Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ubačen stock 4.3 United Kingdom mj9(BTU).
Evo slika kako izgleda 4.3, poptuno drugi telefon, kao S4 što bi neko rekao a skoro je prodao S3 (izdajica):
https://www.dropbox.com/sh/x4yommpcbb4rwn2/uxBU7oH1d5

Svideo mi se 4.3, brže je sve, ali još bolje sa dopunom od 25MB poslednjeg OTA update na mk6. Prvo sam išao mj9(BTU) da bih dobio OTA update od 25MB za mk6. Detaljno kako je napisao član @jim9 kome se zahvaljujem u postu broj #12311.
Displej se konačno pali brže, AMIN! Skoro da su eliminisali lag u odnosu kako je bilo.
Evo SS na 4.3 i novog OTA od 25MB:
https://www.dropbox.com/sh/frtvyjh0oxu25hx/uOHoxEIiMd

Root ide bez problema, koristio sam CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.

Ubačen stock 4.3 United Kingdom mj9(BTU).
Evo slika kako izgleda 4.3, poptuno drugi telefon, kao S4 što bi neko rekao a skoro je prodao S3 (izdajica):
https://www.dropbox.com/sh/x4yommpcbb4rwn2/uxBU7oH1d5

Svideo mi se 4.3, brže je sve, ali još bolje sa dopunom od 25MB poslednjeg OTA update na mk6. Prvo sam išao mj9(BTU) da bih dobio OTA update od 25MB za mk6. Detaljno kako je napisao član @jim9 kome se zahvaljujem u postu broj #12311.
Displej se konačno pali brže, AMIN! Skoro da su eliminisali lag u odnosu kako je bilo.
Evo SS na 4.3 i novog OTA od 25MB:
https://www.dropbox.com/sh/frtvyjh0oxu25hx/uOHoxEIiMd

Root ide bez problema, koristio sam CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.

Hocu da odradim to isto.., al mi treba par info..
Na koji CSC code si stavio?
Cime se sklanja triangle?
Hvala..

Jel samo meni ili je jos kod nekog, pozadina na lock screenu svetlija nego na home screenu?

Csc na BTU. Triangle sa poslednjom verzijom koju sam nasao, cini mi se 3.10.

Skoro sam kupio S3, polovan u garanciji, 100% original, proverio sam imei kod.
Imam par pitanja I misljenja :).

Pre ovog telefona sam imao Wave S8500, pa cu neke stvari uporediti sa njim.
Ekran odlican Samoled objasnjava sto bi rekli klinci.
Video isto, mada bi mi vise odgovaralo 60fps na 720p nego 30fps ns 1080p al dobro.

E sad, kamera, fotografije su mi uvek nesto previse blede u smislu da ima previse bele svetlosti, kad slikam napolju. Doduse nisam previse eksperimentisao, podesavanja su na default.

Druga stvar, zvuk. Na 15/15 jacini se cuje kao na 2/3 kod Wave-a, jel ovaj telefon tisi po prirodi ? Zvuk sa slusalice je dovoljno jak, pricam za pesme preko plejera. Koristim neke Pioneer slusalice inear od 20e koje sam koristio i na proslom telefonu. Nisam probao original njegove, to cu sad.

Treca stvar, na fabrickom sam Androidu 4.1.2, sta dobijam prelskom na 4.3 ?

I poslednja stvar, jel mozete da napisete 10-tak najboljih programa/igara koje svaknedvno koristite, dakle nesto bss kvalitetno i upotrebljivo.

Btw, meni Ninja Fruit Slice secka na S3 i ima manjak frejmova nego na Wave-u, znam da je veci ekran I rexolucija al ipak je jaci S3 za dva jezgra, 400MHz i oko 750MB memorije.

Hvala :).

Fleshovao sam britanski stock 4.3 BTU preko odina (bio je 4.3.1 Temasek pre) i nece da se startuje sistem nakon flesha, stao je na logou "Samsung"? Sta da radim..

Ugasio sam ga vadjenjem baterije, pa tek onda uspio uci u recovery. Uradio wipe data, fatory reset i opet nece. Jesam morao i wipe cache? Ne evo ga podigao se sistem.. Hvala u svakom slucaju mnogo.. Nisam znao da se mora nasilno izgasiti da bi se uslo u recovery..

a sta je fora sa sammobile, sto ne stave taj zadnji btu rom? nece mi se nesto da brisem sve uz telefona.

Da li instalacijom Philz touch a mogu da rootujem 4.3 britanski btu?

Sve sam uradio po upustvu al i dalje stoji: Your device is modified, updates are not available..
Prvo fleshovao stock 4.3 BTU, pa root autorrotom, pa change CSC na BTU, zatim Trianle away (proverio i pisalo binary changed: No, sve official...), opet flash stock 4.3... I kaze ne moze update... Gde sam mogao da fulam?

Da, ukapirao sam to. Hvala.. inace treba dosta znati oko ovoga.. mislim da mi ni jedan korak nije prosao glatko. Uvek nesto zapne, pa moram citati po netu...

Zašto sad dave sa puštanjem tog 4.3 ako valja?

To i čekam samo ima li Sale na osnovu čega da napravi taj Neat Lite?

Drustvo, malo sam se igrao sa Titanium Backup-om, pa sam smrzo :) neke aplikacije, medju njima i default E-postu, naravno pre toga uradio backup.
Kad sam uradio defrost E-poste, 3 naloga sto sam imao kao i svi mail-ovi su nestali :(. Reko dobro, sad cu da vratim data backup, vratim ali i dalje nema nista!
Da li ovo TB baguje, ili se ti podaci nalaze negde drugde?

Poslednja izmena:
Meni je ovaj MK6 možda i najbolje od Samsunga do sada.

Nedelju dana bez restarta, force close, zaglupljivanja, multitasking radi pristojno, baterija odlična.

Gde se pijavio taj open europe? Na sammobile vidim samo ovaj novi UK MK6 (napokon).

Skoro sam kupio S3, polovan u garanciji, 100% original, proverio sam imei kod.
Imam par pitanja I misljenja :).

Pre ovog telefona sam imao Wave S8500, pa cu neke stvari uporediti sa njim.
Ekran odlican Samoled objasnjava sto bi rekli klinci.
Video isto, mada bi mi vise odgovaralo 60fps na 720p nego 30fps ns 1080p al dobro.

E sad, kamera, fotografije su mi uvek nesto previse blede u smislu da ima previse bele svetlosti, kad slikam napolju. Doduse nisam previse eksperimentisao, podesavanja su na default.

Druga stvar, zvuk. Na 15/15 jacini se cuje kao na 2/3 kod Wave-a, jel ovaj telefon tisi po prirodi ? Zvuk sa slusalice je dovoljno jak, pricam za pesme preko plejera. Koristim neke Pioneer slusalice inear od 20e koje sam koristio i na proslom telefonu. Nisam probao original njegove, to cu sad.

Treca stvar, na fabrickom sam Androidu 4.1.2, sta dobijam prelskom na 4.3 ?

I poslednja stvar, jel mozete da napisete 10-tak najboljih programa/igara koje svaknedvno koristite, dakle nesto bss kvalitetno i upotrebljivo.

Btw, meni Ninja Fruit Slice secka na S3 i ima manjak frejmova nego na Wave-u, znam da je veci ekran I rexolucija al ipak je jaci S3 za dva jezgra, 400MHz i oko 750MB memorije.

Hvala :).

Jel moze neko da mi odgovori oko ovoga.
I koliko vam je zauzece RAM-a, neni uvek oko 600MB od 832MB, a imam mozda 10-tak programa instaliranih.

Vrh Dno