Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Nesto mi mnogo "smrdi" ovo ponasanje Crypstyja jos mi se nije desavalo da prilikom log in prijavljuje secyry eror??? Da li je jos neko uocio takvu pojavu ?
Ja sam za svaki slucaj vratio valute u novcanike, ko zna mozda odluce da nestanu !? Nakon tolike prasine sa DOge kontam da su im depoziti prepuni? Sta ako pitam se ja sada su bas oninapravili takav pump? Da zapale sa nasim virtuelnim novcima? Ljudi u pitanju su milioni miliona dolara

Vjerivatno saljete sa poola direktno na cryptsy, zato i kasni depozit. Ja kad god sam slao stiglo je nakon par minuta. Jedino prosli put im je trebalo skoro 2 sata da legne 30k novcica

Vjerivatno saljete sa poola direktno na cryptsy, zato i kasni depozit. Ja kad god sam slao stiglo je nakon par minuta. Jedino prosli put im je trebalo skoro 2 sata da legne 30k novcica

Ne iskljucivo iz novcanika ali sada nije problem sa depozitom vec se cudno ponasa sam cryptsy,bolim se da ce uskoro biti "paljevine" za svaki slucaj ocitio sam skroz depozit i uspesno je sve leglo u novcanik i Bitstamp

I meni je stizalo za par minuta do pre neki dan dok nije doge poceo da raste..sad ne stize nikako ,ni sa poola ni iz novanika..evo poslao sam jos sinoc i nista ..drugi sam poslao jutros i evo to drugo stiglo pre 5 minuta a ono od sinoc jos nije.

TO ubija poentu uopste ovih virtuelnih valuta a to je da stignu sigurno i brzo

Poslednja izmena:
I meni je stizalo za par minuta do pre neki dan dok nije doge poceo da raste..sad ne stize nikako ,ni sa poola ni iz novanika..evo poslao sam jos sinoc i nista ..drugi sam poslao jutros i evo to drugo stiglo pre 5 minuta a ono od sinoc jos nije.

TO ubija poentu uopste ovih virtuelnih valuta a to je da stignu sigurno i brzo

Meni vi ljudi uopste niste jasni,ako vas vec toliko zezaju sto brate ne promenite menjacnicu.Vec je neko pomenu pre nekoliko posta VIRCUREX,sto lepo ne idete gde je sve ok i gotovo.A ne zadnjih deset strane posta samo se zalite a i dalje radite isto,stvarno mi niste jasni.I treba da zbrisu sa vasim parama na cryptsy za nauk :crash:

Odose kerovi po 5000 :D

Ja poslao veceras kad sam dosao sa posla, otisao do druga i vratio se nakon sat vremena a kerovi leze na cryptsyju. Sa poola lijepo pise da se ne salju novcici jer se desavaju kasnjenja od 24 sata. Ja sve saljem na wallet pa onda na mjenjacnicu.
Neko je ovo vec postovao pa da ponovimo :p

Never use crAptsy as your withdrawal address! It has also been reported that some users are experiencing issues with withdrawals for more than 24h on crAptsy! Beware!

Vircuex mi se ne svidja. Ono je sprdnja a ne mjenjacnica mogli su makar malo da srede interface + uzimaju vise za povlacenje btc-a nego kraptsi

Poslednja izmena:
Ja sam do sada za doge uvek koristio Coined Up i nisam imao problema, osim što treba imati strpljenja jer sajt je trom do bola.
Naravno sad ispade bolje da sam čuvao kerove ali šta da se radi, to su pravila igre -> nema pravila :)

^1

Isti slucaj, Coined Up u odnosu na Cryptsy je neuporedivo kulturniji, samo kad se ucita :) Buy/sell radi odlicno, slanje/prijem novcica se obavlja iste sekunde, a ne kao na Cryptsy-ju da mora da prodje pending i slicno, i jos bezmalo svakih par dana uvode nove novcice za trade.

Poslednja izmena:
Gde kopate kerove sada, koji pool?
Ja se vratio malo da vidim kako ide na suchcoins... nešto sporo otvaraju blokove, prosek oko 40 min.

Est. Avg. Time per Round (Pool) 1 hour 10 minutes 22 seconds
Ovo je sa Cryptoculture... čini mi se previše.

Ovaj dogehouse, nisam koristio do sada:
Est. Avg. Time per Round (Pool) 4 minutes 50 seconds

Tacno, po statistikama deluje bolji... Sta znam, mozda se i tu prebacim, ako me ne bude mrzelo da prekucavam workere :D

Ma to je cas posla... copy/paste samo izmenjas server i vozis... imam nekih 30 batova po masini :))

Odradjeno :) I cim sam to zavrsio, resava blok od 315% :D i ide dalje :)

Poslednja izmena:
Evo nadje sada blok... a balans mi i dalje 0... ah barabe :)
Koji server si izabrao? Ja metnuo sve na stratum+tcp://stratum2.dogehouse.org:8080

stratum3.dogehouse.org 943

I meni je unconfirmed 0 :) videcemo, mozda treba neko vreme da prodje, slicno je bilo i na cryptoculture, pokaze posle par minuta.

Edit: Pa da, pod 'block' pise 'processing' :) kad to zavrsi, valjda ce da napise koliki je nas deo :D

Edit2: Cekaj, gde je pod 'blocks' onaj blok od 330 i kusur % na koji sam se zalio!? Onaj jedini orphan od preko 300% je bio pola sata pre nego sto sam presao na ovaj pool?! Nista mi nije jasno...

Poslednja izmena:
Update... pitao sam ih na #dogehousepool i kazu kao veliki pul = treba vremena da se obracuna reward. Budi strpljiv...

Tnx, javi kako se pokazao sa rejectima... ovaj sto sam ja izabrao za sada lose...

Inace upravo tako za reward, treba im vremena: [23:37] <DH-Pool> Hashrates: [Network: 61.9 Gh/s] [Pool: 12.31 Gh/s] | DHP maintains about 20% of the network.

Poz

do kolko li ce da ide ovo, pojavise mi se nekih 3.5k komada niotkuda pa da ih utopim odma :p

Poslednja izmena:
Ja mislim da ovo ide do 200-250-(500?) a onda krece istovar krupnih i zestok pad,a mozda bude i gotovo sa kerovima posle toga 32milijarde novcica iskopano do sada,sto je mnogo mnogo je,svaka susa ga ima.. :wave:

ja mislim da ce do nekih 06:00 po nasem vremenu da dogici odu na 200 posto vidim da je buy orders skroz poludio na Cryptsy

Vrh Dno