Windows 7 Professional, legalan, po povezivanju fona sam je istalirao drajvere bez problema. PC ima izlaz na net.
Nego, evo sam pre nekog vremena i ja postao vlasnik ovog fona.
- Kritike na racun rezolucije ekrana su prenaglasene. Sve slike sa weba kao da su namerno radjene u nekom makro rezimu jakom optikom samo da se prenaglasi
pikselizacija ekrana koju realno necete videti. Ekran je dobar. Da verovatno ima boljih ali kod skupljih modela.
- Nakon kratkog igranja sa Amber sam uradi update na Black i imam osecaj da je tamo preciznost i senzitivnost touch-a bila bolja. Mozda se samo tripujem.
- Fali mi odvojeno podesavanje jacine zvuka: za slusalice, za zvono. Verujem da je to problem samog Win systema a ne modela jer mi je ovo prvi Nokia Win phone.
- Negde sam jos citao da se zale na aktivnost ekrana prilikom razgovora - kod mene to nije slucaj. Doduse ja ne koristim folije za ekrane koje umeju da zbune proximity
senzor.
- Kamera je sasvim solidna za svojih 5Mpx a ima tih nekih app-ova za efekte da se izvuce malo vise iz njih. Ustvari samo slike budu fensi za share na soc. mrezama

- Moze da se kucka noktima. Ono sto je moju curu odusevilo, kad je probala telefon. Zenska posla.

I da touch radi i kroz duks, rukavice nisam probao.