Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Sad su dobri cim su dali? :)

To koristi moj ćale. Otišli smo po galaxy young uz smart 400 je gratis i sve bilo sredjeno...kad kaže slučajno, stari korisnici nemaju popust :D

Odmah popunim onaj zahtev da čim istekne ugovor ga i prekinemo. Posle sat vremena stiže poruka da se obratimo najbližem distributeru jer smo ostvarili popust kao verni pretplatnici :D Na kraju *** ispali su i fer i ne fer ;)

Jel' se plaća u Vipu onih 4000+ din. kad se prelazi sa većeg na manji paket? Ističe mi ugovor za par meseci pa bih pridružio ugovor ali i prešao sa postpaid 325 na smart 400, nije mi potreban imam drugi.

Ako sada produzis ugovor, nova tarifa pocinje od sledeceg obracunskog perioda. I nista ne placas.
Placas ako zelis samo promenu tarife nanize do isteka postojeceg ugovora, bez obnove.

Poslednja izmena:
Da li uz sigurica tarife ima da se naknadno aktivira neka promocija?

U mts-u,na kontroli troskova,koji je slican paket kao ova sigurica,moze da se naknadno aktiviraju promocije za poruke,minute,pa me zanima da li moze i ovde?

Poslednja izmena:
Sigurica profili ne koriste prepaid promocije. Prednosti Sigurice su:
- SMS za 1 din
- Dupli kredit
- I jos jedna interesantna stvar: dupli kredit vazi i u roamingu tako da su cene u roamingu prepolovljene

Na zalost - ne. To su postpaid dodaci.
Sigurica je sama za sebe.

Meni istice ugovor za 2 meseca, jel mogu ja sad da obnovim ugovor uz ovu ''Sneg'' promociju i uzmem G2? Sad sam na Standard 1000, uzeo bih standard 700 i 1gb dodatak? Koliko vidim, telefon me onda izadje 28000din uz ovaj paket...

Ne moze sneg sa net dodatkom.
Moras da trazis da produzus ranije, ali daju.

Da. Nisam siguran. Da.

Mogu da ti prave probleme jer Sneg promocija prilikom obnove ugovora vazi od tarife Smart 700 i Standard350. Medjutim, ako bas hoces nizu tarifu onda je bokica objasnio kako se to radi. :)

Za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu uz koriscenje mobilnog uređaja, promocija važi od tarifa Standard 350, Smart 700 i Sigurica 2500 pa na više. Promocija ne vazi za Smart MAX i Standard MAX tarife. Promocija važi do 15.01.2014. ili dok traju zalihe.

E bedak.. znaci ne moze sneg i smart 400 (jedino da se preti raskidom ugovora a mislim da ce oca bas mrzeti da se smara sa njima).

Sta onda moze da se kombinuje uz smart 400?

Sad razmisljam ovako, neko napisa da je uz sneg ''prosecan popust'' za 2 godine oko 35% (ne znam da li sme ovako da se racuna :d) sto znaci da bi (racunam napamet) uz smart 700 - sneg pa - 25% prosecan mesecni racun bio mozda oko 700 din 2 godine, gresim li :d

Trebalo bi da bude (100-60=40)% od 1390din sto dodje oko 550din. :)

E bedak.. znaci ne moze sneg i smart 400 (jedino da se preti raskidom ugovora a mislim da ce oca bas mrzeti da se smara sa njima).

Sta onda moze da se kombinuje uz smart 400?

Sad razmisljam ovako, neko napisa da je uz sneg ''prosecan popust'' za 2 godine oko 35% (ne znam da li sme ovako da se racuna :d) sto znaci da bi (racunam napamet) uz smart 700 - sneg pa - 25% prosecan mesecni racun bio mozda oko 700 din 2 godine, gresim li :d

0,35*x+0,25*(x-0,35*x)=0,35*x+0,25*x-0,0875*x=0,5125x Umanjenje je 51,25% ako se uzmu obe promocije (sneg i -25%).

Smart 700 izađe ~678 din.

Umanjenje ide od 40% u početku do 62,5% na kraju.

Poslednja izmena:
a plus nisam prošao proveru kreditnog biroa kod njih, tako da ću za jedno pola godine potpisati ugovor sa vipom i uzeti neki telefon bez provere u kreditnom birou. :)
Dali su ti postpaid broj bez prolaska provere u KB? Meni nisu dozvolili da prebacim prepaid broj na postpaid, jer mi je negativan KB...

0,35*x+0,25*(x-0,35*x)=0,35*x+0,25*x-0,0875*x=0,5125x Umanjenje je 51,25% ako se uzmu obe promocije (sneg i -25%).

Smart 700 sa promocijom sneg + 25% popusta kosta:
1-6 meseci 765 din.
7-12 meseci 626 din.
13-18 meseci 487 din.
19-24 meseci 348 din.

Da li je neko uzeo ove dve promocije ili samo nagadjamo da idu relativno ili apsolutno?:)

^^ Ako se računa 25% na osnovnu cenu, onda jeste tako, ali ne verujem da je vip baš toliko velikodušan.

Kako te nije mrzelo :D

Ja iz glave izracunah da bi prosecan racun bio tako oko 700 din.. s'tim sto na sajtu vipa lepo pise koliko kosta smart 700 sa snegom (1112 din) pa od toga odbijem 25% sim za prvih 6 meseci pa onda od sledeceg sneg iznosa (7-12 mesec - 973 din) opet 25% itd.

Malo su iskomplikovali ovo :d

E sad da li uzeti skuplji smart 700 sa ova 2 popusta ili jeftiniji smart 400 samo sa sim popustom.. moracu ovaj put ''da bacim na papir'' :d

I da, jel moze dupli sadrzaj uz smart 400 + sim? Kapiram da ne moze jer bi neutralisalo smart 700 al opet da pitam.

Sad sam bio do vipa. Ugovor mozete da obnovite i do 5 meseci ranije i iskoristite promociju uz neki telefon. Eto, ko ima stari paket a ima jos dosta do isteka ugovora moze da ode do poslovnice i podnese zahtev i iskoristi ovu promociju. Meni su ponudili i manji paket da uzmem, tako da i to moze.

Ukoliko bi sredinom meseca postao postpaid korisnik,da li bi mi racun za decembar mesec placao polovicno,ili bi to bio pun iznos?

Ne. Dva SIM popusta nece da moze :)

Tako sam i mislio :)

E sada ispada da je jeftinija opcija smart 700 sa snegom i sim popustom (-25%), to je oko 680 din u proseku za 2 godine, nego smart 400 samo sa sim popustom od 25% (743 din mesecno). Znaci ako sam dobro izracunao vise se isplati uzeti smart 700 jer ce prosecan iznos racuna za 2 god biti nizi za oko 60 din mesecno uz 300 smartova vise.

Poslednja izmena:
Jeste, u svakom slučaju više se isplati smart 700 sa obe promocije.

To je bilo ocigledno. Prvo sam mislio da poredis obe sa snegom i onda da li 400+Duplo ili 700+25%.

Interesantno, ali trenutno ne nalazim nijedan telefon koji se isplati uzeti umesto telefon+SIM popust kod VIP-a :( (jedino sto je iole isplativo je Xperia Z1, koja ispada ispod 450e, ali ni to nije super cene, kao sto je prosle godine bilo sa Rodjendanskom - S3 sa svim tarifama 600e :)). Sad je S4 recimo i sama cena (osim uz Smart5000) veca nego vrednost telefona :D

Šta znači telefon umesto telefon + sim? Misliš na telefon preko oglasa vs telefon iz Vipa?

Nazad
Vrh Dno