kakav kupon?
Otkad je to tako?
Sta si im to sve poslao ? Moze i na skype odgTreba mi sutrucna pomoc? kako da sa Vircurexsa da prebacim BTC na Bitstamp, odnosno znam kako napraviti kupon na Vircurexsu ali nisam siguran gde ga treba kopirati na Bitstampu.
Hvala unapred
P.S danas mi konacno verifikovali nalog an Bitstampu, posle 4 puta, na kraju sam im poslao sve u jos su falili samo otisci zuba od pokojnog para dede)))
Posle 4 pokusaja, posaljem: racun od SBB televizije i pasos, ali sam to poslao u support sinoc, i vec danas sa izvinjenjem me obavestavaju da je nalog verifikovan.ma odg ovde, vidim da je i meni nalog neverifikovan a sve se tripovah da je bio verifikovan
![]()
odbio se ovaj rally o EMA 100 (ljubičasta linija) kao ništa. usledio je dump i veći obim.
bojim se da ćemo uskoro testirati support na 800 $.
^^Ja koliko vidim cim neko krene da dump-uje mnogi mu se pridruze, tako da vrlo lako cena ide dole. Problem nastaje kad krene gore, to jedva uspeva (sve teze i teze)
Nije mi monitor naopako, gledam trend od 11.12., k'o preslikani su. Kupuju samo bot-ovi i par budala, a ko ce ostati bez gaca - ti koji sad dump-uju na 850-900 ili oni koji ljubomorno cuvaju coin-e - videcemo uskoro
Jel to ukupan volume sa svih menjacnica?
Kad neko premesta vece kolicine coin-a, jel' to znaci da ce da dump-uje ili prodaje sam sebi ili?
Oooo kakva greska. Mislis da su budale ti sto kupuju btc sada? Nemoj da si naivan. I Kinezi i Ameri kupuju velike kolicine. Svesni su da ce cena otici gore i cim malo krene dump ljudi kupuju i prave zalihe. Kupuju oni s parama naravno. Umnozice oni te pare visestruko jer ne razmisljaju o tome koja ce cena biti sutra vec koliko moze biti sledece godine naprimer. Ovi muljatori i preprodavci kupuju i prodaju svaki dan za sitnu zaradu. Nemoj nikada misliti da je neko budala jer neko kupuje mnogo kad se tebi cini da ce cena mozda pasti jer neki imaju drugaciji plan...Kupuju samo bot-ovi i par budala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari