Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
...obim prodaje pao, deluje kao da ce ici malo dole.

Dosta sell naloga na 0.01 BTC na btc-e...jel to bot ili neko nesto neuspesno pokusava :D

Treba mi sutrucna pomoc? kako da sa Vircurexsa da prebacim BTC na Bitstamp, odnosno znam kako napraviti kupon na Vircurexsu ali nisam siguran gde ga treba kopirati na Bitstampu.
Hvala unapred

P.S danas mi konacno verifikovali nalog an Bitstampu, posle 4 puta, na kraju sam im poslao sve u jos su falili samo otisci zuba od pokojnog para dede :))))

Kad se salje sa vircurexsa, upises valutu i iznos, napravis kupon, odnosno link sta i koliko prebacujes, to kopiras i zalepis gde saljes, e sad ja ne znam gde treba da zalepim na Bitstampu, ako se uopste tako tamo salje.

Otkad je to tako?

Pa mozda i nije, iskreno nikad nisam slao sa vircurexsa nista, ali sam bar mislio da je tako, u tom slucaju bio bih veoma zahvalan kad bi mi neko strucno objasnio kako da posaljem BTC sa Vircurexsa na Bitstampu. sta uraditi na vircurexsu a sta na Bitstampu

jel ima na vircu withdraw, tu uneses adresu sa bitstampa

ima i tako se ide, kao na svim berzama uostalom, gde si zapeo gricko? :)

Treba mi sutrucna pomoc? kako da sa Vircurexsa da prebacim BTC na Bitstamp, odnosno znam kako napraviti kupon na Vircurexsu ali nisam siguran gde ga treba kopirati na Bitstampu.
Hvala unapred

P.S danas mi konacno verifikovali nalog an Bitstampu, posle 4 puta, na kraju sam im poslao sve u jos su falili samo otisci zuba od pokojnog para dede :))))
Sta si im to sve poslao ? Moze i na skype odg ;)

ma odg ovde, vidim da je i meni nalog neverifikovan a sve se tripovah da je bio verifikovan

1234.jpg

odbio se ovaj rally o EMA 100 (ljubičasta linija) kao ništa. usledio je dump i veći obim.

bojim se da ćemo uskoro testirati support na 800 $.

Poslednja izmena:
ma odg ovde, vidim da je i meni nalog neverifikovan a sve se tripovah da je bio verifikovan
Posle 4 pokusaja, posaljem: racun od SBB televizije i pasos, ali sam to poslao u support sinoc, i vec danas sa izvinjenjem me obavestavaju da je nalog verifikovan.

Ali sve to dzaba, sve LTC do sada sam drzao na Vircurexsu, i tamo trenutno ne mogu da uradim nista, za sve one koji imaju LTC na Vircurexsu, nesto nije uredu, ne moze trenutno nista sa LTC-om i mislim da je nemoguce da se sta sa Vircurexsa posalje.
ta sad?

Zna li neko koliko je ovima sa stampa potrebno da odgovore na ticket? Poslat novac sa stampa na devizni 27.11 i jos uvek nista nije leglo. Isao do banke i nema nikakve uplate niti ima bilo kakav trag o tom novcu sa stampa. Na Stampu pise da je zavrsena isplata. NA stampu pod status pise da je zavrseno.Nalog je verifikovan, a racun nije pogresan.

Manipulator koji dumpuje vec ~10 dana je totalno lud, za sada je u cistom minusu i to debelom....... toliko, e sad pitanje koliko je lud i dalje da gura dole a nejde (ide ali sa njegovim novcicima a ne tudjim)

Gtafik i analize pokazuju ono sto je manipulator zamislio jer on jedini gura cenu dole a ne trziste, i zato mozes da crtas do sutra jedino sto ces videt je njegova zelja i razmisljanje, pa OK kad je takav ***** ko ima i spreman je na mali rizik moze shortovat na *****u koji dumpuje, kontam da dobar deo tako i radi, zato sam i rekao da manipulator za sad nije profitirao (kupio vecu kolicinu jeftinih BTC-a)

^^Ja koliko vidim cim neko krene da dump-uje mnogi mu se pridruze, tako da vrlo lako cena ide dole. Problem nastaje kad krene gore, to jedva uspeva (sve teze i teze ide).
Ocigledno da mora pasti, sad zasto se ljudi toliko opiru - nema racionalnog objasnjenja

Poslednja izmena:
^^Ja koliko vidim cim neko krene da dump-uje mnogi mu se pridruze, tako da vrlo lako cena ide dole. Problem nastaje kad krene gore, to jedva uspeva (sve teze i teze)

Tebi monitor naopako? :)

Pa dumpovali su do ~570$ i sad je cena ~900, i to dumpuju samo zvoni do sad bar 150 000 BTC-a, ako pazljivo gledas grafik panike nema, sitni manipulatori shortuju prodaju na pocetku pa kupe kad stane pad, dok majmuncina sa 200 K BTC ostaje bez gaca :)

Nije mi monitor naopako, gledam trend od 11.12., k'o preslikani su. Kupuju samo bot-ovi i par budala, a ko ce ostati bez gaca - ti koji sad dump-uju na 850-900 ili oni koji ljubomorno cuvaju coin-e - videcemo uskoro

Nije mi monitor naopako, gledam trend od 11.12., k'o preslikani su. Kupuju samo bot-ovi i par budala, a ko ce ostati bez gaca - ti koji sad dump-uju na 850-900 ili oni koji ljubomorno cuvaju coin-e - videcemo uskoro

Pa sta mislis da je neko lud da prodaje jer vidi da *****cine dumpuju bez razloga :)

Masa ljudi shortuje, proda pa kupi, cak i ovi sto dumpuju mozda kupuju iza njihovog dumpa ako sta preostane da se kupi od panicnih novajlija

Cilj dumpa 100 000 BTC je bilo stvaranje panike, koji i retard vidi da se nije desio, jer da jeste cena bi bila ~250-300$

Poslednja izmena:
^^Ne mozes isto gledati velike miner-e, spekulante, investitore i neke hobiste i dugorocne ulagace u coin-e (bili oni rudari, "stedise" ili tako nesto). Jedni hoce jedno, drugi drugo, jedni ce prodati cim krene dole (ili ce sami izazvati pad), ovi drugi nece prodati ni da dodje do jednocifrene cifre. "Problem" je sto ovih prvih ima daleko daleko vise

23456.jpg

mislim da se odavde vidi da smo promenili trend + da EMA 100 sad predstavlja ozbiljan otpor.

uskoro cemo testirati support na EMA 30.

ako on popusti - > ćozdra.

Poslednja izmena:
Kad neko premesta vece kolicine coin-a, jel' to znaci da ce da dump-uje ili prodaje sam sebi ili?

...Kupuju samo bot-ovi i par budala...
Oooo kakva greska. Mislis da su budale ti sto kupuju btc sada? Nemoj da si naivan. I Kinezi i Ameri kupuju velike kolicine. Svesni su da ce cena otici gore i cim malo krene dump ljudi kupuju i prave zalihe. Kupuju oni s parama naravno. Umnozice oni te pare visestruko jer ne razmisljaju o tome koja ce cena biti sutra vec koliko moze biti sledece godine naprimer. Ovi muljatori i preprodavci kupuju i prodaju svaki dan za sitnu zaradu. Nemoj nikada misliti da je neko budala jer neko kupuje mnogo kad se tebi cini da ce cena mozda pasti jer neki imaju drugaciji plan ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno