Šta je novo?

[MTS] Neograničeni Internet u okviru box tarife

Izuzetno, ako imaš predstavu kako je nekada radio net preko dial-upa ... E pa ovo je još gore jer su sajtovi danas daleko zahtevniji.

Imam predstavu. Pa tako sam i mislio, nista oni za dzabe ne daju.

Lepo rečeno... :) ali dobro, trebalo bi da radi sinhronizacija sa Gmail (ali bolje da se ne pokušava skidanje iole većih attach.), radiće npr. i Viber ... YT mislim da ne vredi ni pokušavati :):)

Meni je bitno da radi fb, gmail, twitter i viber(whatsapp) ...

Pa da, znam to za placanje, al nije lose ni da nekad daju nesto dobro, tj da bude stvarno neogranicen net.

Dali su Ameri - i shvatili da su ljudi djubrad nevidjena, svi otkazali kucni net i koristili mobilni za sve (od maila, preko Youtube HD preko tehteringa, pa cesto i torrente!). I od tada nema nista neograniceno full speed.
Naravno da nece da dozvole da se mobilna mreza tako koristi. A bez konkretnog limita, to nece moci. Pogotovu ne u drzavama kao sto je USA ili Srbija ;) (da, stavljam nas u isti kos - jer za obicne ljude je isto :))

Dali su Ameri - i shvatili da su ljudi djubrad nevidjena, svi otkazali kucni net i koristili mobilni za sve (od maila, preko Youtube HD preko tehteringa, pa cesto i torrente!). I od tada nema nista neograniceno full speed.
Naravno da nece da dozvole da se mobilna mreza tako koristi. A bez konkretnog limita, to nece moci. Pogotovu ne u drzavama kao sto je USA ili Srbija ;) (da, stavljam nas u isti kos - jer za obicne ljude je isto :))

Al svejedno ja nemam 3g kod kuce. Zivim na periferiji grada... Al zato imam u komsiluku uvek wifi, 3g samo koristim u gradu ili kada sam na putu nekom, jer i u skoli imam wifi :D

Sta ce ti onda :)

Obrni/okreni, samo se neko zali na MTS :D

Nazad
Vrh Dno