pa nema ga na samfirmware!
E ***, vama je stvarno dosadno. Pitanje glasi zašto nema naših 4.3 romova na samiju ako su već izašli na ota (neki prijavljuju još pre ng)? Znaš znaš, ne znaš ne znaš.
Nema nijedan za VIP, Telenor ili MTS...
Najblize Hrvatska i Makedonija... Nekoga mozda mrzelo da okaci?
srecna svima 2014!!!!, ja se nadam da ce mi biti bolja.... videcemo!
a kad prodju ovi praznici i sve ,nosim u servis preko telenora, pa cu vam javiti sta je i kako je.....
moj telefon je iz telenora, ali nije zakljucan. product code gt-i9300mbdsee (south east europe). na samsung-updates.com-u sam skinuo firmware (verzija i9300xxugmk6), instalirao preko odin-a i sve je ok. nisam radio wipe. baterija se prilicno brzo trosi, solidan lag da se upali home screen, par puta se telefon zablokirao pa sam morao da cekam 10ak sekundi da se odblokira, kada se restartuje prijavljuje da vitamio ne radi, ekran se cesto ugasi iako je ukljucen smart stay ... sve u svemu, nista specijalno.
I ekran mi je dosta svetliji iako je ostao na istom % osvetljenja? Ne znam kako su to smuljali.
Znam, ali mi se ne svidja novi look dialera i ne kapiram poentu?
Mozda nisam skontao koja im je zamisao?
Kao i za Hangouts, to nikad koristio nisam, pored Whats up, fb messagnera itd.
I ekran mi je dosta svetliji iako je ostao na istom % osvetljenja? Ne znam kako su to smuljali.
Stavi hrvatski, isti djavo, isti modem koriste. Kod nas ce 4.3 ko zna kad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari