A sto se prikljucenja od februara tice, jedna od agencija cije usluge Targo koristi je nakon visemesecnog neplacanja racuna prestala da pruza usluge Targu. Jedana od posledica toga je da cela aplikacija koja se koristi za evidentiranje novih zahteva za prikljucenje i proveru dostupnosti prestala da radi. To pored isteka licence za softver koji se koristi za pruzanje usluge korisniku i ne preuzimanja ONT-ova sa carine pismenima dovoljno govori o prikljucenjima u februaru.
Ukoliko je potrebno jos koji put da ti ponovim, ili da nacrtam, slobodno reci.
Pa ocigledno je da je @dusman13 pogodio ko si.
Naravno da nije. Njegov i tvoj algoritam razmisljanja i odgovora na bilo sta sto neko napise negativno o Targu je vrlo jasan:
- U pitanju je neko ko nema Targo internet i sve to pise iz zlobe, ili
- U pitanju je bivsi radnik Targa i sve lose sto pise je zato sto mu nisu uplatili topli obrok, ili
- U pitanju je konkurencija.
Na osnovu kojih informacija o meni si ti zakljucio da je on pogodio da ja spadam u neku od tih kategorija?
Ja gledam sa svoje strane, sta sam zeleo nasao sam, dok ti drzis nos u tudjoj corbi. Sta se mene tice da li je tebi isplacen topli obrok ?
Meni nije isplacen topli obrok? To si video u tarot kartama, ili ti se javilo u snu? Namerno lazes, ili umisljas?
Sta se mene tice sto ti imas potrebu da cestitas Novu godinu kompaniji cije usluge koristis, po forumu koji nema nikakve veze sa tom kompanijom? Na osnovu kojih informacija o meni si ti zakljucio da je Targova corba za mene tudja corba?
Sve to sto si naveo je mnogo relativno. Racuni mogu biti neplaceni i ako dogovoreni poslovi nisu zavrseni ili ako postoje reklamacije na lose obavljeni posao. Tuzbe nebi ni postojale da je unapred jasno ko je kome duzan, vec bi to resavali inspektori na licu mesta pisanjem kazni.
Da neka firma ne ispunjava odredbe ugovora sklopljenog sa tvojom firmom, koju inspekciju bi ti pozvao?
Da li namerno pises neistine, ili zaista ne poznajes pravne regulative drzave u kojoj zivis a dajes sebi za pravo da zboris o tome. Inspektor nista ne moze da resi na licu mesta, osim da napise kaznu. Ukoliko firma odbije da je plati, jedini nacin ostvarivanja prava iz ugovora jeste tuzba.
Da li ti jedes hleb ako onom pekaru gazda nije uplatio doprinose ? Ima i u farmaceutskim industrijama dosta mahinacija, pa da li zbog toga ne pijes lekove kad ti ih lekar prepise ?
Naravno da ne! 21. je vek i trziste je (skoro) potpuno otvoreno. Ne vidim ni jedan razlog da jedem Matijevicevu piletinu, kupujem u Deltinim centrima ili idem na koncerte Arkanove udovice.
Da se razumemo, da sam u situaciji da mi je jedina alternativa lek koji proizvodi neka farmaceutska kompanija, ili cak da mi je Targo internet jedina alternativa naravno da bih koristio taj lek, odnosno internet jer sam svestan da imaju najbolji internet u Srbiji. Ali ne bih okretao glavu, ili jos gore trolovao vec bih na neke druge nacine izrazavao nezadovoljstvo zbog nezakonitog i bahatog ponasanja Targo telekoma prema svojim zaposlenima, svojim korisnicima, svojim saradnicima i drzavi u kojoj posluje i pokusavao da koliko je to u mojoj moci sprecim.
Ako Targo radi nesto nezakonito, kakve ja kao korisnik usluga imam veze sa tim ?
Ukoliko ti te usluge koje koristis pruza besplatno, onda nemas velike veze. Ali ako za to placas, onda sponzorises nekoga ko radi nezakonite radnje.
Meni i ovakva njihova usluga odgovara i ostalo me ne interesuje, ima ko je placen da misli o tome.
Ukoliko te zaista ostalo od usluga ne interesuje, zasto se onda interesujes za ono sto ja i ostali ovde pisu a nije vezano za usluge?
A svi vi koji se hvatate za ono sto vas se ne tice ste samo pljuvaci iz neke samo sebi znane zlobe.
Pljuvac, flamer, zlobnik. Vrlo kulturno i argumentovano diskutovanje sa tvoje strane.