Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Nije hdbits pa da se toliko moli :)

Na hdbitsu ptpov mod daje pozivnice, do sada sam se snabdevao sa rutrackera al mozda bih mogao da isprobam i taj tracker. Jel ima neko iskustva, da ne bih dzaba trazio ako nije nista posebno?

U principu, svi malo teže za ući tracker-i imaju interni invite podforum (koji se pojavljuje višim klasama korisnika) u kojima staff-ovi tracker-a nude pozivnice. Tu se može naći sve i svašta - PTP, AHD, BTN, x264, TEH, BitME, What... bukvalno sve i svašta.

Poslednja izmena:
Na hdbitsu ptpov mod daje pozivnice, do sada sam se snabdevao sa rutrackera al mozda bih mogao da isprobam i taj tracker. Jel ima neko iskustva, da ne bih dzaba trazio ako nije nista posebno?

Sta tacno skidas sa rutracker-a kad je tamo sve sinhronizovano na ruski?!

Nije sve sinhronizovano na ruski.

Većina video materijala ima bar jedan ruski audio ali je takođe skoro svuda ostavljen i originalni zvuk tako da nije bitno...

Zanima me da li ima neki tracker koji je dobar za video tutorijale i tako te stvari posto ne mogu sve da nadjem na IPT, ru i na docs pedia?
E da imam i 2 pozivnice za IPT, pa koga zanima neka se javi, samo da hoce da odrzava ratio.

na vecini trekera mozete pristupiti preko irc-a, ja jurio za bitme ali nisam nasao opcije za caskanje sa staffom i odgovaranje na pitanja o trekeru i svojim trekerima i ratiom.Za sad sam praznih dzepaova, al na primer na TheVault-u sam dobio tako pozivnicu

Poslednja izmena:
na AsianDvdClub chatu moras da popunjavas 15-ak pitanja o svemu i svacemu pre nego sto odluce da te puste da udjes (u roku od 1-7 dana), traze ti ip adresu, da li si imao nalog pre, moras resiti test za 29 minuta... pre toga procitati pravila sajta...:rtfm: jedno od pitanja je koji si gledao film a da je u zanru filmova koji pripadaju tom sajtu i sta mislis o tom filmu... na drugo pitanje odgovaras sa ,,da'' ili sa ,,ne'', ako je ,,ne'' zasto ne...?!na sve to moras imati dobar ratio na nekim od sajtova. Pravi smaraci...
Ako odete na taj sajt i udarite dugme ,,Signup'' izaci ce vam obavestenje da trenutno ne mozete da se registrujete zahvaljujuci nepristojnom ponasanju ljudi koji zive u vasem regionu... nije ni cudo :mad: , u slucaju da pogresite par odgovora, moderator ce da se obrusi na vas kao pitbull na macku :hump: Ako imate kratak fitilj bolje ne pitajte nista

Poslednja izmena:
Sta tacno skidas sa rutracker-a kad je tamo sve sinhronizovano na ruski?!

Ako skidas mkv ili DVD-ove, potrebno je uz pomoc makemkv programa izbaciti ruski i ostaje ti film sa originalnim audiom kakav ti i treba. Za to ti treba 1 minut vremena.

U principu, svi malo teže za ući tracker-i imaju interni invite podforum (koji se pojavljuje višim klasama korisnika) u kojima staff-ovi tracker-a nude pozivnice. Tu se može naći sve i svašta - PTP, AHD, BTN, x264, TEH, BitME, What... bukvalno sve i svašta.

Ajde druze molim te nauci me kako da dodjem do WhatCD ako je tako dobar a kazu da je najjj:banana:

Pisano je u ovoj temi o What-u, da l' se svakome isplati juriti ga, koliko teško je seed-ovati i slično. Pretraži je.

Ja ne'am What nalog, niti se mnogo interesujem za muziku (online radio je meni dovoljan), tako da ti, nažalost, ne mogu pomoći.

WhatCd je sjajan tracker ali mislim da je ubedljivo najtezi za održavanje. Ja nikada sa seedboxom nisam uspeo da nabijem ratio preko 0.2. Previse materijala i dosta seedera, pa se retko ko nakaci na tvoj seed, cak i kad skida tvoj sadržaj. Za muziku koju ja slusam mi je 98.9% slucajeva rutracker vise nego dovoljan, pa kapiram da je i vecini drugih

Zanima me da li ima neki tracker koji je dobar za video tutorijale i tako te stvari posto ne mogu sve da nadjem na IPT, ru i na docs pedia?
E da imam i 2 pozivnice za IPT, pa koga zanima neka se javi, samo da hoce da odrzava ratio.

Pa bio ti je otvoren do pre neki dan Elbitz.net, pravo mesto za takve stvari.

Hvala na informacijama, pojuricu neki ako uspem, za elbitz sam kasno video i nisam uspeo da udjem, hteo sam da se pojedem:)

Ajde druze molim te nauci me kako da dodjem do WhatCD ako je tako dobar a kazu da je najjj:banana:

Ides na forum torrent invites i citas pravila kako da ti neko da pozivicu za ono sto te interesuje. Ja sam preko njih uleteo na neke prvoklasne trackere.

Ides na forum torrent invites i citas pravila kako da ti neko da pozivicu za ono sto te interesuje. Ja sam preko njih uleteo na neke prvoklasne trackere.

Da, ali treba dosta vremena da ti neko da neku dobru pozivnicu za prvoklasni traker. Niko ti je nece dati tek tako... to je laz..., cak i tamo postoji sektor za davanje ali traze uslove, dobar ratio na drugim trakerima, seedbox, proverenom clanu, itd... cak i da imas sve to mozda ti nece odgovoriti u velikom broju slucajeva.
Meni su u prvom postu moderatori *****li kako ne mogu da menjam CG za PTP i to se sigurno nece desiti... jer nisu isti level.
A koji su to prvoklasni trackeri?:eyebrows:

Poslednja izmena:
mene interesuje da li mora da ti je torent statistika pozitivna kad se predstavljas tamo, posto sam jos ranije kao torentjunior:) dosta stvari skidao sa javnih trekera i nista nisam sidovao i sad mi je uplaod duplo manji od downa a glupo mi da uzmem neku drugu verziju utorenta i prilozim im 20 gb up i 10 downa a na privatnim trekerima mnogo vise imam uplodovano?neki savet?

Ja mislim da će ti pre tražiti ratio proof sa nekog drugog privatnog trackera nego iz utorrenta...

Ja mislim da će ti pre tražiti ratio proof sa nekog drugog privatnog trackera nego iz utorrenta...

I ja cenim da je to dosta realnije da ti traze. Sta ako si obarao sistem na kompu ili sta vec :)

mene interesuje da li mora da ti je torent statistika pozitivna kad se predstavljas tamo, posto sam jos ranije kao torentjunior:) dosta stvari skidao sa javnih trekera i nista nisam sidovao i sad mi je uplaod duplo manji od downa a glupo mi da uzmem neku drugu verziju utorenta i prilozim im 20 gb up i 10 downa a na privatnim trekerima mnogo vise imam uplodovano?neki savet?

Prijatelju, samo privatni trakeri se racunaju, javni trakeri nista... kad skidas sa privatnog trakera uglavnom na svakom njihovom sajtu imas ,,ratio'', to ti je odnos download/upload, samo sa privatnih trakera ti je pozeljno da imas veci ratio, dakle vise dajes nego sto skidas... i to ne 20gb nego najmanje 200gb upload-a, e tek onda mozes nesto da trazis da ti daju za dz. Tamo gde nemas ratio, moras da uploadujes to sto si skinuo 48 sati seed-a u roku od 15 dana. Zavisi od pravila svakog sajta.

Prijatelju, samo privatni trakeri se racunaju, javni trakeri nista... kad skidas sa privatnog trakera uglavnom na svakom njihovom sajtu imas ,,ratio'', to ti je odnos download/upload, samo sa privatnih trakera ti je pozeljno da imas veci ratio, dakle vise dajes nego sto skidas... i to ne 20gb nego najmanje 200gb upload-a, e tek onda mozes nesto da trazis da ti daju za dz.

Mene živo zanima šta si ti hteo da kažeš i odakle izvuče tih 200GB upload-a?

Prijatelju, samo privatni trakeri se racunaju, javni trakeri nista... kad skidas sa privatnog trakera uglavnom na svakom njihovom sajtu imas ,,ratio'', to ti je odnos download/upload, samo sa privatnih trakera ti je pozeljno da imas veci ratio, dakle vise dajes nego sto skidas... i to ne 20gb nego najmanje 200gb upload-a, e tek onda mozes nesto da trazis da ti daju za dz. Tamo gde nemas ratio, moras da uploadujes to sto si skinuo 48 sati seed-a u roku od 15 dana. Zavisi od pravila svakog sajta.

Hvala za info, ali te stvari vecinu znam, imam i ja dosta privatnih trekera i postujem pravila,pravila za forum torrent-invites kaze ovako:
How do I submit my introduction?
You must fill in the introduction form that is provided in the very last post of this thread. Your speedtest and BitTorrent statistics proof must be submitted in the introduction form not as a thread in the Starting Member Lounge.

vise o ovome sa screen shotovima http://www.torrent-invites.com/star...ntroductions-rules-faq-introduction-form.html

E sad ja sam registrovan na forumu, ali da bih mogao da trazim dajem pozivnice moram da odradim introduction, tu opet mogu da vas cimaju zasto koristite starije verzije utorrenta (a kako god okrenes ako si na 10 trekera uvek ce neki da preporucuje druge verzije tako da je besmisleno da me pitaju sto ne koristim taj i taj), sto vam je down manji od upa jer im je u cilju da imaju kvalitetnog sidera...

Imas tacno verzije utorrenta koje smes da koristis, opet to moras da vidis u pravilima sajta. Neke imaju bug i neki torenti su zabranjenu jer se pomocu njih vara.
Mene živo zanima šta si ti hteo da kažeš i odakle izvuče tih 200GB upload-a?
ako nemas najmanje 200gb upload-a onda si im smesan... drzave u evropskoj uniji nabiju 200gb uploada za 2-3 nedelje

Poslednja izmena:
WhatCd je sjajan tracker ali mislim da je ubedljivo najtezi za održavanje. Ja nikada sa seedboxom nisam uspeo da nabijem ratio preko 0.2. Previse materijala i dosta seedera, pa se retko ko nakaci na tvoj seed, cak i kad skida tvoj sadržaj. Za muziku koju ja slusam mi je 98.9% slucajeva rutracker vise nego dovoljan, pa kapiram da je i vecini drugih
Baš tako, ja imam WhatCD ko zna koliko i to tako slabo ide da se ne usuđujem da povučem nešto. Napravio sam samo ~2,9GB UL i 6,9GB DL pa čuvam taj 0,42 ratio. Samo kad nešto baš mora i baš je hitno inače je rutracker sasvim dovoljan za muziku. Pošto sa ovim saobraćajem moram da imam ratio od samo 0,09, onda imam još malo fore. Pozivnice naravno nemam i ne verujem da ću da ih dočekam jer mesecima pa i godinama delim nešto skinuto a otišlo je u par navrata po nekoliko megabajta.

WhatCD ponekad ima frilič u kome se ne meri ono što skineš a meri ono što skinu od tebe i onda iskoristim priliku da dovučem sve što nisam smeo a tada i ostali to rade i onda se napuca ratio, zato sam i uspeo da doguram do 2,9GB UL. Inače je strašno teško.

Rutreker i skoro da nema potrebe za još nečim. Tamo već dugo nema nikakvih obaveza pa se lako sve rešava.

Nazad
Vrh Dno