Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav,

Hteo bih 3000EUR da "konvertujem" u BTC (eventualno LTC), tako da ako nekome treba gotovina za praznike, pa hoce da proda, neka mi se javi na PM. :)

Prednost dajem aktivnijim clanovima foruma, kao i onima koji bi da ("uzivo") prodaju za ceo iznos. AKo mogu sve da zavrsim sa jednom osobom - bilo bi odlicno. U Beogradu sam.

Proveravacu PM kasnije veceras.

Hvala unapred,

Boris

Poslednja izmena:
Mislim da se neko istovara :D
Ja razmisljam dal' da prodam nesto ili da se strpim.

Ja bogami ne prodajem do proleca minimum, ma kolika cena bila. Necu da se opet saplicem o isti kamen

Ja bogami uz'o BTC za sve pare, kakvi prenaduvano, kad krene radna nedelja ima da skoci opet makar na ono koliko je i bilo. Sad gasim sve berze i u hibernaciju, cuvam zivce dok ne skoci opet, a onda slavlje.

Nece zeljo ne brini, i da padne toliko to ce biti kratkorocno, a kad tad ce cena skociti opet na 1200+$.

Ja sam razmisljao da prodam po 1140 al kontam nek stoji btc jer nisam jos otvorio devizni. Sad vidim da sam malko zezno :D
Cekam sledeci skok :)

ako cena ima veze sa difom onda je po ovom trenutno malo naduvana... chart_large_lin_90d.jpg... mada sad zavisi i od panike ako je bude.

attachment.php

Poslednja izmena:
Ja sam razmisljao da prodam po 1140 al kontam nek stoji btc jer nisam jos otvorio devizni. Sad vidim da sam malko zezno :D
Cekam sledeci skok :)

Nisi se zeznuo mnogo ako ti pare nisu hitne.... Zamisli kako je onima koji su prodali na 800 i kusur prije samo nedelju dana i bolje ces se osjecati :)

Na berzi se trenutno desava dokumentarac "Flushing the noobs", part 2 :D

Edit: Gospodo, spremajte kesh, uskoro ce da bude rasprodaja svega i svacega po bagatelnim cenama! :)

Poslednja izmena:
meni nije bas toliko bitna trenutna cena, nego zarada na ulozeno, a dok je islo gore uzimao sam oko 20 centi po evru dnevno.

Kako da ponistim order na stampu? Provalio sam :D

Poslednja izmena:
Sve zavisi od jutra sta kinezi budu radili..... mada buy support nije nesto jak

Super,hvala na informaciji, sad svi znamo kako se to radi. :d

Pa nije fora da samo ja padam :D *** dok sam nasao kiksao sam 6$ umjesto da zaradim 8$.

Account -> Open orders

Eno ga wall 20000btc. Odo da uzmem komsiji pare za servis racunara da ispravim gresku sa stampa :d

Fake wall naravno :p

Poslednja izmena:
Ko ima 00 valjalo bi iskoristit ovo za uvecavanje zaliha :) imam osecaj da ovde nije kraj rasta.

Poslednja izmena:
Most se rusi!! :D

A pre toga si mu instalirao minera, priznaj. :-devil-: Kad je čovek skontao da mu komp nešto ne radi kako treba zovne tebe da ga opraviš. Ti isključiš miner-a i naplatiš komšiji razliku izgubljenu na berzi. :d

Sta da ti kazem, mora od neceg da se zivi :d

Ja sam vam lepo rekao, mada sam ja prodao BTC i ponovo ga vec kupio na 750 a LTC na 26$ sad cekamo :)

LTC ce veoma brzo ponovo gore zbog diff-a, verujem. Evo vec se estimate vrti na 2100.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno