Šta je novo?

Mis A4 TECH X6-80D igde?

richier

Cenjen
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poena
180
Da li neko zna gde moze da se nabavi A4 TECH X6-80D Glaser Mouse u Novom Sadu? Skakucem od radnje do radnje ko super Mario objasnjavajuci prodavcima sta trazim.
U pitanju je ovaj model:
W4M0K-I64CM-N29T41-XG07.jpg
U gigatronu,win winu,dr techno kao i par sitnijih radnji ga nema.
Navodno se jos uvek prodaje. Kupio sam ga pre 4-5 godina i savrseno mi je radio posao do sada al pocinju da riknjavaju dugmad. Ima 8 dugmadi sto mi mnogo skracuje posao u toku dana. Vodi se kao office mis i na sajtu gigatrona i win win(iako ga nemaju sada) kosta 1100 dinara.Moze i predlog za alternativu al da ima bar nekoliko tastera koji se mogu isprogramirati da rade copy/paste i da nije bezicni.Znam da neki gejming misevi to mogu al puno mi je da dajem 3000 za igracki mis a ne igram apsolutno nista.

Poslednja izmena:
pa skoro svaki x7 to moze,a nijedan nije preko 2000din.moj favorit bi bio 747 zbog tegica i grip-a,ali svi su slicni slicno rade pa je stvarno do toga koji ti zapadne za oko.

sad vidim da si pitao gde,ima u prodavici na "l" (valjda zbog pravila fourma ne smem punim imenom da napisem,ali snaci ces se) kod njih su najjeftiniji ovi top modeli x7 serije a4 techa.

sad vidim da si pitao gde,ima u prodavici na "l" (valjda zbog pravila fourma ne smem punim imenom da napisem,ali snaci ces se) kod njih su najjeftiniji ovi top modeli x7 serije a4 techa.

Cek pa sekcija foruma je "gde kupiti?",valjda ovde sme da se napise ime prodavnice?
Nije valjda da odgovori moraju biti tipa "U Negotinu...Rekjaviku" 🙂
Prodavnica na "i" ili "L" u Novom Sadu?

Nazad
Vrh Dno