Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sinoc je krenulo lepo da raste i stade odjednom. Mislio sam da ce sinoc doci do 1000$ ali nista.
1000$ je super cena, bas lepa i okrugla. Taman kad uvedu mBTC bice 1$ :)

ne, mislim na onoga ko ima duboke džepove. ti nisi taj. :)

ps

psihologija mase je čudo. ljudi videli cene od 500 $ i jednostavno ne kupuju po ovim cenama. a i zašto bi kad je pre dva dana bila 500?

Poslednja izmena:
ne, mislim na onoga ko ima duboke džepove. ti nisi taj. :)

ps

psihologija mase je čudo. ljudi videli cene od 500 $ i jednostavno ne kupuju po ovim cenama. a i zašto bi kad je pre dva dana bila 500?

Nista cudno cekaju pad na 700-800 da kupe, kako vreme prolazi kupit ce za 1000+ :p

Znaci ti jos ona 3 prodata BTC-a nisi kupio kad je bili 500+ ? :)

Jedno pitanje. Otvorim BTC novčanik i vidim da su mi BTCi preselili u Nepotvrđeno a bili su u Stanje. Zašto se to dogodilo, možda zato jer nije syncalo 2 dana? Hoće li se vratiti kada se završi sync?
Evo sad sam pokrenuo i već sat vremena piše Re indexiranje blokova na disku: 13 weeks behind. Zašto je tako spor?

Noćas je rus kupio ko kina i amerika zajedno. Brzo se sve tu menja i niko nema pojma šta će biti. Još je ovo mali obim investicija. Ako uleti neki arapin da ulaže biće vrlo brzo cena preko 2000$, naročito kad se uvedu mBTC. Psihička bariera je čudo.

Gde gledate volume u poslednja 24h, ko je koliko kupio itd?

bitcoincharts.com pa markets...Wisdom je najbolji generalno, sa sve indikatorima i RT tradingom, tako da kad je frka i fluktuacija velika, gledas wisdom i stavljas buy/sell ordere na btc-e, koji se ne osvezava bas brzo.

e pa kolege mineri izadjoh ja danas iz price, otisla oba riga,
sad ako ima neko kartice na prodaju nek se javi :p

verovatno ce jedan deo u ltc da ode, samo da padne malo cena

123456.jpg

EMA 100 je ćao također (dugorocni trend).

1.jpg

Poslednja izmena:

***, pa ti si na hardveru samo zaradio duplo ako si prodao rigove 2000e po komadu :D. Svaka cast, ovce su za sisanje.....

Bravo, najbolji biznis poduhvat do sada. Dok traje groznica prodaj lopate i suprotno.;)

@genijalcin@23
Nadam se da razumes da je taj dump radila jedna osoba/organizacija samim tim oni gube smisao jer su mozda tako oni u svojoj glavi namerno projektovali da bi napravili paniku, ali kontam da i ti to znas, samo eto :)

@genijalcin@23
Nadam se da razumes da je taj dump radila jedna osoba/organizacija samim tim oni gube smisao jer su mozda tako oni u svojoj glavi namerno projektovali da bi napravili paniku, ali kontam da i ti to znas, samo eto :)

200 k novcica nema niko do satoshija, a njegovi novcici se ne mrdaju.

uostalom, najmanje je bitno ko je i zasto. :)

ako ljudi ne umeju signale, grafikone i ostalo da citaju, oni vrlo dobro razumeju kad cena padne sa 1000 na 500.

sad im treba samo dati malo vremena da to svare.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno