Šta je novo?

TrackMania 2: Canyon

Ah, snašao sam se, proverio poštu i tamo je bio cd key :D
Korisničko ime mi je dusko94. Ajmo se trkati :D

Jel igra neko trackmania 2 stadium? Kakva je situacija sa serverima? Na steamu je do 2. januara 4,99$ ali ne bih da kupujem ako niko ne igra...

Kul, kupujem. :)

Hm, baš pre neki dan sam naleteo na neku ponudu i koliko sam skapirao, skinuo sam original trakmaniu za dž? Nisam igrao to čudo 5-6 godina pa rekoh da se podsetim, e sad, nije mi jasno, šta to vi plaćate? U ovom paketu koji ja imam se nalazi Canyon, Stadion i Valley, igram skroz normalno, na serveru, sa protivnicima i sve se rankuje... Šta se dobija tom kupovinom?

Ja mislim da je to demo.

Hpohohohoho glupi ja, totalno si u pravu, tek sad proverih, nisam ni obraćao pažnju na to a zaboravih već odakle sam skinuo.. Da li onda da nabavim stadium ili bundle?

Ne znam, to ce ti reci neko ko ima sve, meni je stadium dovoljan za povremeno opustanje.

Hpohohohoho glupi ja, totalno si u pravu, tek sad proverih, nisam ni obraćao pažnju na to a zaboravih već odakle sam skinuo.. Da li onda da nabavim stadium ili bundle?

Canyon i Stadium imaju potpuno drugacije upravljanje... stadium ti je blizi starim trackmanijama... + u bundle imas valey... ja bih isao na bundle da nemam vec i canyon i stadium :)

Sad sam bas hteo da pitam koja je razlika izmedju stadium i stare trackmanie? Odvozao sam par tabli i osim zvuka i mozda malko ispeglanije grafike nisam primetio bitne razlike ??

Znam igrao sam kanyon pirata, cisto da probam, nekako mi vise lezi stadium fazon. Ne znam ni sam sta sam ocekivao kad je igra ispeglana do maksimuma, i bolje da ne menjaju nista, bitno samo da ima igraca uvek. U principu nisam ni morao da kupujem ovo jer imam staru tm ali hebes 500 kinti, moraju i oni od necega da zive :D.

Znam igrao sam kanyon pirata, cisto da probam, nekako mi vise lezi stadium fazon. Ne znam ni sam sta sam ocekivao kad je igra ispeglana do maksimuma, i bolje da ne menjaju nista, bitno samo da ima igraca uvek. U principu nisam ni morao da kupujem ovo jer imam staru tm ali hebes 500 kinti, moraju i oni od necega da zive :D.

:) I to sto kazes... Ima igraca ali ne toliko kao stara :)

Nazad
Vrh Dno