daddy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.03.2004
- Poena
- 609
ZverBre je napisao(la):@daddy
1.Nemam zube znachi opcija da ih popijem je iskljucena.Fizichka snaga je nebitna u odnosu na intelektualnu kojom moja malenkost zrachi
2.Bonton je osnova gradjanskog drustva.Evo recimo jedan primer.Ako nekoga na ulici pitas za tachno vreme : a) Majmune koliko je sati? b) Gospodine koliko je sati. Sta mislis u kojoj ces opciji dobiti zeljenu informaciju?
3.Svaki radnik treba da gine za dobrobit svoje firme.da zastiti njen interes ,ugled i reputaciju.Sve suprotno tome spada pod pojam "Los radnik".
Hvala na paznji.
1. Nebitno da li imas zube, ako vec zracis intelektom onda si peontu - sta ? Shvatio
2. Napisah ranije uz ogradu da bih ja uradoi to i to ali da isto tako nikad ne bih uradio reklamaciju na taj nacin .. sto ce reci ,) qlerski je mnogo isplativije nego majmunski jelte ..
3. Potpisujem.
Pitanje za t - kako onda smatras da je takav potez prodavca dobar ? Sa nekog moralnog aspekta on je pica :d jer umesto da se suprotstavi na licu mesta i odbije reklamaciju ( ako je ista za odbijanje petar celik moze da klekne i znas vec sta da uradi sa cim ) on se sveti ( protivno svim moralnim i hriscanskim normama ) i za to koristi nesto sto i sam radi - kao pedofil da prijavi drugog pedofila kako bi bilo vise dece samo za njega.