Šta je novo?

Challenge Accepted

smith_bre

Čuven
Učlanjen(a)
29.03.2003
Poena
705
Možda ne bi bilo loše da imamo jednu temu za sitne igre, tj igre koje se igraju za rezultat.
Recimo izaberemo neku igru, pa je igramo neke vreme(nedelju,dve...) i kačimo rezultate.
Posle toga menjamo naslov.
Ako se zainteresovani mogli bi da probamo

Otvorio bi izazov sa psihodeličnom igrom
Super Hexagon sad je na popustu 0,59e

verovatno već gomila ima igru, jer je išao uz Humble Bundle.

Igrao sam 10 min, muka mi je.

Best Time 24.14 Sec

Edit 26:45
SH.jpg

Poslednja izmena:
Ovo ne bih igrao ni da mi plate ***... užas :)

Rekoh da je zeznuto, i veoma teško, znači mali prozor igrajte malo pa napravite pauzu.
Mislim da je preveliki stres za mozak i želudac, u prevodu igra je boles' :d
Muzika u igri je vrh.

Ostavite predloge za sledeći izazov, pošto vidim da je veliki otpor kod ove igre, možemo odma da menjamo

Meni je na hard maksimum 58.xx sekundi ali to je na androidu i pikam povremeno vec 2 nedelje...:)

Evo jos jedne psihodelije sa odlicnom muzikom. Nikad je ne bih kupio ali sam je dobio uz neki bundle i ukljucio da igram samo zbog karata.
Ali mi se na kraju svidela, jeste teska za mozak ali meni ima neki smek ;)

Trailer

Omiljena pesma iz igre

http://store.steampowered.com/app/244870/

Soundtrack ovde

Poslednja izmena:
ja sam izgubio zivce za ovakve igre jos na manic mineru i ghost n goblinsu :)

Probajte Impossible Game za telefone.

Moj burazer nije mogao da se smiri, dok mi nije oborio rekord( 28.26)
Pogledajte prilog 131920

Instalirao sam je i na kompu i na tabletu. Malo je lakše na kompu. Jutros nisam mogao više od 10-20 sekundi a sad 63sekundi na hard :) Probao sam i na harder i tu onako 20-30 sekundi a na hardest ne mogu ni 15 sekundi a prosek mi je 5 sekundi... Nemoguće bre...
Capture.PNG

Poslednja izmena:
Kupio danas i igrao 2.5 sata,epilog stres i vrtoglavica:)glava me boli od ove lude igre najbolje što sam uspeo 37.37,definitvno nešto najteže što sam igrao ikada...

superhexagon 2013-12-31 12-12-33-23.jpg

lepo rekoh da igrate po malo u malom prozoru, ja sam sve ukupno igrao 20 min, igra mi se mnogo dopala, i kao ideja i kao gotov proizvod, a bitno mi da je igra kratka, tj da mogu da pokrenem igru kad imam 5 minuta slobodno.

Ja sam igrao i danas i postavio sam novi rekord 68 sekundi na hard i 47 na harder. I počinjem da se snalazim na hardest (idem preko 10 sekundi skoro svaku)... Inače ne mogu da igram u malom prozoru, samo full screen :D
Edit : Evo ga 80 sekundi na hard :D Capture.PNG

Poslednja izmena:
Razbijaš,svaka čast:cool:

Koliko uspevate na hardest ja teškom mukom 12.31 :)

superhexagon 2014-01-01 19-55-37-71.jpg

Zdravo drugari, vidim da se pojavljuju ozbiljni rezulrati, igrao sam malo, ali slabi rezultati vrtim se oko 20-30, nekako mi smeta što se strelica kreće selektivno, plus ko da ima ubrzanje, plus tastatura mi je poprilično tvrda (Logi MX5500), pa sam probao sa pacovom da igram, za sada najbolji rezulat je 38 sec, što je mizerno u odnosu na vaše rezulate.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno