Šta je novo?

Error no such partition

Mrljesana

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2013
Poena
255
Evo problema majnovao sam ltc sa reaperom (par puta pukao drajver) i mene smori a komp zesce ubaguje i udarim restart kad problem iz naslova. Ima li resenja sem obaranja sistema ?
7a6a2yha.jpg

Evo problema majnovao sam ltc sa reaperom (par puta pukao drajver) i mene smori a komp zesce ubaguje i udarim restart kad problem iz naslova. Ima li resenja sem obaranja sistema ?
7a6a2yha.jpg

Edit: Al sam pglu xD imao sam backtrack i samo sam format tu particju gde je on a pritom zaboravio na loader. Ima li nacina vratiti windows loader ?

Izvinite na dp tt me zeza

windows loader možeš da podigneš npr windows XP cd i da uđeš u deo za repair (mislim da beše na prvom ekranu da pritisneš slovo R)
a onda otkucaš komandu
fixmbr
a on viška glava ne boli pa možeš i
fixboot

Ubacim CD idem repair, pise da nisu iste verzije windowsa ( imam 7 i ubqcio sam 7 :/ )

ubacio si 32bita, a imaš 64 bita (ili obrnuto)

moraš ubaciti onoliko bita koliko već imaš :)

Није само то, постоје разне верзије Седмице. Најлакше је да убациш диск који си користио за инсталацију. А онда није баш она команда али отомпотом.

Ima kombinovano x86 i x64 . Istu instalaciju sam koristio kad sam 1 put install windows..

Ima kombinovano x86 i x64 . Istu instalaciju sam koristio kad sam 1 put install windows..

Jeste, ali na tim kombinovanim varijantama pokreće uvek na početku 32 bita, a ti si instalirao 64 bita.
Ja sam naleteo na tu bombu pre dve godine, pa posle toga obavezno imam posebno x64 verziju i x86 verziju baš zbog potencijalnog repaira :)

@calexx
Nije bitno koja tačno verzija, bitno je samo da je disk istoBITna :) verzija. Svaki disk ima u sebi sve verzije. Ako ti zatreba neka druga verzija nekad (ili da biraš koju verziju želiš da instaliraš) samo trebaš da ukloniš ei.cfg iz Source direktorijuma.

Udrite lock nisam mogao vise da se zezam nekako sam preko instalacije usao u nesto i iskopirao sve sto mi treba na usb i re-install :d

Nazad
Vrh Dno