Batali Philips serije 3. Ja imam ovaj Samsung 43F4500 ako je to PS(plazma). Racunaj da ces ga prvo morati razraditi(oko300 sati). Korektan tv ako ne ocekujes nesto spektakularno od njega.
Par HD kanala sa kablovske a kad su filmovi uglavnom ripovan materijal u HD formatu posto je tv HD redy mada i kad bi pustio FHD on bi trebalo da ga daunskalira.Taj i ovaj LG...Razmatram ih eto jer su u tom cenovnom rangu,plazma bi trebala da ima bolju sliku,dublje crne,manju rezolucije,vise trosi i ima taj ograniceni vek ? ( odredjeni broj sati)... Ne ocekujem ja nista spektakularno ni od jednog...Gledas li hd materijal na tom tv-u ?
Za pocetak proveri koju drzavu/sistem si izabrao.
Ali, imaj u vidu jednu stvar - za razliku od Samsung-a koji je na novosadskom KDS-u pohvatao sve kanale svojim tjunerom Panasonic je nasao jedva 7 :wall:
Jednostavno, Samsung hvata i "van standarda", na divljim frekvencijama, dok Panasonic hvata "po ps-u", pa je tim principom uhvatio mucak :d
Ne znam kakav je Philips. LG je isto ok sto se toga tice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari