Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa znam da nije do baterije... Naravno da je do nove verzije Android-a, al ste bukvalisti :-D

Jel pre update ide wipe cache /data/dalvik ili nije potrebno? I ako je potrebno, sta od toga?

Za KitKat? Ja baš ništa nisam radio, ni factory reset, ništa, a ni moje kolege. Zasad sve radi kako treba.

Uzeo sam i ja juce N4. Jedino sto me nervira jeste ono staklo iza sa onim svetlucajucim pikselima. Moze li to nekako da se promeni?

Naručiš i staviš ovako nešto, mnogi su to uradili, možda i ja to uradim.

I ja. To mi je toliko lepo, jedino je One lepsi telefon. Po mom misljenju, naravno.

I uopste, N4 je vrlo elegantan i pouzdan. Drago mi je da sam ga uzeo, iako je osnovni razlog sto mi se nije skupljalo jos 100+ evra za One.

I meni se svidja sve to. Samo sto ne "smijem" da ga nosim golog. A bumper ga bas poveca i upropasti ***. Telefon bez bumpera druga prica i extra lezi u ruci. Vrhunski tel, samo sto nemam povjerenja da bi prosao neslomljen pri padu, zato turam bumper.

I ja. To mi je toliko lepo, jedino je One lepsi telefon. Po mom misljenju, naravno.

I uopste, N4 je vrlo elegantan i pouzdan. Drago mi je da sam ga uzeo, iako je osnovni razlog sto mi se nije skupljalo jos 100+ evra za One.

+1
Salzem se da je Nexus 4 vrlo elegantan i pouzdan telefon.

Inace da li moze neko da mi objasni za Hangouts kako funkcionise? Kako mogu da dodam/namestim u njemu sa kim cu se dopisujem npr. preko hangouts-a a sa kime preko sms-a? I zasto ne prepoznaje odmah iz telefona ko ima Hangouts a ko ne? Npr. meni kada durgar posalje poruku preko njega stize mi klasican sms i njemu kad ja saljem, takodje ako hocu sliku da saljem odmah mi salje kao mms u Hangouts-u. A obojica imamo 4.4.

Imaš ih duplo. Nije ista lista prepisaka već imaš po dve, jedna za sms, jedna za messenger (hangouts). Nije kao u Viberu da ih trpa u isti niz. I ne moraš da imaš 4.4. Bitna je verzija hangoutsa.

Poslednja izmena:
Meni je hangouts konfuzan za sms, cak ponekad laguje a ima i neke bagove.

Jel se i vama promenio raspored tastera na tastaturi sa 4.4, sad je zarez pored tacko na desnoj strani, i pojavilo se milion nekih emoticon-a, jel moze nekao da se vrati kako je bilo, mnogo nervira :O

Posle par dana korišćenja KitKat-a mogu da primetim da mi baterija slabije drži pri istom režimu korišćenja (nekih 15-20%).
Planiram da probam ART da vidim šta će da pokaže, nego me interesuje za slučaj da mi ne odgovara kako radi kako se
vraća Dalvik? Isto na select runtime ili je potrebno uraditi još nešto?

Samo vratis na dalvik,telefon ce se restartovati,optimizovati aplikacije i to je to.

meni je upao u bootloop posle promene na art, ne znam da li se jos nekom ovo desilo :(

Sinoć sam dobio KitKat update (telenor, stock). Jedini bug koji sam za sada primetio je da ponekad neće da mi se poveže na kućni wireless. Najbrži način koji sam provalio da bi ga aktivirao je da na trenutak odem na airplane mode i izađem iz njega.

Da li jos nekome ponekad krcne power dugme sa strane. Mozda ga kopija bumpera syebava. :)

Imaš ih duplo. Nije ista lista prepisaka već imaš po dve, jedna za sms, jedna za messenger (hangouts). Nije kao u Viberu da ih trpa u isti niz. I ne moraš da imaš 4.4. Bitna je verzija hangoutsa.

Nisi me razmeo. :) Interesuje me zasto on automatski ne prepoznaje ko ima hangouts i tako mu salje poruku, vec mi salje obican sms? I kako mogu da namestim da ko ima hangouts da mogu se dopisujem sa njim tako preko hangouts aplikacije? Mislio sam da je odradjen kao iMessages sto je Apple odradio pa da automatski prepoznaje, ali ocigledno nije.

I takodje me interesuje zasto kod mog drugara ne prikazuje samo imena iz kontakata u hangouts-u i ko ima hangouts, vec mu prikazuje sve zive? Kad prevuce na levo izbacuje mu kontakte kao iz celog sveta pa ono da on sam izabere sa kim ce da se dopisuje a sa kim ne. Ako me razumete. Kako to mogu da mu namestim da mu samo izbacuje imenik i ko ima hangouts?

Hvala na obaveštenju sad sam ga flešovao.
Ovaj Immersive mod je exstra,koristim ga već tri dana,svaka preporuka od mene.Sad mi više netreba PIE.

Ok je stvar, mada meni se PIE vise svidja :)

Mnogo bolje radi immersive mod u Purity romu nego u Kataklizmi, u Kataklizmi ne radi u kameri i kada je tastatura upaljena vidi se skroz crn navigation bar.

Vrh Dno