Šta je novo?

Challenge Accepted

Jaaaaaaaaaj uspeo sam i ja da otključam sa vremenom 71, nego jesam li ja to glup ili i neko drugi ima taj problem . kad radim prtsc izbaci mi samo trećinu screena i to nekog sivog umesto vremena koje sam hteo sačuvati?

61 na hard i 29 na harder :)

edit: i 11.53 na hardester :cigar:

Poslednja izmena:
Jel igrate na telefonu, tabletu? Ja danas skinuo i nekako mi je lakše. Stigao sam do svog skora što mi je na kompu ali je onda šef ušao i morao sam spustiti telefon :v

Jeste li prekinuli igrati ili šta, niko ništa ne postavlja? Evo mojih vremena: hard 71, harder 64, hardest 20, hardester 56, hardestest 21 :)

Nisam bio tu duže vreme, hard 105 sekundi, harder 61 sekunda i hardest 30sekundi :) Ali nisam igrao 3 dana, sad ću da igram malo pa da postavim ss novog rekorda :)

Nisam bio tu duže vreme, hard 105 sekundi, harder 61 sekunda i hardest 30sekundi :) Ali nisam igrao 3 dana, sad ću da igram malo pa da postavim ss novog rekorda :)

Ko pređe ovo nek se javi :DD Capture.PNG 50sec na hardest ! :) Ja igram ovo sve dok ne pređem 100sekundi na hardestesttestetest :)

Svaka čast, i ja sam skinuo ovo pre neki dan.
Na hard 68s, harder 25,hardest 10 :(, a na hardester 16.
Mora da se vežba :p

Screenshot_2014-01-24-22-14-07.png
Nisam verovao da je moguce biti uspesan u ovoj igrici do ovog trenutka :) Drug me gleda dok igram i oce d'umre.
Next challenge, please :p

uzivanje?
uzivanje??????????????

slomicu ekran tastaturom!

Vrh Dno