Šta je novo?

LG G2

Nisam pristalica glomaznih case-ova tipa Spigen armor, setite se kad se telefon pojavio koliko je hvaljen minimalni bezel, i koliko je to nabijano na nos ostalim flagship telefonima.

E sad ko ga stavi u takvo kuciste totalno ponistava tu prednost telefona.
Slazem se da treba imati neku zastitu ali gledati da je minimalne debljine, nije drasticna razlika u pitanju sto se tice zastite jer...

Ako vam padne na stranu ekrana na povrsinu koja nije skoro potpuno ravna, nece ga spasiti nikako kuciste, eventualno neki flip cover case

Imamo lomljenje bez case, imamo i sa flip cover.
Imamo i cenu koliko košta zamena ekrana u servisu.

Poništavam prednost telefona?
Ne, ja čuvam vrednost telefona. :D

Nastavljamo dalje :DScreenshot_2014-01-21-21-03-14_1_.png

Haos, rezultat 30 070 veći nego na mom Galaxy Nexus-u :d

Čudi me još da nije dobio "Elite" titulu na xda, jer lik stvarno zaslužuje.

Inače tek je počeo. Za benchmark ljude će gledati da ubaci 3.0ghz OC, a gledaće i više, ali samo za ljude koji imaju telefone da podrže još jači clock i voltažu.

Gledajući da 2.3 i 2.5 mogu da budu stabilni na 1000/1050mv ići će s800 na 3.5 uz 1500mv sa Dorijem do 60.000 ako ne i više mada meni je suludo ta snaga. Sem jedino da ubacim full Linux, pa nakacim na neki neki dock i eto mi kompa :) pošto prema nekim istraživanjima s800 dobacuje skoro do i3 Intel-a.

Poslednja izmena:
Ubaciš u zamrzivač dok radiš test :d

Totalno nepotrebno, bolje je raditi undervolt i downclocovanje na 1.8ghz jer snapdragon i na 1.8ghz dere a do tih frekvencija je najefikasniji sto se tice power/performance odnosa

to je ona totalna nebuloza u danasnjem IT svetu ... potrosnja i power to performance ratio se meri na dekstopu a na mobilnim uredjajima gde je ustvari upravo to najbitnije niko ni ne zarezuje :)

Sto ne salju kad na sajtu stoji Srbija da se odabere i shipping je 6,55$?

ja sam ih pitao mejlom za n5 i rekli su ne saljemo.. ako se nesto promenilo super

edit njihov odgovor.

A Diztronic customer support staff member has replied to your support request, #10389 with the following response:

Hello,

I'm sorry but we do not send items to Serbia.

Thank you,
Lindsay

Poslednja izmena:
To vec ne znam, mene svaki sajt prepoznaje po IP adresi kao da sam iz Albanije :mad:

Ali ako njihov sajt ne salje, Amazon valjda salje, a ima ga i tamo

za to se zahvali tajnim sluzbama i korporacijama koje stoje iza amerike i izreala ,hteli su teritoriju ,a nazalost su je i uzeli (i to ne samo teritoriju). da ne idemo u politiku

na amazon.com ispise ovo a na amazon.de ga nema

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

Poslednja izmena:
E ***, ne znam onda :)

Inace, ne znam da li je neko vec zakacio, G2 izlazi u dve nove boje i sa zadnjom stranom koja nije glossy:
6851-f0123b7e_680_400.jpg

Treba mi SIP klijent.
Izgleda da je LG izbacio iz roma SIP opciju (neverovatno) ili samo je ne uspevam da je nadjem ?

Ljudi nikako da ukapiraju da je regulacija osvetljenja na G2 cudna ali da to ne znaci da je ekran tamniji od N5, cak je (prema gsm arena testu) osvetljenje malo i jace od Nexusa uz visi kontrast/bolji prikaz crne i malo bolje uglove gledanja. G2 displej treba drzati na 65% u svim uslovima ili do 75% na dnevnoj svetlosti/jakom suncu. Na 100% taj ekran svetli toliko da moze da osteti oci ako se koristi u mraku npr.

G2 - 667 nitsa a N5 526, oba na 100% osvetljenju. http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-review-1011p3.php

Znaci ako se G2 i N5 ekrani postave na 100% malo svetliji ce biti LG displej (ma neka budu i egal) e sad ako na 40% N5 ekran svetli kao G2 na 60%.. ja ne vidim sta je tu problem ako LG po osvetljenju moze da stigne i prestigne Nexus. Auto mod osvetljenja ne radi isto na svim telefonima i ja taj mod ne koristim uopste.

Poslednja izmena:
Je l' ubacio neko taj kamera mod sa xda i kako je zadovoljan njime (konkretno nocne fotografije)? Par slicica nije na odmet, ako nije problem naravno.

Ljudi nikako da ukapiraju da je regulacija osvetljenja na G2 cudna ali da to ne znaci da je ekran tamniji od N5, cak je (prema gsm arena testu) osvetljenje malo i jace od Nexusa uz visi kontrast/bolji prikaz crne i malo bolje uglove gledanja. G2 displej treba drzati na 65% u svim uslovima ili do 75% na dnevnoj svetlosti/jakom suncu. Na 100% taj ekran svetli toliko da moze da osteti oci ako se koristi u mraku npr.

G2 - 667 nitsa a N5 526, oba na 100% osvetljenju. http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-review-1011p3.php

Znaci ako se G2 i N5 ekrani postave na 100% malo svetliji ce biti LG displej (ma neka budu i egal) e sad ako na 40% N5 ekran svetli kao G2 na 60%.. ja ne vidim sta je tu problem ako LG po osvetljenju moze da stigne i prestigne Nexus. Auto mod osvetljenja ne radi isto na svim telefonima i ja taj mod ne koristim uopste.

nisam siguran da je ovo merenje istinito.. posto je lik sto mi prodavao mob imao g2 i na max brajtnes vidno je nexus bio svetlji. neka proveri neko ko ima u blizini i g2 i n5 pa neka kaze.

i bio sam upravu.. po phone areni na 100 procenta g2 izvlaci 438 a n5 485 nitsa

321.png

Poslednja izmena:
Pazi, moj xp ima tu negde ili preko 1000 nitsa (prema gsm/PA areni) a G2 na 100% svetli kao XP ekran na 75% otprilike. Vise puta sam uporedio.

425 i 485 nitsa prema PA.. to mi je nesto sumnjivo iskreno. Mada ko zna.. ali i da je tacno tesko da ce neko moci da primeti razliku od 60 nitsa ili da to vidi kao manu tj osetno tamniji displej. Ovo sa xda je posledica cudno podesenog osvetljenja na G2/auto moda i to nije neresivo i strasno, ljudi mnogo drame sto se toga tice.

Pisao sam odavno da osvetljenje na G2 ne bih drzao ispod 65%, cak sam za 10-ak % vise (osim surf u mraku, tada to moze da oslepi) a sve ovo nije nikakav problem pored G2 akumulatora :)

Poslednja izmena:
ja sam primetio razliku , zato i kazem :)

Nazad
Vrh Dno