Bravo za sajt!
Ako predje 1000 bice to prava stvar,neko je spomenuo da ce da dogura na 1000 za vikend,ali se ne secam ko je spomenuo,svaka mu cast na toj proceni!
Vec je jednom prelazio 1000 i sem hajpa dogodio se vrtoglavi crash nakon toga.
Dovoljan je jedan novinski clanak koji ne ide u korist bitcoinu i ode cena vrtoglavo dole.
A i ti si bas pesimista, nerealan, mora da si i ti iskocio iz BTC voza... ima na zilion pozitivnih clanaka, jedino da se desi nesto bas lose... a laprdanje u clancima jedva da uticu na cenu
rasti LTC rasti... idemoooto the moon
Nesicu jesi seo u rocket?![]()
Daj sifru i nick da ti proverimo :d....
Jedno debi1no!
Sexcoin porastao 1300%, jel to znaći da sam lovu koju sam uložio u BTC prije par dana uložio u sexcoin i danas je ponovno vratio u BTC bio u plusu 1300%?
stvar je što na ljude veliki brojevi jako deluju psihološki. kada vide da je neko stavio 500 novčića da prodaje, a potom kako u 1 kupovini oni nestaju, odmah se pomame. sa druge strane, 10~20 novčića im deluju kao sića.
Nema zime iz razloga sto nema grafika i sva snaga se rasporedi na gomilu valuta. Ima tu jos dosta lufta da se kopa sa finom zaradom ali videcemo dokle. Vec je usitnilo. Do pre mesec i po dana sam pravio 5 dnevno, sada 1.5. I to ce se polako topiti ali opusteno, cena je dobra za vecinu rudara tako da ce se snaga povecavati konstantno. To je dobro za sve valute.sve veci broj (onih ostalih) kriptovaluta se pumpaju vec od kraja novembra, da bi preusmerili kopace da ih kopaju i smanje pritisak na LTC, zato sad LTC i odrzava ovaj dif.. Sto verov znaci da ti jaci igraci forsiraju shit valute dok kopaju (i naravno usput zaradjuju i na tim pump and dump shit coina) LTC sa svojom armijom grafickih dok se jos lakse kopa.. Znaci za LTC ove zime Nema zime ( bice love cuvaj te ga )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari