Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

al ce neki da se opare al to necu bi ja..jos mi nisu stili dogovi sto sam poslao jos pre 24 sata ..poslao sam iz drugog waleta i ni njih nema nigde..za to vreme prodje zurka

0.00000175 45868691.41146279 80.27020997 buy na Cryptsy-u :)

ja mislim da ce do nekih 06:00 po nasem vremenu da dogici odu na 200 posto vidim da je buy orders skroz poludio na Cryptsy
ovako vec dve noci krenu sa pripremama za pump...ovo je ta sema o kojoj sam pricao par stranica u nazad...moze da krene svakog trenutka,a moze i za sat vremena...ugl...savetujem da se spremite za zezanje :)

al ce neki da se opare al to necu bi ja..jos mi nisu stili dogovi sto sam poslao jos pre 24 sata ..poslao sam iz drugog waleta i ni njih nema nigde..za to vreme prodje zurka

ja poslo pre nekih 1 sat sa waleta 1mil dogica i stigli su na Cryptsy za 15 min i pending 10 min znaci za nekih 30 minuta sam ih imo na raspolaganju za prodaju

ja poslo pre nekih 1 sat sa waleta 1mil dogica i stigli su na Cryptsy za 15 min i pending 10 min znaci za nekih 30 minuta sam ih imo na raspolaganju za prodaju
kao da si ih pogurao..pojavili se obadva upravo i to svaki sa 2000 i nesto konformacija u pending deposit

upravo mi nesto ceo doge market iz crypsia

Poslednja izmena:
Lepo je neko spomenuo da ce da se pokupe i nestanu :D
ja samo sto sam poslao neku sicu, doge nestale :)

Ma vratice ih oni, ali kad budu ponovo 30 sat. Do tad ce ih okrenuti i uzeti veliku lovu.

Banda lopovska :mad:

BigVern @cryptsy
Temporary hiccup in the DOGE wallet caused the system to shutdown the market. Everything appears normal and reactivating it now.

ne nasedajte na ovo,jos ce biti pump-ovanja...kako je krenulo,precice 10k...samo mirne ruke i hladne glave...!!!ovaj scenario gledam 3. noc!!!

Vidim nema spavanja ? :D Hahaha... Sto prebacujete sve u LTC ? ... U svakom slucaju ja sam odavno ispao iz vozica... Ili da cekam neko snizenje ali ko zna da li ce posle da se penje... a mozda ce i da ode na 700+ Satoshija.. e onda bih tek pokidao zivce :D :D

Vidim nema spavanja ? :D Hahaha... Sto prebacujete sve u LTC ? ... U svakom slucaju ja sam odavno ispao iz vozica... Ili da cekam neko snizenje ali ko zna da li ce posle da se penje... a mozda ce i da ode na 700+ Satoshija.. e onda bih tek pokidao zivce :D :D

ja matori vec 3 noci ne spavam!!! :S: provalio sam sablon po kojem rade i sad cekam sta ce se dogoditi,do koje cifre ce ga podici... :) verujem da iz nekog razloga zele da ga vinu u nebo,ali nzm gde je to nebo,pa ne mogu da zaspim x) ne zelim da to prodje bez mene!!! :d:smash:cheers a negde sam procitao da je najbolja isplativost prebacivati ih u ltc,pa kad btc skoci,onda u njega,da se visestruko isplati,ali nisam to preracunavao joa,a verujem ljudima koji pisu ovde :)

ja ne spavam nocas..evo vec treci put sam kupio jeftino i prodao skuplje i za samo 2 sata sam duplirao sve sto sam prebacio tamo..kad bi ovako makar jednom nedeljno graficke kartice mi ne bi trebale :p

ja ne spavam nocas..evo vec treci put sam kupio jeftino i prodao skuplje i za samo 2 sata sam duplirao sve sto sam prebacio tamo..kad bi ovako makar jednom nedeljno graficke kartice mi ne bi trebale :p
to se trazi matori...ali ovo ce otici na 10k sigurno i sada sacekaj taj geg...vec sam verovatno dosadan,ali od ponoci do podne svaki dan bar u 3 navrata skace k'o ludo i onda padne na dosta nize i tu ceka sledeci dan...3. noc je tako i ne vidim razlog da menjaju taj sablon rada!!!i ruke im se pozlatile!!! :D

samo je pitanje kad ce balon da pukne a onda u samo 1h vremena ima da se sroza nacisto jer ovo je daleko od realnosti tako da je ovo tesko odrzivo, gledam ovakave pumpove vec 2 godine (btc i ltc) tako da sam ja na 0.00006 LTC-a prodao sada vec sve i sve sto sada stize (iskopavam) prodajem po trenutnoj ceni jer znam da cu za par dana da kupim 1 000 000 doge-a za recimo 3-4 LTC-a, a dokle ce da ide vrednost to samo znaju oni koji ga pump-uju a onda kad krene istovar gledajte da ste budni i da zagrebete deo kolaca...
ja odo na poso ... :(

samo je pitanje kad ce balon da pukne a onda u samo 1h vremena ima da se sroza nacisto jer ovo je daleko od realnosti tako da je ovo tesko odrzivo, gledam ovakave pumpove vec 2 godine (btc i ltc) tako da sam ja na 0.00006 LTC-a prodao sada vec sve i sve sto sada stize (iskopavam) prodajem po trenutnoj ceni jer znam da cu za par dana da kupim 1 000 000 doge-a za recimo 3-4 LTC-a, a dokle ce da ide vrednost to samo znaju oni koji ga pump-uju a onda kad krene istovar gledajte da ste budni i da zagrebete deo kolaca...
ja odo na poso ... :(
hvala na savetu!!!

ja poso da legnem na jedno 1 sat da se malo naspavam i cim sam oko otvorio pogledam na buy order i ovo je ludilo ;)

doge 1.png

Vrh Dno