Srky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.11.2003
- Poena
- 650
Nece bankrotirati ali ce promeniti dosadasnju strategiju, to je cinjenica. Windows nikada nece umreti, to je jednostavno nemoguce![]()
Mnoge imperije u istoriji su pale pa ce i MS
Nece bankrotirati ali ce promeniti dosadasnju strategiju, to je cinjenica. Windows nikada nece umreti, to je jednostavno nemoguce![]()
ja sam moje poslove zasnivao uvek na istim principima i uvek sam razbijao u svemu sto radim, jednostavno je, ne mora da se ide na "uvati sto mozes danas", vec napravi nesto dobro danas da bi imao zagarantovan posao sutra, a onda sutra napravi jos bolje, da bi prekosutra ulozio u omogucio jos bolji kvalitet za sledeceg klijenta, i tako u krug.
Nisi u pravu. Samsung ulaže toliko jer promoviše i frižidere i usisivače i bogtepitaštasvene. Apple itekako troši na marketing, samo što je taj marketing manje vidljiv krajnjim korisnicima jer je uglavnom usmeren na ciljane institucije i "poznate face". Nažalost, i to se vodi kao marketing. Duplo manja svota za marketing od Microsofta je i dalje enormna svota. Sad, što MS troši duplo više, to je druga stvar. Ali, MS troši duplo više jer od njega idu reklame za gomilu partnera, kroz programe podrške. Takav im je koncept, da promovišu svoje proizvode, ali i da daju partnerima da promovišu proizvode koji koriste Microsoft tehnologije. Slično radi i Intel. Apple takvih partnera nema, već sve troši direktno na sebe.
Kako se u ovu pricu uklapaju polovni RROD-ovani xboxovi?
Apple je legenda za marketing, pokusavaju da pozicioniraju svoje proizvode kao brendiranu luksuznu robu (sto mi je licno smesno jer su njihovi uredjaji dostupni sirokim masama, al ajd, valjda najvise za glamurom i zude oni sto misle da ce ga dobiti za par stotina evra). Zato su i doveli bivse CEO Burberry-ja i Yves-Saint Laurent-a, dakle modnih a ne tehnickih firmi. Zlatni iphone, sareni ios 7... moda.
Al zato izgleda kao videorekorder 90tih. Pa valjda postoje strucnjaci koji testiraju koliko se sta greje i koliko je dovoljno da se ohladi. Na sta bi licile graficke da oni projektuju majko mila.
Ne kapiram vas uopste, pa kako izgledaju gaming racunari, jesu u mini-atx kucistima? Toliko smeta 20, 30% veca konzola? Ako je opcija manje grejanja/pregrevanja/kvarova zbog toga, onda sto da ne..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari