Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec je jednom prelazio 1000 i sem hajpa dogodio se vrtoglavi crash nakon toga.

A zasto se dogidoo crash to je najvaznije....
1. kina izjavila da nemoze btc za poslovnu primenu
2. manipulatori odlucili da dumpuju 100K BTC pukli zestoka NISU uspeli da odkupe BTC po jeftinijoj ceni...

Zakljucak dump uspesan za trgovce koji su se snasli, manijak koji je dumpovao 100K pukao ko retard, u prevodu dump za njega nije proizveo ocekivan rezultat

kina ne prati...

ide korekcija...

zanimljivo mi je što se smenjuju menjačnice koje vode rally.

malo bitstamp, malo mtgox. da verujem u teorije zavere, rekao bih da navlače kineze da kupuju. :D

prodah za 988 $ neku situ.

Poslednja izmena:
Pa naravno da ne prati u 4:45... Cekaj da se probude ljudi.

krečana radi 24 h. :)

+ verujem da će hiljadarka (6000) pružiti žesto otpor. u kini pogotovo.

ovaj juriš na 1000 je klasičan pump:

dođe se do neke poveće sume, neko odradi 1 veću kupovinu, ostali isprate. nakon što se pređe ta suma sledi panična kupovina. vrednost skoči 30~50 dolara, onda u nekom trenutku pojave se ponude od po 10~12~50 novčića. par ruku nestane, a onda kada se ispuhaju svi, i kada krene cena dole - odmah se pojavi support sa 10~50 btc-a na 10~20 $ nižoj ceni.

mislim da su sad baš krenuli preagresivno. svaki dan po 100 $ idu gore.

stvar je što na ljude veliki brojevi jako deluju psihološki. kada vide da je neko stavio 500 novčića da prodaje, a potom kako u 1 kupovini oni nestaju, odmah se pomame. sa druge strane, 10~20 novčića im deluju kao sića.

Poslednja izmena:
Dovoljan je jedan novinski clanak koji ne ide u korist bitcoinu i ode cena vrtoglavo dole.

Dovoljan je jedan novinski clanak koji ne ide u korist bitcoinu i ode cena vrtoglavo dole.

A i ti si bas pesimista, nerealan, mora da si i ti iskocio iz BTC voza... ima na zilion pozitivnih clanaka, jedino da se desi nesto bas lose... a laprdanje u clancima jedva da uticu na cenu

A i ti si bas pesimista, nerealan, mora da si i ti iskocio iz BTC voza... ima na zilion pozitivnih clanaka, jedino da se desi nesto bas lose... a laprdanje u clancima jedva da uticu na cenu

Nisam pesimista, samo sam realista. Jednostavno se suvise lako manipulise cena bitcoina i to nikome ne ide u korist. Pogotovo ne kada vidimo da neke novine pogresno shvate pa senzacionalisticki objave vest i svi se prime. To laprdanje u clancima mu je splasnulo cenu na ispod 600 koliko se secam. A i u kakvom si ti to vozu ako samo cuvas bitcoine i cekas da im cena skace? Pre ce ti odgovarati nagli skokovi i padovi na kojima ces zaraditi nego stabilan rast koji te samo prisiljava da ih cuvas i ne obrces.

@Slaninica Padoci su ti da te zeznu, jedino ako ne cujes vest kad i manipulatori pa ih pratis :)
Takodje clanci ne brljaju, tacno je da je sve u zaletu zato i cena tako leti gore, i ne zaboravi ja sam pad BTC pratio 12h i tu nema reci o panici cist dump *****A sa 100K... ili ti manipulacija koja je OMANULA
Sad ko gleda grafik kazat ce bila panika, vest bla bla....... a istana je da je jedna budala izgubila 100K

ma misam nemam komp :p a i znao sam da ce pocim nemam pristup kompu da se desi nesto :p
uso sam u btc nesto sitno pre neki dan na 905 i sad de ne secam na koliko stavih sell order

jedino preko mobilnog da se logujem, preko opere, mada je mucenje

Poslednja izmena:
Daj sifru i nick da ti proverimo :d....

@nesic prodao sanke, sad nek mu @micairvas proda sa sve irvasima :)

Neko genijalno pisao da BTC neće preko 1k skoro??

Masu ljudi zastavicama :d...

to se neko zainatio pa resio da pokaze da je u pravu, ode btc na dve 'iljade :p

Jes da ne podrzavam Genijalcevo ponekad proseravanje, al ovde jedino on nesto pokusavam povezano da prica i izvuce neke zakljucke..
vi ostali (ne svi naravno, ima i ostalih koji kazu poneku mudru) samo prdite i igrate se igre pogadjanja ko na kvizu.. ovaj kaze pasce, ovaj nece, ovaj ide na 2 hiljade.. ovaj ide na 200..
Ne morate pisati ovde ako nemate nista pametno da kazete, nece vam niko zameriti..
Od ovih 220 strana zato ima bar 100 gluposti koji bi trebalo da se obrisu, nije ni cudo sto novi ljudi ne mogu da se snadju..

Jedno debi1no!

Sexcoin porastao 1300%, jel to znaći da sam lovu koju sam uložio u BTC prije par dana uložio u sexcoin i danas je ponovno vratio u BTC bio u plusu 1300%?

Pazi stvarno su ga dobro napumpali i to za dan. Nista taj voz je prosao sad ti preostaje samo vagina coin. To se pumpa svakodnevno, sigurica.

Jedno debi1no!

Sexcoin porastao 1300%, jel to znaći da sam lovu koju sam uložio u BTC prije par dana uložio u sexcoin i danas je ponovno vratio u BTC bio u plusu 1300%?

Krupan igrac usao napumpao, sad se istovara, i fontas ga spominjao juce, cista manipulacija, teskog shit coin-a

sve veci broj (onih ostalih) kriptovaluta se pumpaju vec od kraja novembra, da bi preusmerili kopace da ih kopaju i smanje pritisak na LTC, zato sad LTC i odrzava ovaj dif.. Sto verov znaci da ti jaci igraci forsiraju shit valute dok kopaju (i naravno usput zaradjuju i na tim pump and dump shit coina) LTC sa svojom armijom grafickih dok se jos lakse kopa.. Znaci za LTC ove zime Nema zime ( bice love cuvaj te ga )

sve veci broj (onih ostalih) kriptovaluta se pumpaju vec od kraja novembra, da bi preusmerili kopace da ih kopaju i smanje pritisak na LTC, zato sad LTC i odrzava ovaj dif.. Sto verov znaci da ti jaci igraci forsiraju shit valute dok kopaju (i naravno usput zaradjuju i na tim pump and dump shit coina) LTC sa svojom armijom grafickih dok se jos lakse kopa.. Znaci za LTC ove zime Nema zime ( bice love cuvaj te ga )
Nema zime iz razloga sto nema grafika i sva snaga se rasporedi na gomilu valuta. Ima tu jos dosta lufta da se kopa sa finom zaradom ali videcemo dokle. Vec je usitnilo. Do pre mesec i po dana sam pravio 5 dnevno, sada 1.5. I to ce se polako topiti ali opusteno, cena je dobra za vecinu rudara tako da ce se snaga povecavati konstantno. To je dobro za sve valute.
LTC samo ceka da eksplodira cenom za par meseci. Mislim da ce i BTC otici jos dosta gore, kinezi ga kupuju kao ludi.

Eh, kako je neki lik na samom pocetku pumpa LTC-a napisao na chatu da cemo pamtiti dan kad je LTC bio 1,65$. Nema nazad, samo neka gruva gore.

Pa vise manje svi smo to znali. Samo sto su se neki odmah istovarali na 4$, drugi na 6e... Steta sto nisu slusali al ***.

ćozdra.

ok, prodao sam sinoć na vreme, razmišljam o kupovini na 800 $. i to pod uslovom da ne krene veliki istovar.

vrlo se slabo kupovalo sinoć. korekcija još nije gotova.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno