Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
slobodno trziste-ponuda-valuta-bitcoin-nikad-litecoin-pump-manipulatori-srebro-1000$-zarada-fontas-berza-dumpovali-napumpali-cena-dump-vrednost-kupio-jevtino-gore-manipulacija-hoće-zlato-sigurno-inflacija-mtgox-neće-potražnja-lazans-zid-dolar-srebro-balon

a u biti qrčina bez ikakve supstancije.

upozorio sam vas da se ne zahebavate.

laku noć

Poslednja izmena:
Vec godinama unazad ista prica: od euforije do panike i nazad. A sve ovo sto se trenutno desava ce za par meseci ispeglati dugorocni trend.

Aaa dokle više će da pada u PM.. taman kupim kao jeftinije da obrnem, ono opet padne tog momenta ,,,izgorela berza dabogda ;)

koji je razlog za ovakvo dampovanje, šta su se svei uzvrteli ? kontam da je cena bila nerealno dobra i prenaduvana, al i ovaj konstantan pad stvarno smara bre vše..

Pa jednostavno neko je dumpovao 80% svojih novcica i sad radi sve da bi oborio cenu kako bi mogao na miru da kupi po nizoj, ne bi me cudilo da svoje milion upravo przi tako sto kupuje skuplje i dumpuje nize.... lepo se vidi da je cista manipulacija na delu... dobar bot pa jos zilion kesa, cuda rade...

Poslednja izmena:
Pa ko ima kes da uleti pravi je trenutak.... zato i biraju petak... nema svezeg $$

bro jutro
...a ja reko sinoc jutro je pametnije od veceri :S:... mada ako se vec jednom digao 200% za mesec dana moci ce opet, samo ga treba sacekati na dnu dna :d.

Veselje...:), genijalac, ako budes kupovao, bice znatno vise nego sto si planirao...ne bi me cudilo da btc dodje na 250-300 i ltc ispod 10

jasta da cu da kupujem. :D

samo da vidim kada jos. nece biti 300 $ sigurno. mada, ko zna.

moram da ti kazem da nije los osecaj prepoznati i prodati dva puta kad treba - u aprilu i sad.

Poslednja izmena:
Kupovat, nikako prodavat, neslusajte evo ste predskazuju propast, manipulatori :)

Znate zasto je btc kolabirao, meni verifikovali nalog na bitstampu :D

I mogao sam u svakom trenutku da zaustavim pad, prodam par btc-ova i eto ga opet na 1000, al nisam hteo.. :D

Pa ovde za sad nije bilo panike, bilo je al "sitno", cena je cistom silom ili ti prodajom velike kolicine BTC gurnuta dole, samo dokaz da manipulator drzi bas velike kolicine crypto valuta, iskoriscena je vest iz kine kao razlog... da nije ta vest bila bi neka druga, ne bi me cak cudilo da je taj isti ministar iz kine placen od ovih manipulatora :p

BTC/LTC/FTC [cena, menjačnice, kupovina i prodaja]

Sto bi rekli braca amerikanci: Communist bastards! :D

Nema tu kocke ko dumpuje zna da ce cena gore jer je on snizava, ludost je ne iskoristiti momenat, ali kazem danas je subota sutra nedelja, $$$ nije na berzama u vecim kolicinama, sve je to planirano

Mada realno bolje za nas da ljudi krenu da dumpuju, jer ce se tada onaj ko je snizavao cenu napuniti... i krent ce rast, ovako moraju cenu da drze dole kako bi kupili i jos da je ubijaju

Mada najbolja verijanta za BTC da se jos neko sa tonom $$ ukljuci da kupi i da zezne ove prostake (ja i dalje tipujem da je u pitanju avalon vlasnici koji imaju tonu BTC i videli su da im berza vise donosi od proizvodnje pa se igraju, stoka)

Poslednja izmena:
hteo sam da kazem Kinezi vole da trguju... kupovace oni jos. :D

Sad je samo pitanje na koja vrata izaci, na mala ili na velika, odnosno da li ce biti velikih vrata :smash:..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno