[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ne kopam doge vise zato sto kradu svi. Vratio sam se na LTC.
trenutno sam sve usmerio na LTC https://www.ltcrabbit.com/index.phpНа ком си пулу сад ?
ja sam juce ceo dan bio tamo jutros sam iskljucio za 24 sata sa 740kH/s jedva 7000 doge ne da kradu nego kidaju lovopi na sve strane
ja sam juce ceo dan bio tamo jutros sam iskljucio za 24 sata sa 740kH/s jedva 7000 doge ne da kradu nego kidaju lovopi na sve strane
na doge.scryptpools.com ima 5 sati od kada sam zatražio isplatu, još nije sprovedena
bit ce da je vrijeme za promjenu pul-a
ja cekam vec 24h isplatu...batalio sam taj pool, stalno je pucao a i dobijao sam manje nego sada na doge.hashfaster.com. Probaj njega
ja cekam vec 24h isplatu...batalio sam taj pool, stalno je pucao a i dobijao sam manje nego sada na doge.hashfaster.com. Probaj njega
tu sam izgleda ubo rekord, u 4 min jedne runde 857 doga, da oce biti takvih vise, inace varira 200-300 zavisi od runde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari