Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Ja htedoh da uzmem juče ali nigde je ne nađoh...
Hmm zar to nije zafirno staklo? Prvi put vidim ovo. Ja imam 2 meseca I ništa. Slikao bih, ali nemam usb za fotoaparat.
+1Kvalitetno je uradjena, podrzava window funkciju i sto je najbitnije ima magnetic koji poklopac drzi uz telefon kada je zatvoren, dok kod slicnih koje nemaju magnet, poklopac landara. Ja sam uzeo jos i Nillkin hard case. Moja preporuka svako za taj novac.
Cisto da pomenem, za one koji planiraju kupiti flip cover, neka obrate paznju sta kupuju, prijatelju je na Limiji 920 riknula kamera od nekog kineskog covera bas zbog tog magneta.Kvalitetno je uradjena, podrzava window funkciju i sto je najbitnije ima magnetic koji poklopac drzi uz telefon kada je zatvoren, dok kod slicnih koje nemaju magnet, poklopac landara. Ja sam uzeo jos i Nillkin hard case. Moja preporuka svako za taj novac.
To je verovatno onaj premaz protiv otisaka prstiju
hehehhh pa šta reći za S3 i njihov poklopac baterije...a tek ivice??? Pa iPhone 5!!!![]()
Cisto da pomenem, za one koji planiraju kupiti flip cover, neka obrate paznju sta kupuju, prijatelju je na Limiji 920 riknula kamera od nekog kineskog covera bas zbog tog magneta.
Koliko ja znam, ni jedan android uredjaj koji je izasao sa 4.1 androidom (ili novijim) nema tu mogucnost. Steta, 10 puta je bolji od MTP
Photoshop
Ja sam bio ubedjen da je moralo nesto na S2 da se flesuje. Vise se ni ne secam. Onda je mozda od 4.2.x to pocelo.
Drugaru uskoro izlazi ugovor i zapeo za S3. Ja mu kazem batali taj telefon, to je model od pre dve godine. Kazem mu pogledaj LG G2 u njegovom paketu je razlika samo oko 4000 din to na 6 rata neces osetiti.
Njegov odgovor: ja nista osim Samsunga necu kupiti.
Ja: Brate ti si *****. Ako kupis S3 umesto ovog G2 vise mi nisi prijatelj.
On: ajde razmislicu.
ja se sa njim vise ne bi druzio. evo nekoliko razloga
1. zivi u proslosti
2. pun je predrasuda
3. mrzi crnce(1 i 2 implicira 3)
4. kuci ima Americku i zastavu konfederacije( ovo implicira 1 i 3)
5. mrzi Srbe(ovo implicira 2 i 4)
zakljucak je da je on Americki spijun( ovo implicira 4 i 5) i da ces ako te BIA ili FSB vide sa njim u drustvu dugo svirati klavir. zato topla preporuka: kloni ga se!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari