ovako vec dve noci krenu sa pripremama za pump...ovo je ta sema o kojoj sam pricao par stranica u nazad...moze da krene svakog trenutka,a moze i za sat vremena...ugl...savetujem da se spremite za zezanjeja mislim da ce do nekih 06:00 po nasem vremenu da dogici odu na 200 posto vidim da je buy orders skroz poludio na Cryptsy
al ce neki da se opare al to necu bi ja..jos mi nisu stili dogovi sto sam poslao jos pre 24 sata ..poslao sam iz drugog waleta i ni njih nema nigde..za to vreme prodje zurka
kao da si ih pogurao..pojavili se obadva upravo i to svaki sa 2000 i nesto konformacija u pending depositja poslo pre nekih 1 sat sa waleta 1mil dogica i stigli su na Cryptsy za 15 min i pending 10 min znaci za nekih 30 minuta sam ih imo na raspolaganju za prodaju
3485 tacnijelako je tebi kad si kupio pre tog za 3400 u 16h kad je danas najnize bio![]()
Vidim nema spavanja ?Hahaha... Sto prebacujete sve u LTC ? ... U svakom slucaju ja sam odavno ispao iz vozica... Ili da cekam neko snizenje ali ko zna da li ce posle da se penje... a mozda ce i da ode na 700+ Satoshija.. e onda bih tek pokidao zivce
![]()
![]()
to se trazi matori...ali ovo ce otici na 10k sigurno i sada sacekaj taj geg...vec sam verovatno dosadan,ali od ponoci do podne svaki dan bar u 3 navrata skace k'o ludo i onda padne na dosta nize i tu ceka sledeci dan...3. noc je tako i ne vidim razlog da menjaju taj sablon rada!!!i ruke im se pozlatile!!!ja ne spavam nocas..evo vec treci put sam kupio jeftino i prodao skuplje i za samo 2 sata sam duplirao sve sto sam prebacio tamo..kad bi ovako makar jednom nedeljno graficke kartice mi ne bi trebale![]()
hvala na savetu!!!samo je pitanje kad ce balon da pukne a onda u samo 1h vremena ima da se sroza nacisto jer ovo je daleko od realnosti tako da je ovo tesko odrzivo, gledam ovakave pumpove vec 2 godine (btc i ltc) tako da sam ja na 0.00006 LTC-a prodao sada vec sve i sve sto sada stize (iskopavam) prodajem po trenutnoj ceni jer znam da cu za par dana da kupim 1 000 000 doge-a za recimo 3-4 LTC-a, a dokle ce da ide vrednost to samo znaju oni koji ga pump-uju a onda kad krene istovar gledajte da ste budni i da zagrebete deo kolaca...
ja odo na poso ...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari