Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Verovatno hoce ali ne u skorije vreme ...

Pada i diff sa cenom. A ko je imao stek, valjda ga je utopio do sad

Valjda nece da padne mnogo..ja se nocas probudio da idem u wc i kupio pola miliona dogeova po 210 uz put..racunam skocice opet na 230..bolje da nisam isao u wc

al se neko igra..cena 180 i odjednom se pojavi neko prodaje po 160 za 100 BTC i obori cenu na 160 za jedan minut

A ja juce u fazonu ma ko ce ovo da ceka da silazi, kupi po 200 satoshija pa ce nocas opet neki skok, kad ono sijo mu ga djuro :) .. Ali ceka se sad...

obarali su ga i predhodnih dana dosta,pa se desio bum uvece...bez panike samo...ni meni se ne svidja ovaj pad,ali ne zelim da se uspanicim i uvece da se pokajem...u ovo vreme obicno i rade ove sto dump-uju,ali oko ponoci je druga prica...

Dzaba novci ako udaraju na zdravlje :p

Jel cryptsy i dalje kuburi sa depositom kerova ili je leglo nekome?

Ne znam gde vam je problem, sve redovno legne. Moze da potraje ali odrade.

Dzaba novci ako udaraju na zdravlje :p

Jel cryptsy i dalje kuburi sa depositom kerova ili je leglo nekome?

salim se naravno...ne nerviram se ni malo...jer sam ja i sada poprilicno u zaradi ako uvaljam dzukce za ltc i po ovoj ceni...meni uvek legnu u roku od par min...nzm sto nekima nece... :trust:

Poslednja izmena:
mrzi nas administrator :p

meni tamo recimo stoji zarobljen yac i jedva cekam da dozvole da ga povucem i da zavrsim sa njima

Ja dobio 50k dodzova na dogehouse kao nagradu jos 9.1, ali mi nikad nisu isplatili. A juce je vredelo 90 dolara.

jajare...

Ne znam sto bespotrebno baksuzirate.. osim ako niste zakasnili na voz pa prodali jos po 50-60 ... ili tih famoznih 100... Sto da ne skoci na 300, zar nije bolje po sve ?

naz i cemu tolika panika kod dosta vas...svi se cimate da ne padne...pa neka padne,ko mu j'be snajku...skocice opet jednom...nece ovaj coin tako lako puci...neko ga ima u pozamasnim kolicinama i njemu nece odgovarati da ga prodaje po niskoj ceni,a upravo mislim da zbog toga pokusavaju da ga zviznu visoko...

Vrh Dno