Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

U cemu li je vise zastoj:)

ALI MORA DA PISE NA SAMMOBILE SERBIA :D

Još je u garanciji. Nije moj a čovek neće da gubi garanciju. Nije o glavu samo mi nije jasno da je stigao ota a nena roma na samfirmware.

Poslednja izmena:
E ***, vama je stvarno dosadno. Pitanje glasi zašto nema naših 4.3 romova na samiju ako su već izašli na ota (neki prijavljuju još pre ng)? Znaš znaš, ne znaš ne znaš.

Nema nijedan za VIP, Telenor ili MTS...

Najblize Hrvatska i Makedonija... Nekoga mozda mrzelo da okaci?

Verovatno, mozda eventualno neki rom od operatera ima sim toolkit u sebi :)

Poslednja izmena:
Jutros sam dva puta skidao tel sa punjaca na 5 posto pa mi se nakon razgovora ispraznio. Obicno mi baterija traje min 2 dana posto sam retko na netu, ali mi se danas brzo trosi. Odem na bateriju i vidim da mi je glavni potrosac mediji, pa govorni pozivi pa tek onda ekran i android. Razumem za pozive i ekran, ali odakle mediji koje uopste nisam koristio. Gde bi mogao biti problem

@mrburns21 mozda sd kartica ..

Da li moze da se otkljuca telefon nekako bez root-a ? Taman sam ga vratio sve na fabricki i spremio za prodaju i setim se da nisam otkljucao :/ .. Mrzi me sve ponovo.. Unapred hvala..

moj telefon je iz telenora, ali nije zakljucan. product code gt-i9300mbdsee (south east europe). na samsung-updates.com-u sam skinuo firmware (verzija i9300xxugmk6), instalirao preko odin-a i sve je ok. nisam radio wipe. baterija se prilicno brzo trosi, solidan lag da se upali home screen, par puta se telefon zablokirao pa sam morao da cekam 10ak sekundi da se odblokira, kada se restartuje prijavljuje da vitamio ne radi, ekran se cesto ugasi iako je ukljucen smart stay ... sve u svemu, nista specijalno.

moj telefon je iz telenora, ali nije zakljucan. product code gt-i9300mbdsee (south east europe). na samsung-updates.com-u sam skinuo firmware (verzija i9300xxugmk6), instalirao preko odin-a i sve je ok. nisam radio wipe. baterija se prilicno brzo trosi, solidan lag da se upali home screen, par puta se telefon zablokirao pa sam morao da cekam 10ak sekundi da se odblokira, kada se restartuje prijavljuje da vitamio ne radi, ekran se cesto ugasi iako je ukljucen smart stay ... sve u svemu, nista specijalno.

Jedan factory reset će pomoći sigurno

hvala, sale, na odgovoru. pretpostavljao sam da bi pomogao, ali me mrzi posle da sve podesavam i instaliram, a nemam kompletan backup sem imenika, pa sam, zbog lenjosti, naucio da zivim sa lag-om. :)

Onda nemoj da se bunis :D

Jel ste probali CM 11 M2 na S3?
Kako dobro tek sad radi, ovo je fenomenalno!
Malo je sve drugacije, neke opcije mi fale, a neke su dodate.
Ono sto se najvise razliku je Launcher i novi interface, vece su ikonice, nema vise naziva app ispod ikonice, sve radi mnogo brze(naravno ako smanjite animacije na 0.5 ili ih ugasite), vise RAM-a slobodno.
Sjajan update.

Jedino sto mi smeta na S3 sad je sto je options dugme postalo biranje izmedju home screenova i settingsa za home screen.
To mi je malo bzv, nema vise pristupa settingsu telefona na taj nacin i app manageru.
I novi dialer sucks, hocu obican, moracu da vratim na Contacts+ dialer dok ovo ne izmene.
Koji ce nekom google now fore na dialeru? Hocu kad izaberem dialer sto brzi pristup brojevi, da mogu da nadjem koga hocu da zovem, ili call log.
A ne ovako moras jos 2,3 klika bzv da uradis.

1 klik? u dnu ekrana imaš i numpad i history

Znam, ali mi se ne svidja novi look dialera i ne kapiram poentu?
Mozda nisam skontao koja im je zamisao?
Kao i za Hangouts, to nikad koristio nisam, pored Whats up, fb messagnera itd.

I ekran mi je dosta svetliji iako je ostao na istom % osvetljenja? Ne znam kako su to smuljali.

Poslednja izmena:
Znam, ali mi se ne svidja novi look dialera i ne kapiram poentu?
Mozda nisam skontao koja im je zamisao?
Kao i za Hangouts, to nikad koristio nisam, pored Whats up, fb messagnera itd.

I ekran mi je dosta svetliji iako je ostao na istom % osvetljenja? Ne znam kako su to smuljali.

Pa kao imaš one omiljene ili česte kontakte odmah tu na klik...

Vidi da nisu čačkali oko podešavanja boja ako to ima na s3, tako su na gnex radili a to inače jebava ekran

Jel neko skontao gde zavrse remideri koji stavite na Google Now app?
Nema ih u Calendar.

Kako me nervira sto sto Google Calendar app nema widget lepo ceo mesec, na jedan ceo ekran.
I dalje kukam za neki stvarima koje mi fale HTC Desire i Sensa. Jeste bio spor UI, ali mozda i jedan od najboljih i najlogicnijih UI na Android plaformi.
Nisam jos video, cackao Sense 5.x.

Gde se više isplati uzeti dodatnu bateriju za S3?
Kod nas ili ebay ili neki sličan sajt?
Bacio sam pogled na čas na ebayu i vidim da ima ogromnih razlika u ceni.
Šta odabrati? Video sam da ih ima već od 300din iz Kine.

Nazad
Vrh Dno