Šta je novo?

LG Nexus 4

U okviru SlimKata pod Advanced Options postoji SuperUser i sva podesavanja sam procesljao, stiklirao/destiklirao moguce stvari ali nisam uspeo da dodjem do root-a pa sam flashnuo SuperSU i sad radi bez problema sve. Buni me sad malo sto postoje oba, plasim se da ne pobrljavi nesto al valjda nece. To je i bio problem jer nisam Touch Control mogao da nabacim preko cistog SlimKata, root, a ne Kernel, iako sada sa Francom r199 lepo radi sve. :)

zato što si flešovao custom kernel, zato ti ne radi ugrađeni superuser. tj kao radi a u stvari ne radi. isto sam se i ja mučio i na gnexu i na n5. tj na gnexu koliko se sećam ni sa stock kernelom na cm nije lepo radio superuser :)

Poslednja izmena:
Pa nije hteo ovaj implementirani SuperUser da radi ni sa stock SlimKatom, pre flashovanja, tako da ne znam sto su ga stavili. Bruka radi SlimKat inace, stvarno. :)
Mogli su samo Fotosferu da stave u stock, mrzi me da nadjem i fleshnem zip. :D

Poslednja izmena:
Sve znam, još sam se ja u 4am drkao sa tim, oči mi se sklapaju a on me drnda, app traži i dobije superuser a ne može da obriše sistemske app i sl, hteo sam ga polupati nego nisam imao snage :)

Imaš na slimroms.net photosphere kameru

Ma znam, salim se, nego je nisam imao u trenutku kada sam bio u dvoristu i htedoh da napravim jedni lepu.

Nista, neka ga ovako za sad, SlimKat Beta 2 + Franco r199 sa SuperSU, valjda necu imati nekih battery drainova zbog Touch Controla.

Odradio sam cistu instalaciju SlimKata ponovo i sad radi implementirani SuperUser bez greske. :)

Edit: e sad ne bi to bilo to da se ne pojavi neki problem, izgleda da nece da radi TouchControl kad fon ode u deep sleep :(

Poslednja izmena:
I ja sam ih danas porucio. Je l imas neki hint ili savet za lepljenje?

Lepljenje je prilično jednostavno, orijentišeš se prema kameri i zvučniku. Ako i pogrešiš nije nikakav problem, skineš pa ponovo

Odradio sam cistu instalaciju SlimKata ponovo i sad radi implementirani SuperUser bez greske. :)

Edit: e sad ne bi to bilo to da se ne pojavi neki problem, izgleda da nece da radi TouchControl kad fon ode u deep sleep :(

Desava se ponekad, ali stvarno ne previse da bi me iznerviralo. Inace, ja vec neko vreme cepam supersu preko superusera i radi sve kako treba, a to sam morao valjda zbog neke app da uradim, ne znam vise ni zbog koje.

Meni su 28.12. poslali ponovo 3 folije koje mi nikada nisu stigle, videcemo da li ce i ovaj put da stignu. Nesto imam los osecaj.

Trenutno sam na stock romu i franco kernelu, pa sam hteo da probam malo art jel mogu ovako odmah da predjem il mi je bolje da vratim stock kernel?

Pređi slobodno. Ako možda koristiš xposed framework moraćeš prvo da ga izbrišeš.

Korisitm xposed, nisam znao da treba da ga brisem, hvala na odgovoru

Ne moras brisati Xposed kao aplikaciju, samo ga onesposobi (uninstall & reboot). Valjace i za ubuduce nekad :)
PS. Ne znam sta se narod toliko nalozio na tu umjetnost :)

Freedom (must have) aplikacija je takodje extra. Jedino mi se desava nekad da mi prebaci Play Store kao User App i pocne FC-ovati (a izbrise systemski APK i Odex), ne znam sta je to *** :zgran:

Poslednja izmena:
Da to sad procitah negde da neradi na artu, sad ne znam i na dalviku mi je sve dosta brzo radi, ne znam dal cu primetiti toliku razliku na art

Nadji post #9283, stavio sam slike cim mi je stiglo. Strana 929 ako koristis TT sa 10 postova po strani. :D

Jos jedna preporuka za SlimKat, na koji sam presao posle Cyanogena (Inace od kada je Cyanogen presao na CAF, poceo je strasno da me iritira, pad performansi je vise nego ocigledan)
Slim koristim u kombinaciji sa m_plus kernelom (blizu stock-a sa faux gamma podesavanjima) i radi *******o dobro. Ima par bubica, ali nista sto ne moze da se resi

CM je beskoristan na Nexus uređajima već duže vreme (a i nepotreban) :D

Evo ubacih kataklismu rom, jel mi preporucujete neki kernel, ili nista da ne diram

Ja tu neb' nista dir'o. Koristio sam ga ranije dugo takvog kakav je, 3G po potrebi, sve je bilo super. :)

Ostavicu za sad kako jeste, recite mi znam da je bilo po sto puta, kakav case koristite?:) ja sam uz moj dobio onaj nillkin i dobar je i svidja mi se, al mi skroz neudobno da pritisnem power dugme kad otkljucavam.

Nazad
Vrh Dno