Šta je novo?

LG Nexus 4

Nije do sw-a, ne zna se do cega je. meni se desavalo, ne tako cesto, stavlajo sam razne ROMove i kernele, ali nista nije pomoglo. Sad je telefon kod buraza, i njemu se desilo jednom za sada.

Meni se to nikada nije desilo, a ne mogu da se setim ROM-a i kernela koji nisam probao :D tako da je definitivno do tebe nešto...

Koji rom i kernel inace koristis?

ranije CM na 4.3, probao stock 4.4.2, čak sam i bootloader zaključao (kao ajmo full fabrika) ali ništa.. jedino gde mi se to nije dešavalo je na PA 3.99 mada ga iskreno i nisam dovoljno dugo koristio.. sad sam na cm11 nightlies sa hells kernelom pa ću videti

interesantno je kako battery stats pokaže ogroman drop sa 60 na recimo 15% preko noći kad se to desi

ne znam da li da probam da ga otvorim i da otkačim i zakačim bateriju ponovo, nešto mi se to ne radi :/

Meni se nikad nije preko noći desilo, već tokom korišćenja , tako da battery drain nisam imao...

To ti je kad se telefon uspava i umre :d (Sleep of death), tj ne moze da se probudi is stand by-a i mora da se resetuje. Meni se ovo svega par puta desilo na 4.2, ali od 4.3 pa nadalje se nikada nije desilo. Vrlo je cudno da se to i dalje nekome desava, pa je moguce da je hw problem u pitanju. Jesi probao da preko nekog custom kernela iskljucis sve sleep state osim prvog C0?

PS. Neko se zalio za restartovanje telefona pri slikanju. To se desava pri dirty flash-u, ali je moguce da se i prilikom rootovanja nesto poremetilo. Resenje je full wipe i instalacija nekog rom-a (moze i rooted stock). Takodje pogledaj da li imas zadnji radio (x.x.98)

Poslednja izmena:
Meni se SoD desavao na Pacman romu, odkad sam na PA nema toga, sto govori da je u pitanju sw a ne hw issue. Bar ako je suditi po mom iskustvu.

evo opet tokom noći SoD na cm11 i hellsu, baš sam se pozvao dok je bio u SoD-u i telefon regularno zvoni ali posle reseta ne vidiš propušten poziv dok poruke recimo stižu.. skinuo sam ovu aplikaciju https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gejos.android.wakemyandroidpro , stavio na 2min low wake pa da vidimo i to pošto pre na 4min nije radilo :) btw, kako se gase ti sleep state-ovi?

ako ne uspe ni ovo da pomogne probaću ponovo PA 3.99, tamo sam imao samo povremene restarte što je bolja varijanta nego SoD :d

Jel radis UV?

Probaj da dignes voltaze za 25mv cisto da bi se i to otklonilo kao problem.

Hells radi UV (100mV po frekvenciji). Mozda tvoj primerak Nexus-a ne moze da radi na tim voltažama, pa se zbog toga dešava SoD.

Znaci onda kVu dizi +100mv

Sto lepo ne flashujes stock rom, pa da probas da li ces tako imati sodove? ;)

javlja se na svakih par dana i baš iritira, najduže što je izdržao je nekih 10ak dana bez SoD.. problem je rešiv tako što ga jednom dnevno resetuješ, ali neću tako :) probaću sa drugim romovima i kernelima pa da vidimo kakva je situacija tu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447273

Mozda pomogne. Meni se desilo da zakuca i da ga moram da dugo drzim da upalim, ali tek od kada sam ubacio touch kontrol. Tako da sam vezao za to. Ali od kada sam na PSX-u i franco-u nema toga.

Sto lepo ne flashujes stock rom, pa da probas da li ces tako imati sodove? ;)

napisao sam već da jesam, full stock i isto

ne mislim da ima neke veze sa UV, pre mi deluje kao da je neki hw problem jer je jednom uspeo čak i da resetuje i datum i vreme.. kao da se otkačila baterija.. zato i razmišljam da li da ga otvaram i probam nešto da čačnem

Pa ako trazis pomoc i neko ti odgovori... Nista te ne kosta da probas.

naravno, hvala na savetima :) ako ne upali program probam to

Ljudi, gde ima da se kupi kod nas strujni adapter za ovaj punjac za Nexus 4? Sta je ovo, americki, engleski, nemam pojma ni sam. Nakrivo su ovi pipci. Ili podpitanje, jel moze da se koristi punjac od nekog drugog telefona? Punio sam jedno vece kod sestre na njen punjac od LG L7 cini mi se i napunio ga je cini mi se za 45 minuta, dok ga ja punim po 3 sata preko USB-a.

Pa da, ali punjač ti je sigurno oko 2 000.

Vrh Dno