Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni laiku posmatraču nešto nije jasno - što je cena na btc-e < mtgox? pa samo sa trenutnom razlikom može da se "zaradi" 50$ po BTCu?

Sa Gox-a ces 3+ meseca cekat na pare a na BTC-e ces jedino uplatiti ako otputujes za rusiju i nadjes doticne mafijase ;)

Sa Gox-a ces 3+ meseca cekat na pare a na BTC-e ces jedino uplatiti ako otputujes za rusiju i nadjes doticne mafijase ;)

Sta ako kupis BTC na BTC-e za kes, a potom tu istu kolicinu BTC skines u offline wallet, a nakon toga ih sa tog offline wallet-a prebacis na Mt-gox i prodas?

Kontam da za malu kolicinu coina se ne isplati...ali sve preko 10 BTC-a je primamljivo (i da, cekao bih 3+ meseca za 500+ USD)

Mozes da posaljes valjda btc direktno sa btc-e na mtgox al to nije toliko bitno.

I recimo odradis sve to zaradio si 500$ i cekas 3 meseca. A za to vreme btc ode sa 700 na 1500 jel ti jos uvek izgleda primamljivo.

Na bitstamp prosao sken pasosa i potvrde iz intese za uplatu na debitnu visa electron karticu.

Da sam trol jesam, al ono pre nekoliko stranica je bilo ozbiljno pitanje :)

5ayp.png

trebaju čoveku pare za doček :)

Mtgox je bila super prica 2012te god.. ja sam imao mnogo lose iskustvo sa njima u januaru 2013.. lepu cifru sam imao u procepu (ni na mtgox ni na mom deviznom racunu)..

I posle nekoliko nedelja natezanja sa njima, priznaju mi kako usd ne salju u srb, cro i belorusiju.. koliko se secam.. jer su bas u tom periodu presli da posluju sa nekom drugom bankom.. dolare su mi vratili na acc, a ja sam potom pazario koine i prosledio ih na drugu berzu..

Od tada radim iskljucivo sa bitstampom, tj isplatu preko njih.. trgujem i na btce ali kad treba isplata, kupujem btc na btc-e, i saljem ih na stamp, pa tamo razmena za dolare.. :cool:

Poslednja izmena:
Mozes da posaljes valjda btc direktno sa btc-e na mtgox al to nije toliko bitno.

I recimo odradis sve to zaradio si 500$ i cekas 3 meseca. A za to vreme btc ode sa 700 na 1500 jel ti jos uvek izgleda primamljivo.

Dobro razmisljas (da ce BTC ici konstanto gore). Sta ako se za tri meseca desi upravo suprotno??? Cena bude 400USD umesto 700USD? Da li bi ti se tada dopalo? Meni bi. Pogotovo sto si u startu "dobar" 500USD....:d

Ok, pitanje bilo krajnje retoricko, s'obzirom da je to moguce odraditi.....ocigledno.

Osa nisi pratio temu. Ajde izracunaj lepo opet pa nam reci kolika bi ti bila mesecna zarada na ulaganje od 10btc. Imam i ja neke pare spremne za presipanje iz supljeg u prazno, mozda ti se pridruzim u akciji.

Pretpostavljam da vas zanimaju isplate preko MtGox-a pa da vam kažem kako sam prošao.
27. jula sam povukao 2054e na devizni račun u Intezi. Svake 2-3 nedelje sam im slao mail šta se dešava sa mojim novcem. Odgovor je uvek bio kako su baš našli nove banke i kako će novac uskoro da legne. Kad bi ih upitao kada tačno, odgovorili bi da to mogu da mi kažu tek kada im banka javi da je novac prosleđen.
25. septembra su mi ponudili da mi ponište transakciju pa da ponovo povučem novac, ali ovog puta preko SEPA jer sada sepa mnogo brže radi. Nakon što sam im odgovorio da u mojoj zemlji SEPA ne funkcioniše rekli su da će da mi se jave čim mi pare budu prosleđene.
07. oktobra su mi ponudili da obrade transakciju ručno i da mi pare odmah legnu, ali da na takav način banka uzima 5% provizije. Ja pristao na to i naravno upitao kada će da legnu pare, a odgovor je stigo da sada sakupljaju transakcije svih koji pristaju da im brže legnu pare uz 5% provizije i da zato ne mogu da mi kažu baš tačno kada će da legnu, ali da će da mi jave čim proknjiže transakciju.
31. oktobra šaljem im mail da je prošlo tri nedelje od kada su rekli da će uz 5% provizije novac odmah da legne i 3 meseca od kada sam ga povukao i upitao sam ih da li planiraju uopšte da mi prenesu novac ili su rešili da me zavrnu. Stiže mi odgovor da su proverili sa bankom i da je moja transakcija prebačena u visoko prioritetnu.
12. novembra im šaljem mail da je prošlo mesec dana od kada su mi rekli da će pare hitno da mi legnu uz 5% provizije i da ne mogu da verujem da su toliko neodgovorni, da će zbog njih država da mi odseče struju jer nisam platio račune :D i da je stigla zima a ja nisam kupio drva za ogrev jer još uvek čekam da mi prenesu pare :d Još sam im napisao da ako ne mogu da mi prenesu pare u naredih nekoliko dana da mi vrate sav novac na MtGox acc, a ja ću da ga prebacim na bitstamp i tako podignem pare. Odgovor je stigao da je moja transakcija obrađena i da očekujem da će novac da legne u roku od 7 radnih dana. A dodali i da obratim pažnju da će i posrednička banka da uzme proviziju.
Prošle nedelje potpisao izjavu, a danas išo da podignem novac. Leglo 1921,17e

Sve u svemu čekao 4 meseca i uzeli mi 132,83e provizije. Bežite što dalje od MtGox-a!!!

Ohoho, kao izvukli su 60Khash-a iz chipa uz 0.5W potrosnje :) Ako bude ista od toga ovo ce FTC-u da napumpa cenu samo tako (sad cekam Zeljka da se javi :d ). A ako izadje za FTC onda ce i za ostale scrypt valute.

Naravno da je za sve scrypt valute ali ovo forsiraju out of the box za FTC, to sam hteo da kazem.

Ohoho, kao izvukli su 60Khash-a iz chipa uz 0.5W potrosnje :) Ako bude ista od toga ovo ce FTC-u da napumpa cenu samo tako (sad cekam Zeljka da se javi :d ). A ako izadje za FTC onda ce i za ostale scrypt valute.
mislim da je dole napisao da je po jedinici 2w,ukupno ih ima 4 tj 8w..ali svejedno nije lose..ja mislim da je ovo samo pocetak. :)

Nije iskljuceno da je 2W po cipu, mrzi me da citam opet, samo sam pretrcao prvi put. Ni 8W nije nista, smejurija. Ozbiljnije uredjaje tek ocekujem ali kad krenu masovno bice haos :)

Onda krece skript raketa :smoke:....

Jedan savet,sta je bolje da zamenim macice za 4LTC-a ili ~190WDC?

Prodajem macice na coinedup za BTC,pa posle prebacujem na vircurex i tamo kupujem LTC.

ovaj cats.betterpool? Dabog da im priseli macici..i ja sam imao nesto malo tamo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno