Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos jedna Baba Vanga sto je prodala BTC :)

dump za dumpom a cim dump stane cena ode gore, pa gde je tu logika....

@[SAJ]ber Kurajber: Ja razumem da je neko izrudario/kupio coin-e i da ih cuva dok ne budu vredeli 5-10-50-100k $ ali ne razumem nikoga ko kupuje na 850-900 ako sutra moze da kupi za 700 (ili jos manje)...tako da mislim da su budale. Nije ovo regularna berza pa da se igramo high frequency trading-a pa da se vija svaki cent, ovde jedva rade buy/sell order-i, jednostavni bot-ovi vise ne rade nego sto rade itd.

@zeljko: gde bre cena ode gore, 2 dana ne moze nakon dump-a da skoci vise od 7%

@Extreme
Nije tebi puno toga jasno, dumpovano je od strane manipulatora tona i trenutan cena je?

Takodje da li mislis da je manipulator uspeo da ista kupi po nizoj ceni, ili ide glavom kroz zid, kupuje skuplje pa dumpuje jer je degenerik kineski (verovatno likovi iza Avalon-a nakralili su se, njima bar nije zao da se pokazuju ionako su zeznuli na hiljade ljudi)

Poslednja izmena:
A zasto bi kupovao kad jos nije gotovo? Opet pocinjes da zracis inteligencijom

A zasto bi kupovao kad jos nije gotovo? Opet pocinjes da zracis inteligencijom

Pa odkud ti znas da li su ispucali sve ili nisu, i sta ce sutra biti???

Takodje zna se zlatno pravilo kupuj na padu, prodaj na skoku....

Po tebi svi treba da cekaju 0$ najbolje, maximalan infinite profit :)

Nije bitno da li su sve ispucali jel vidis da jedva predje 900?!
Ne treba da cekaju 0, ali bar 700 sigurno, to je minimum (mada se prica i o 500-600, realnoj vrednosti od 300-400 itd.)

Nije bitno da li su sve ispucali jel vidis da jedva predje 900?!
Ne treba da cekaju 0, ali bar 700 sigurno

Pa radi kako mislis, ja netvrdim da nece biti vise dumpova i na 700 i mozda nize, ali cena je odlicna kad se uzme da je neko dumpovao 100 000+ BTC za par dana

Extreme, ima ljudi sa milionima i milionima dolara. Neki od njih bi kupili brdo coina ali ne mozes kupiti to odjednom jer bi cena otisla na 2000 momentalno. Neki sad kupuju za ovoliko i odgovara im. Koliko god se neki trudili i prodavali svi coini su kupljeni. Veruj mi da ce cena otici gore. Neko razmislja mesecima unapred i sigurno ce profitirati, nemoj sumnjati u to. Sledece godine mozda btc bude kostao 10.000$ pa posle reci dal je lud taj sto je kupovao po 800 ;)
Sta mu vredi sto ce da ode na 700 kad nece moci ni 100 coina da kupi po toj ceni?

23456.jpg

bogami, ja se razmisljam da zatvorim onu trgovinu od juče ili preključe, kada sam prodao za 988, tj. premišljam se sad da kupim nazad.

noćas će da bude veselo, a ja sutra šljaka. pih.

Poslednja izmena:
onaj sto kupi na 900 kupi i miran je a onaj sto ceka 700 je pod naponom da li ce pasti na toliko pre velikog skoka

Ma jok bre, ako ode na 700 bice mali volume izmedju 700 i 800 i nece niko dampovati toliko.
Cini mi se da extreme ne razume berzu bas najbolje. Uostalom, ko zna sta se sve tu radi i ko sta mulja.
Trenutno ima dobrih izgleda da skoci cena. Danima kinezi kupuju ko ludi, to znaci da se nesto kuva. Spremaju se zuti, videcemo sada za koji se period spremaju ;)

A sad je volume veliki?
Mene licno zabole, moze i da skoci (ako ce bar 7-10%) ali mi nesto ne lici na to...

Poslednja izmena:
Mozda i nije, nisam ni gledao sada kakvo je stanje, na fonu sam. A ni mene ne zanima cena jer nemam nijedan btc. Ono je cisto neko moje zapazanje, videcemo.

nije, ali smo prešli ema 100 + su se ukrstili SMA-10 i EMA-10.

nije sve u volume-u.

ps. nikad se ne voditi wall-ovima. o tome smo pricali pre neki dan. wallovi su za wune, nemojte dozvoliti da vas uplase. :)

Poslednja izmena:
A sta ako bude whipsaw? Bez fundamentalnih podataka tesko je prognozirati bilo sta...
@genije
Jesi li na forexu mozda?

hehe, nisam, samo na btc-u.

ako bude - neka bude. samo sam zatvorio onu poziciju od pre neki dan, tako da (meni) nije frka.

skidam profit, sto bi se reklo. :)

lepo spavajte, videćemo šta će biti izjutra. :)

Poslednja izmena:
Ok :) Ko hoce nesto vise da nauci o samoj tehnickoj analizi koja se koristi na berzama, a i da razume @genijalca sta prica, preporucujem bibliju iz te oblasti..

http://www.amazon.com/gp/aw/d/0735200661

Ne treba ti skola da bi bio dobar majstor, treba ti praksa :d
Salim se, ako budem ikada imao vremena prelistacu ;)

Kupujem litecoin bez provizije. Placam u dolarima po ceni na BTC-e ili u evrima protivrednost po kursu NBS. Ako ima zainteresovanih prodavaca iz Beograda neka me kontaktiraju na PM.

EDIT moze i BTC cena po dogovoru.

Poslednja izmena:
na btc-e je danas vec prelazio ema 100 pa je ubrzo posle dosta pao.

u parametrima tamo ukucas pod ema 100 i dobijes onu ljubicastu liniju:
1.jpg

ćozdrica & ekstrica.

:)

sad samo da se ovaj trougao na 912~914 reši i eto nas opet na 988. :)

23456.jpg

Poslednja izmena:
sad sam gotovo uveren da ćemo rešiti ovaj trougao na gore, tako da sam kupio još. pa ćemo da vidimo. :)

edit i ps -

ode!

ću ćuuuu. :)

idem da radim sad. pozdrav

Poslednja izmena:
Gde je najbezbednija kupovina LTC/BTC? Preko Mt.gox, BTC-e ?

Jel ostavljate coine u menjacnici ili ih odmah skidate u wallet?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno