miliona $ u ovaj coin za manje od nedelju dana smesni i budale a ti jedini pametan samo tako nastavi da mislis

Poslednja izmena:
Odakle ti ideja da je bilo ko gurnuo 70 miliona...

Uvredices se, ali kapitalizacija i stvarne pare su daleko jedno od drugog

:D jos si ti zelen druze nas :p

za mene bi prosto bio shok u svakom pogledu da neshto ovako prodje i nadjacha litecoin na duze staze....mislim...dogi koin :D:D

ja razumem momka, ima mozda 2-3ltc-a i 300 000 dogija, njemu je u interesu da dogi ode u nebo, ali iskreno, onakve izjave bi bilo dobro zadrzati za sebe.

mislim, nije nemoguce da se desi, ali ...jako jako teshko.

Ok, smesan sam.
Drago je meni sto ti toliko verujes u dodge, nadam se da ce ti se isplatiti, to je sve sto cu da ti kazem. Mozda ce jednog dana, za par godina i biti tako ali taj coin je star 2-3 meseca i bilo kakva ozbiljna prognoza je smesna. Nemoj da mesas trenutnu isplativost nekog alt coina sa sjajnom buducnoscu. Lepo je to sto to neko gura ali nemoj se previse uzdati u to. Ne znam koliko si dugo u ovoj prici, videces da nisu stvari bas uvek onakve kakvim se cine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno